Mikrofoni - Saramonic Blink500 ProX Q4 wireless audio transmission kit (RXDi + TX + TX) - ātri pasūtīt no ražotāja

Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX) komplekts, kas paredzēts bezvadu audio pārraidei, ir ideāls rīks vlogeriem, žurnālistiem, youtuberiem un tukeriem. Jūs saņemsiet ar iPad un iPhone saderīgu uztvērēju (Lightning savienotājs), 2 raidītājus ar integrētiem mikrofoniem, kā arī nepieciešamos piederumus.

Saramonic Blink500 ProX Q4 wireless audio transmission kit (RXDi + TX + TX)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

25546 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

2992
6974700653085
Saramonic

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
255.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Saramonic Blink500 ProX Q4 bezvadu audio pārraides komplekts (RXDi TX TX TX) Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX TX) komplekts, kas paredzēts bezvadu audio pārraidei, ir ideāls rīks vlogeriem, žurnālistiem, youtuberiem un totokeriem. Jūs saņemsiet ar iPad un iPhone saderīgu uztvērēju (Lightning savienotājs), 2 raidītājus ar integrētiem mikrofoniem, kā arī nepieciešamos piederumus. Tas ir viss, kas jums nepieciešams, lai iegūtu profesionālas kvalitātes ierakstus Apple ierīcēs.

Komplekts garantē 100 metru pārraides diapazonu un 6 stundas nepārtrauktas darbības. Mikrofoni izceļas ar zemu latentumu un izcilu signāla un trokšņa attiecību.

Turklāt komplektā ietilpst izturīgs rāvējslēdzēja aizdares futrālis. Galvenās produkta funkcijas Bezvadu audio pārraides komplekts ar 1 uztvērēju un 2 raidītājiem saderīgs ar Apple ierīcēm, kas aprīkotas ar Lightning pieslēgvietu Ideāli piemērots lietošanai ar iPhone un iPad Ideāla izvēle youtuberiem, vlogeriem, tiktokeriem, tīmekļa veidotājiem un žurnālistiem Ieraksta skaidru un skaidru skaņu ar tikko dzirdamu fona troksni Lieliska ierakstītās skaņas kvalitāte (signāla un trokšņa attiecība - 84 dB, paraugu ņemšana - 48 kHz, frekvenču diapazons - 20 Hz - 20 KHz) mazi un īpaši viegli raidītāji ar iebūvētiem mikrofoniem un klipšiem piestiprināšanai pie apģērba ar vienu uzlādi raidītāji var darboties 6 stundas līdz 100 metru attālumā garantē vēl ērtāku darbību uztvērējs, kas darbināms tieši no iPhone / iPad iespēja pieslēgt austiņas pie uztvērēja un pārraudzīt skaņu reālajā laikā iespēja darbināt raidītājus, izmantojot USB-C portu (piem.piemēram, no barošanas bankas) iespēja ierakstīt audio STEREO un MONO režīmos iespaidīgi zema latence - 8 ms ideāla pielāgošana ierakstīšanas vajadzībām - 6 signāla pastiprinājuma līmeņi ("gain") komplektā ietilpst futrālis, kabeļu komplekts un deadcat vāki Apple iekārtu lietotājiem Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX) ir bezvadu audio pārraides komplekts, kas paredzēts Apple viedtālruņu un planšetdatoru lietotājiem.

Uztvērējā izmantotais Lightning savienotājs ļauj viegli pieslēgties iPhone vai iPad, pat ja ierīce ir ievietota bruņu futrālī! Pielietojumu daudzveidība Saramonic Blink500 ProX Q4 ir bezvadu audio pārraides komplekts, kurā ietilpst: 1 uztvērējs, 2 raidītāji ar iebūvētiem mikrofoniem, rāvējslēdzēja aizdares futrālis un nepieciešamie kabeļi.

