Puluz LED ring light 16cm Selfie stick tripod 3in1 PU531B

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
41944
5907489605298
Puluz

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

LED gredzenveida gaismas statīvs

Izveidojiet savu foto ministudiju savās mājās, izmantojot PU531B. LED lampa piedāvā 3 krāsas, no kurām izvēlēties ar 9 pakāpju regulēšanu, lai jūs pats varētu viegli mainīt gaismas krāsu un pielāgot tā spilgtumu atbilstoši savām vēlmēm. Jums vairs nebūs nepieciešami papildu krāsu filtri. Izmantojot Puluz statīva ar LED lampu palīdzību, varat uzņemt augstas kvalitātes fotoattēlus.

Stingrs veiktspēja

Izstrādājums ir izgatavots no materiāliem ar augstu nodilumizturību, tāpēc varat būt drošs, ka tas jums kalpos ilgu laiku. Turklāt, pateicoties siltuma izkliedes funkcijai, jums nav jāuztraucas par lampas korpusa sakaršanu.

Vēl vairāk iespēju

Noņemamā Bluetooth tālvadības pults no roktura ļauj to vadīt attālināti, un ar taimera funkciju lielākas cilvēku grupas fotografēšana būs ērtāka. Statīvam ir integrēts dizains, tāpēc to var izmantot kā telefona turētāju. Varat arī piespraust to pie sava rakstāmgalda. Turpmāk varat ērti uzņemt kopbildi un atbrīvot rokas no telefona turēšanas. Ar 360° grozāmo tālruni varat piestiprināt pie turētāja horizontāli vai vertikāli, izvēle ir jūsu.

Plaša lietojumprogramma

Puluz statīvs tiks izmantots daudzās jomās. Varat to ņemt līdzi uz āra fotosesijām, tas izgaismos telpu arī, uzņemot tiešraides video mājās. Statīvs būs lieliski piemērots arī vlogu veidošanai, fotogrāfiju uzņemšanai reklāmai vai portretiem.

Ņemiet to līdzi jebkur

Statīvam ir kompakts izmērs un tas sver ļoti maz. Turklāt varat to salocīt, lai to varētu ērti ievietot somā un paņemt līdzi visur, kur jums tas nepieciešams. Pateicoties tās ilgstošajam akumulatoram, jums nav jāuztraucas par ierīces iztukšošanos tiešraides ierakstīšanas laikā. Tā ietilpība ir 1200 mAh, un ar USB kabeli varat to uzlādēt 2 stundu laikā.

Lodziņā

  • Gredzena LED gaisma x1
  • Tālvadības pults x1
  • USB vads x1
  • Tālruņa skava x1
  • Selfiju nūja ar statīvu x1

Specifikācija

Zīmols

Puluz

Modelis

PU531B

LED lodīšu skaits

2 x 28

LED krelles modelis

2835

Gaismas plūsma

24–26 lm

Baltās gaismas krāsas temperatūra

5600 tūkst.

Siltas baltas krāsas temperatūra

3200 tūkst.

Jauda

0,5–3,5 W

Spriegums

5 V

Akumulators

18650 4,2 V

Materiāls

ABS

Lampas izmērs16 cm
Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.