Newell RL10 RGB LED Vlogging Kit with tripod

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
41186
5907489641883
Newell

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Newell RL10 RGB LED videologošanas komplekts ar statīvu ir lieliska ierīce, ko varēs izmantot portretu, produktu vai makro fotogrāfijās. Arī tie, kas ieraksta video emuārus, novērtēs tās iespējas.

Specifikācijas
– gaismas diodes: 144
– maksimālā jauda: 7 – 10 vati
– barošanas avots: USB DC 5V 2A (min)
– stiprinājums: uz apgaismojuma statīva (iekļauts), fotografēšanas statīvs
– dzesēšanas veids: dabiskā ventilācija
– izmēri (mm): 260
– svars (g): 180
– iepriekš noteikta sižeta simulācija: 9 iepriekš iestatītas programmas

Newell RL10 RGB LED videologošanas komplekts ar statīvu ir lieliska ierīce, ko varēs izmantot portretu, produktu vai makro fotogrāfijās. Arī tie, kas ieraksta video emuārus, novērtēs tās iespējas. Lieliski maiga gaisma, regulējama krāsu temperatūra un RGB krāsu izvēle un iepriekš noteiktas gaismas programmas ļaus izmantot neskaitāmus lietojumus.

Papildu funkcijas
Newell gredzenveida gaismeklim ir iebūvēts difuzors, tāpēc jūs iegūstat jauku mīkstu gaismu, neizmantojot papildu piederumus. Gaismas jaudu, krāsu temperatūru, RGB krāsas un gaismas programmas var regulēt ar tālvadības pulti. Tas ļauj perfekti saskaņot apgaismojumu ar atrastajiem apstākļiem.

Gudrs dizains
Pateicoties tās īpašajam dizainam, gredzenveida lampa nodrošina vienmērīgu gaismas sadalījumu. Lampas konstrukcija ļauj to uzstādīt tieši vai, izmantojot galviņu, uz fotografēšanas vai apgaismojuma statīva.

Gatavs darbam
Komplektācijā ar lampu ir iekļauts USB barošanas kabelis, galda statīvs, lodīšu galva un viedtālruņa turētājs, visas darbībai nepieciešamās sastāvdaļas. Tādējādi ierīce ir gatava lietošanai tūlīt pēc izpakošanas.

Barošanas iespējas
Newell RL10 RGB LED videologošanas komplekta ar statīvu barošanas avots tiek nodrošināts, izmantojot USB kabeli. Šeit mēs varam izmantot maiņstrāvas adapteri no jūsu viedtālruņa, barošanas bloku vai USB izvadi no jūsu klēpjdatora.
Tematiskās programmas
Nepieciešams gatavs apgaismojuma risinājums jūsu ainai? Lampai ir deviņas iepriekš definētas tematiskās programmas, tostarp zibens, krāsas pa apli, krāsas pēc pagrieziena un citas.

Specifikācijas
– LED: 144
– maksimālā jauda: 7 – 10 vati
– barošanas avots: USB DC 5V 2A (min)
– stiprinājums: uz apgaismojuma statīva (iekļauts), fotostatīva,
– dzesēšanas veids: dabiskā ventilācija
– izmēri (mm): 260
– svars (g): 180
– iepriekš noteikta ainas simulācija: 9 iepriekš iestatīti programmas

Komplekta saturs
– Newell RL-10 RGB LED lampa
– galda statīvs
– viedtālruņa turētājs ar elastīgu stiprinājumu
– statīva galva
– tālvadības pults (bez baterijām)

Lampas izmērs26 cm
Krāsas temperatūra5600 K
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.