Vieglie mikroporti ir ideāli piemēroti intervijām, reportāžām, vlogiem, tiešraidēm, tīmekļa semināriem, attālinātām lekcijām vai kāzu ceremoniju filmēšanai. Iespaidīgs diapazons Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX) bezvadu audio pārraides komplekts nodrošina signāla diapazonu līdz pat 100 metriem. Tas ļauj brīvi pārvietoties ar raidītāju plašā teritorijā un vienlaikus ierakstīt augstas kvalitātes audio bez traucējumiem. Raidītājs ar iebūvētu mikrofonu Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX TX) komplektā atradīsiet nelielus un īpaši vieglus raidītājus, kuros ir iebūvēti daudzvirzienu mikrofoni. Signāla un trokšņa attiecības vērtības ir 84 dB, paraugu ņemšanas frekvence šeit ir 48 KHz, un frekvenču diapazons ir 20-20 KHz. Pateicoties šiem parametriem, ir iespējams ierakstīt skaidru un skaidru skaņu ar minimālu fona troksni. Zema latentuma pakāpe Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX) bezvadu audio pārraides komplekts izceļas ar īpaši zemu latentuma līmeni.

Tas ir tikai 8 ms. Tā ir lieliska ziņa tiem, kas vēlas izmantot mikroporti tiešsaistes pārraides laikā. Šis komplekts nodrošinās, ka ierakstu laikā nebūs nekāda audio aizkavēšanās! Vienmēr jūsu vietā Blink500 ProX TXQ raidītāju vieglais svars un nelielie izmēri ne reizi vien liks jums aizmirst par to esamību. Tos var ātri piestiprināt pie krekla, blūzes vai jakas, izmantojot īpašu klipsi. Šis risinājums garantē, ka mikroporti vienmēr paliks savā vietā Reāllaika uzraudzība Blink500 ProX RXDi uztvērējs ir aprīkots ar 3,5 mm mini ligzdu, lai ērti pieslēgtu austiņas. Uzraugot ierakstītās sarunas, intervijas vai runas, jūs efektīvi atklāsiet plaisas, trokšņus vai citus nevēlamus trokšņus. Tas ir arī lielisks veids, kā atklāt un novērst kļūdas vai pārteikumus.

Specifikācijas modelis: Saramonic Blink500 ProX Q4 (RXDi TX TX) Blink500 ProX TXQ raidītāja digitālā pārraide: 2,4 GHz virziena raksturojums: daudzvirzienu antena: iebūvēta diapazons: līdz 100 m raidītāja izejas jauda: traucējumi: ≤ 0,1% joslas platums: 20 Hz - 20 KHz atskaites audio ieejas līmenis: - 20 ~ -42 dBu (MIC ieeja, 0 dB "pastiprinājums") signāla un trokšņa attiecība: > 84 dB Barošanas avots: iebūvēta litija jonu uzlādējama baterija (3,7 V / 150 mAh) uzlāde / barošanas avots: USB-C DC 5 V ports darbības laiks ar vienu uzlādi: aptuveni 6 h izmēri: Blink500 ProX RXDi uztvērējs digitālā pārraide: 2,4 GHz diapazons: līdz 100 m uztveršanas diapazons: līdz 100 m audio izeja: līdz 100 m skaņas izeja: 1,5 x 30,5 x 12 mm svars: 16,5: (MFi sertificēts) barošanas avots: no pievienotās ierīces antena: iebūvēta izmēri: 4,5 mm, 5 mm, 5 mm, 5 mm, 5 mm, 5 mm, 5 mm: Skaitlis: 82 x 22 x 12 mm svars: 16,5 g Komplekta saturs: 2 x Blink500 ProX TXQ raidītājs 1 x Blink500 ProX RXDi uztvērējs 2 x deadcat vēja vairogs (raidītājā iebūvētajam mikrofonam) 1 x adata, kas palīdz nospiest savienošanas pogu 2 x USB-A / USB-C kabelis 1 x somiņa.

Produkta veidsBezvadu piespraužamie mikrofoni
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock