Atmiņas kartes - DELKIN SD BLACK RUGGED UHS-II (V30) R90/W90 64GB DDSDBLK-64GB - ātri pasūtīt no ražotāja

Delkin BLACK atmiņas kartes apvieno rūpniecisku izturību un uzticamību ar nepārspējamu ātrumu, kā arī tādu kvalitātes garantiju kā neviena cita karte. Šo ekskluzīvo datu nesēju pārdod tikai autorizētajos fotoaparātu veikalos, kas izvēlēti, ņemot vērā to uzticību klientu apkalpošanai un zinošajiem darbiniekiem, un tas ir visizturīgākais, visdrošākais un uzticamākais atmiņas kartes tirgū.

DELKIN SD BLACK RUGGED UHS-II (V30) R90/W90 64GB DDSDBLK-64GB

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

5545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

27441
DDSDBLK-64GB
0750324105492
Delkin

Jauns

04.04 - 11.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 12.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 11.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Praktiski nesalaužamas

Delkin BLACK atmiņas kartes ir izstrādātas kā visstiprākās atmiņas kartes, kādas jebkad ir radītas, un ir praktiski nesalaužamas. BLACK SD kartēm ir izmantota cieta veidota konstrukcija, kurā kartes "smadzenes" ir pilnībā noslēgtas iekšpusē un aizsargātas, tāpēc tās ir 3 reizes izturīgākas nekā parastas SD kartes un spēj izturēt vairāk nekā 45 kg spēku vai triecienu. Tās nodrošina aizsardzību pret ūdens bojājumiem un svešķermeņiem pat tad, ja tās ir pilnībā iegremdētas līdz pat 72 stundām. Atšķirībā no parastajām atmiņas kartēm, kurās tiek izmantots standarta plastmasas korpuss, kas ir pakļauts lūzumiem vai bojājumiem normālas nolietošanās un uzglabāšanas laikā, BLACK atmiņas kartēs ir izmantoti izturīgāki materiāli, kas aizsargā tās no bojājumiem kartes kalpošanas laikā.

Bez ribām, bez aizsardzības pret ierakstīšanu slēdža konstrukcija

Delkin BLACK SD kartes ir veidotas bez aizsardzības pret ierakstīšanu slēdža vai plastmasas ribām, kas atrodas starp kontaktiem aizmugurē, lai uzlabotu uzticamību un nodrošinātu funkcionalitāti. Noņemot rakstīšanas aizsardzības slēdzi, karte nekad nepāriet tikai lasīšanas režīmā, kas neļauj uz kartes veikt ierakstus. Ja SD kartes slēdzis nejauši salūzt (neatkarīgi no tā, vai pirms salūšanas tas bija augšējā pozīcijā), kartē jau ierakstītajiem failiem joprojām var piekļūt un tos nokopēt no kartes, taču jaunus datus kartē ierakstīt nevar. Nolauztas vai atlūzušas ribas neietekmēs kartes funkcionalitāti, bet, ja tās būtu nolauztas lietotajā ierīcē (kamerā vai atmiņas karšu lasītājā), ierīce, iespējams, varētu tikt bojāta. Delkin pārstrādātā dizaina BLACK SD kartes nodrošina vienmērīgāku un uzticamāku lietošanas pieredzi.

Ātra, nevainojama veiktspēja

Lai nodrošinātu ātru un nevainojamu veiktspēju mūsdienu augstas klases foto un video ierīcēs, Delkin BLACK atmiņas kartēs izmantotas rūpīgi atlasītas sastāvdaļas un ātrgaitas NAND zibatmiņa. BLACK SD (V30) kartes spēj ierakstīt datus ar ātrumu līdz 90 MB/s, savukārt Delkin BLACK SD UHS-II atmiņas kartes var lepoties ar ierakstīšanas ātrumu, kas pārsniedz 250 MB/s nepārtrauktai 8K, 4K, 3D, HDR, 360º un ātrgaitas video uzņemšanai. Katra BLACK atmiņas karte ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju bez bojājumiem vai kļūdām.

Piemērotas ekstrēmām temperatūrām

Neatkarīgi no tā, vai filmējat tuksneša karstumā, arktiskā aukstumā vai vienkārši karstā dienā atstājat kartes automašīnā, varat būt droši, ka Delkin BLACK atmiņas kartes ir paredzētas, lai izturētu ekstrēmas temperatūras svārstības. BLACK SD kartes ir piemērotas temperatūras diapazonam no -25°C līdz 85°C.

  • 3 reizes izturīgākas un praktiski nesalaužamas
  • SD: spēj izturēt līdz pat 45 mārciņu spēku.
  • Bez rievām, bez aizsardzības pret ierakstīšanu, slēdža konstrukcija (SD)
  • Ātra, nevainojama veiktspēja
  • SD UHS-I (V30): 90MB/s nolasīšana - 90MB/s ierakstīšana
  • Paredzēts darbam ekstremālās temperatūrās (SD un microSD)
  • 48 stundu nomaiņas garantija

Delkin produktu reģistrācija 48 stundu nomaiņas garantijai

Izvēlētiem Delkin produktiem (piemēram, BLACK atmiņas kartēm un lasītājiem, POWER SD un microSD, CFast 2.0, XQD, PRIME un POWER CFexpress™ un Juggler SSD), kas netiek piedāvāti nekur citur pasaulē, papildus mūsu "Mūža garantijas" politikai tiek piemērota 48 stundu nomaiņas garantija. Delkin ar prieku nomainīs jebkuru nedarbojošos karti 48 stundu vai īsākā laikā (neskaitot nedēļas nogales) pirms nedarbojošās kartes saņemšanas. Karti varat nomainīt arī bez maksas jebkurā pilnvarotā Delkin izplatītājā. Vienkārši reģistrējiet savu produktu, izmantojot zemāk redzamo veidlapu, un zvaniet Delkin draudzīgajai klientu apkalpošanas komandai, ja jums rodas kādas problēmas.

Lai reģistrētos, izmantojiet saiti: https://www.delkindevices.com/delkin-black/black-registration/

Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsSecure Digital SD
Atmiņas kartes klaseUHS-2
Ietilpība64 GB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse