Puluz 12cm bi-color w tripod LED Ring Vlogging Video Light Live PKT3091F

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews
41941
5907489605335
Puluz

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Perfekta gaisma

Lampa ir izgatavota no energoefektīvām LED lodītēm, kas lieliski atspoguļo dabiskās krāsas un uzlabo ādas toņus fotoattēlos. Tā kā tas rada maigu un acīm patīkamu gaismu, jūs nejutīsit nekādu diskomfortu pat ilgstoši uzņemot video vai fotografējot. Turklāt, pateicoties siltuma izkliedes funkcijai, jums nav jāuztraucas par lampas korpusa sakaršanu.

Plaša lietojumprogramma

Uzņemot fotoattēlus ārā, izmantosit gaismu. Lampa lieliski izgaismos telpu arī fotosesiju laikā, fotografējot reklāmas projektiem vai ierakstot ar modi un grimu saistītus vlogus. Lampa būs arī unikāls papildinājums jūsu naktsgaldiņam. Turklāt, izmantojot 3 krāsas ar regulējamu spilgtumu, varat ātri un viegli pielāgot fotoattēlu efektu atbilstoši savām vēlmēm, neizmantojot papildu krāsu filtrus.

Ciets statīvs

Statīvais ir stabils, tāpēc varat bez raizēm uzņemt video un fotoattēlus. Tā mazais izmērs ļauj to uzglabāt pat kabatā. Statīva stiprinājums ir pilnībā izgatavots no plastmasas, un mīkstās gumijas pēdas neslīdēs uz gludām virsmām. Standarta ¼ collu vītne ļauj piestiprināt stiprinājumu kamerai, stabilizatoram vai monopodam. Statīva galva grozās par 360 grādiem, lai jūs varētu iestatīt sev ērtāko leņķi.

Saderība un kompakts izmērs

Pateicoties USB pieslēgvietai, lampu var uzlādēt ar dažādām ierīcēm, piemēram, lādētāju, strāvas padevi, datoru vai klēpjdatoru. Vieglais dizains un kompaktais izmērs ļauj produktu ņemt līdzi, ceļojot vai fotografējot ārā.

Lodziņā

  • Gredzena LED gaisma x1
  • Statīva turētājs x1
  • statīva lodīšu galva x1
  • USB vads x1

Specifikācija

Zīmols

Puluz

Modelis

PKT3091F

LED lodīšu skaits

2 x 20

LED krelles modelis

2835

Gaismas plūsma

24–26 lm

Baltās gaismas krāsas temperatūra

6500 tūkst.

Siltas baltas krāsas temperatūra

3200 tūkst.

Jauda

0,3–6,5 W

Spriegums

5 V

Aptumšošanas diapazons

1–100%

Materiāls

ABS + akrila lampas vāciņš

Izmēri

Ārējais diametrs: 120 mm;
iekšējais diametrs: 86 mm

Barošanas avots

Barošanas avots ar USB portu

Kabeļa garums

2 m

CRI

>90

Lampas izmērs12 cm
Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.