Blitzwolf BW-SL5 Desktop Flash LED RGB Phone Holder

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40987
5907489604406
BlitzWolf

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

RGB BlitzWolf gredzenu lampa

Radi unikālu atmosfēru ar modernu RGB apgaismojumu. Kopā ar telefona turētāju tā ir ideāla ideja radoši dažādot tiešraidi vai fotosesiju. Desmit intensīvas, spilgtas krāsas noteikti pamodinās jūsos radošu izgudrojumu. Trīs krāsu temperatūras toņi un desmit spilgtuma līmeņi ļaus jums izvēlēties pareizās krāsas.

Daudz iespēju

Katru dienu mainiet un izgudrojiet jaunas krāsu kombinācijas atkarībā no jūsu garastāvokļa un pašsajūtas. Divi RGB modeļa režīmi piedāvā tīru krāsu ciklu un gradientu, kas ļauj brīvi sajaukt dažādus toņus un noķert labāko. Desmit dinamiskas nokrāsas nodrošinās jebkādas variācijas un jautrību ar krāsu.

Bezvadu vadība

Lielisku komfortu lietošanas laikā nodrošina tālvadības pults, kas ļauj mainīt krāsas no jebkuras vietas. Tagad jums nav lieki jātērē laiks, lai visu iestatītu perfekti. Viss, kas Jums nepieciešams, ir neliela tālvadības pults, kas bezvadu savienojumā, izmantojot Bluetooth, tiek savienota ar visu ierīci. Tas ir saderīgs ar tādām sistēmām kā IOS, Android mobilajiem tālruņiem un 360 grādu kamerām.

Plaša saderība

Varat pārvietot lampas gredzenu uz citiem statīviem, kas nodrošina savienojumu. BlitzWolf apgaismojums ir piemērots arī BW-BS11 un BW-SL2 statīviem, kā arī citiem statīviem, kas paredzēti pašatstāšanai.

Sakopts dizains

Apaļā lampa ir īpaši izstrādāta, lai vienmērīgi apgaismotu katru leņķi. Statīva kāts ir izgatavots no stilīga, matēta alumīnija sakausējuma, un kājas ir apdarinātas ar neslīdošiem paklājiņiem. Statīva augšējo un apakšējo daļu savieno ar pienācīgu universālās skrūves vītni, kuras izmērs ir ¼. Skavu stiprinājumu uz stieņa var pielāgot atbilstoši atzītajam augstumam, tad tas mums garantēs pilnīgu stabilitāti. Ierīci darbina lādētājs ar USB ieeju.

Praktisks un izturīgs

Tagad ar iespēju pagriezt lampu līdz 360 grādiem, jūs varat novietot lampu jebkurā leņķī. Elastīgais tālruņa turētājs ir izgatavots no smalka materiāla, lai samazinātu skrāpējumu un nelielu bojājumu risku. Vienkārši izvelciet sānu daļu, lai ievietotu tālruni un piestiprinātu to pie turētāja. Tas ir piemērots lielākajai daļai ierīču, kuru izmēri ir no 3,5 līdz 6 collām. Pats rokturis stiepjas no 55 līdz 85 mm.

Specifikācija

Ražotājs

Blitzvilks

Modelis

BW-SL5

LED

120

Krāsu temperatūra

3000–6000 000

Uzlāde

USB 5 V 2 A

Lampas izmērs

10 collu

Svars

600 kg

Jauda

7–10 W

Gaismas plūsma

400 lm

Krāsu tonis

vēss/silts/dabisks

Materiāls

ABS + dators

Lampas izmērs25.4 cm
Krāsas temperatūra5600 K
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Viedtālruņu aksesuāriGaismas

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.