Gaismas kastes - Orangemonkie LED Gaismas kaste Foldio2 Plus 38x38x38cm Foldable - ātri pasūtīt no ražotāja


1x Foldio2 Plus; 2x Background holder; 2x Background; 1x Top cover; 1x Controller; 1x AC adapter; 4x International plugs (EU, US, UK, AU); 1x Manual; 1x Packaging
  • Compact yet roomy photo tent
  • Perfect for product photos
  • Built-in LED lighting
  • Two backgrounds included
  • Size: 38 × 38 × 38 cm

Orangemonkie LED Gaismas kaste Foldio2 Plus 38x38x38cm Foldable

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

10545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

32547
M0600R
8809415351354
Orangemonkie

Jauns

iespējams pēc 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Orangemonkie Foldio2 ir liela foto telts ar iebūvētu LED apgaismojumu. Šis ir oficiālais Foldio2, un tāpēc tas nav viltota kopija. Foldio2 ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un garantē ilgu kalpošanas laiku. Īpašas detaļas nodrošina visskaistākos attēlus. Piemēram, komplektācijā iekļautā difuzora sloksne. Izmēri ir 38 x 38 x 38 cm.

;

Foldio2 praksē

;

Foldio2 var izmantot fotoattēlu un video uzņemšanai, ar iebūvētajām LED sloksnēm, kas nodrošina viendabīgumu. apgaismojums. Iekļauti četri foni, lai radītu labu kontrastu ar produktu jebkurā situācijā. Jūs saņemsiet gludu, matētu putu fonu baltā, melnā, pelēkā un hroma zaļā krāsā. Foni nemanāmi virzās no vertikālās puses uz horizontālo virsmu, un tos var apmainīt dažu sekunžu laikā ar iebūvētajiem magnētiem. Mīksto, neatstarojošo putu izmantošana nodrošina vienmērīgu fonu bez atspīdumiem.

;

LED apgaismojums Foldio2

;

Foldio2 augšpusē ir divas LED lentes, kas ir abas sastāv no 27 spēcīgām gaismas diodēm. Krāsu temperatūra 5700K nodrošina neitrālu krāsu atveidi. Ar divām pogām var regulēt gaismas spilgtumu. LED apgaismojums darbojas no maiņstrāvas, kam ir iekļauti nepieciešamie strāvas adapteri lietošanai visā pasaulē.

;

Lietošana Foldio2

;

Foldio2 ir piemērots ikvienam, kurš regulāri veido produktu fotoattēlus. Neatkarīgi no tā, vai tās ir rotaslietas, apavi, pārtika, elektronika vai citi priekšmeti; Foldio2 nodrošina neitrālu, profesionālu skatu. Jo īpaši Foldio2 ir ieteicams lietot kopā ar Foldio360. Skatiet apakšējo rindkopu.

;

Salocītā Foldio2 biezums ir tikai 2,5 cm, tāpēc to ir viegli pārnēsāt. Mīkstais rokturis nodrošina optimālu komfortu. Pateicoties daudzu iebūvēto magnētu izmantošanai, Foldio2 var salocīt un izvilkt tikai piecās sekundēs.

;

Foldio2 + Foldio360

;

Mūsu sortimentā jūs atradīsiet Foldio360 no Orangemonkie; pagrieziena galds profesionālu 360 grādu kadru uzņemšanai. Foldio2 ir ideāls Foldio360 partneris. Foldio360 Halo Edge apgaismojums nodrošina nemanāmu atskaņotāja pāreju Foldio2 putuplasta fonā. Augstas kvalitātes produktu fotoattēlus un videoklipus ir vieglāk izgatavot nekā jebkad agrāk.


Orangemonkie Foldio2 Plus ir liela foto telts ar iebūvētu LED apgaismojumu. Šī ir oficiālā Foldio2 Plus versija, tāpēc tā nav viltota kopija. Foldio2 ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un garantē ilgu kalpošanas laiku. Īpašas detaļas nodrošina visskaistākos attēlus. Piemēram, komplektācijā iekļautā difuzora sloksne. Izmēri ir 38x38x38 cm.

;

Foldio2 Plus praksē

;

Fotoattēlu un video uzņemšanai varat izmantot Foldio2 Plus, un iebūvētās LED lentes nodrošina vienmērīgu apgaismojumu. Iekļauti divi foni, lai radītu labu kontrastu ar produktu jebkurā situācijā. Jūs saņemsiet gludu, matētu putu fonu baltā un melnā krāsā. Foni nemanāmi virzās no vertikālās puses uz horizontālo virsmu, un tos var apmainīt dažu sekunžu laikā ar iebūvētajām magnētu sloksnēm. Mīksto, neatstarojošo putu izmantošana nodrošina vienmērīgu fonu bez atspīdumiem.

;

LED apgaismojums Foldio2 Plus

;

Foldio2 Plus augšpusē ir trīs LED sloksnes, kuras abas veido 18 spēcīgas gaismas diodes. Krāsu temperatūra 5700K nodrošina neitrālu krāsu atveidi. Ar divām pogām var regulēt gaismas spilgtumu. LED apgaismojums darbojas ar maiņstrāvu, kam ir iekļauti nepieciešamie strāvas adapteri lietošanai visā pasaulē.

;

Foldio2 Plus lietošana

;

Foldio2 Plus ir piemērots ikvienam, kas regulāri veido produktu fotoattēlus. Neatkarīgi no tā, vai tās ir rotaslietas, apavi, pārtika, elektronika vai citi priekšmeti; Foldio2 Plus nodrošina neitrālu, profesionālu skatu. Jo īpaši Foldio2 Plus ir ieteicams lietot kopā ar Foldio360. Par to skatiet apakšējo rindkopu.

;

Salocītā veidā Foldio2 Plus ir tikai 2,5 cm biezs, tāpēc to ir viegli pārnēsāt. Mīkstais rokturis nodrošina optimālu komfortu. Pateicoties daudzajiem iebūvētajiem magnētiem, Foldio2 Plus var salocīt un izvilkt tikai 10 sekundēs.

;

Foldio2 Plus + Foldio360

;

Mūsu sortimentā jūs atradīsiet Foldio360 no Orangemonkie; pagrieziena galds profesionālu 360 grādu kadru uzņemšanai. Foldio2 Plus ir ideāls Foldio360 partneris. Foldio360 Halo Edge apgaismojums nodrošina nemanāmu atskaņotāja pāreju Foldio2 Plus putu fonā. Augstas kvalitātes produktu fotoattēlus un videoklipus ir vieglāk izgatavot nekā jebkad agrāk.

;

Foldio2 Plus + priekšējais vāks

;

Mūsu sortimentā ir arī Orangemonkie priekšējais vāks. Varat viegli piestiprināt priekšējo vāciņu Foldio2 Plus, izmantojot divus magnētus priekšējā vāka kreisajā un labajā pusē un Foldio2 Plus. Izmantojot priekšējo vāku, Foldi iekšpusē varat saglabāt vairāk gaismas o2 Plus.

Gaismas kastes izmērsMazas (līdz 90cm)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock