Vairs neražo - VELBON EF-61 10102 elastīgs un viegls statīvs

Velbon EF-61 ir elastīgs un viegls statīvs. Statīvam ir izturīga alumīnija konstrukcija, tas ir ideāli piemērots mazākām kamerām un var izturēt līdz 4 kg lielu svaru.

Statīvam ir integrēta 3 virzienu pagriešanas un noliešanas galva. Tas var sasniegt īpaši stabilu 124 cm bāzes augstumu, neizmantojot centrālo statīvu. Tomēr, izmantojot centrālo statīvu pilnībā izstieptā garumā, tas var sasniegt maksimālo augstumu 146 cm. Šis pārnēsājamais statīvs salokāms līdz tikai 57 cm, izmantojot tikai 3 sekcijas, un tam ir atlokāmas slēdzenes ātrai uzstādīšanai.

Šis statīvs ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas elastīgu statīvu, kas vienlīdz labi darbojas gan fotogrāfijām, gan filmām, vlogiem un straumēšanai.

VELBON EF-61 10102 elastīgs un viegls statīvs

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
25946
10102
4907990101020
VELBON

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

  • Iztur līdz 4 kg.
  • Svars 1450 g.
  • Paplašinātais augstums 146 cm.
  • Salocīts augstums: 57 cm.
  • Alumīnija 3 sekciju kājas ar ātrās sviras kāju fiksatoriem.
  • Komplektā ietilpst 3-virzienu panna galva ar ātrās atbrīvošanas plāksni (QB-46).
  • Radiāli kāju balsti papildu stabilitātei

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.