HomeStudio Starter-Kit Ring Light phone holder tripod microphone levalier USB-C adapter green chromakey background

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

6845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

42120
4056929230420
Walimex

Jauns

24.04 - 07.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 07.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Pilns Greenscreen Studio komplekts viedtālruņu lietotājiem, ideāls Insta, YouTube, TikTok
  • Zaļais ekrāns 200 x 300 cm ar skavām un gredzeniem pakarināšanai kā fons
  • Gredzena gaisma ar statīvu un lodīšu galvu, lai apgaismotu objektu un fonu
  • Skavas turētājs vieglai viedtālruņa pievienošanai fotografēšanai, filmēšanai vai straumēšanai
  • Mikrofons ar drēbju klipsi, ar pagarinātāju 3 m, kā arī adapteri viedtālruņiem

Esiet tur, kur vēlaties!
Ja filmējat sevi zaļa ekrāna priekšā, visu attēlā redzamo zaļo varat aizstāt ar vēlamo fonu, izmantojot piemērotu programmatūru. Tātad saimnieks šķietami no tropiskas pludmales, no augsta kalna vai no blīviem džungļiem. Šī tehnoloģija jau sen ir izmantota filmās un televīzijā, un tagad tā ir pieejama iesācējiem un amatieriem, pateicoties daudzām lieliskām viedtālruņu lietotnēm. Viss, kas jums jādara, ir vienmērīgi pakārt zaļo fonu un vienmērīgi apgaismot to, lai lietotne varētu veikt tā dēvēto krāsu ievadīšanu. Viss, kas nav zaļā ekrāna krāsā, tiek parādīts jaunatklātā fona priekšā. Tas darbojas arī tiešraidē, straumējot ar daudzām lietotnēm.

Pilns komplekts, lai sāktu darbu
Šajā komplektā ir viss nepieciešamais, lai sāktu darbu zaļā ekrāna pasaulē: 200 x 300 cm kokvilnas zaļš ekrāns, kā arī skavas un gredzeni pakarināšanai. Statīvu var pagarināt līdz 120 cm augstumam, un tajā var pārnēsāt gan gredzena gaismu, gan viedtālruņa turētāju, vai citu aprīkojumu, kas sver līdz 3 kg. Gredzena gaisma tiek izmantota, lai apgaismotu sižetu, viedtālruņa turētājs tiek izmantots, lai piestiprinātu viedtālruni filmēšanai vai fotografēšanai. Ir pieejams arī piespraužams mikrofons ar pagarinātāju, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo skaņas ierakstu.

Aptumšojams gredzenveida gaisma ar atlasāmu krāsu temperatūru
Komplektā iekļautajā 6 vatu gredzenveida gaismā ir 24 gaismas diodes silti baltai gaismai un 24 LED vēsai baltai gaismai. Krāsu temperatūra tiek iegūta, sajaucot dažādas gaismas diodes, un to var regulēt trīs pakāpēs no 3000 K (mākslīgā gaisma) līdz 5000 K (dienas gaisma). Spilgtumu var samazināt 10 soļos. Barošana tiek piegādāta caur USB. Lampa ir piestiprināta pie statīva augšdaļas ar vītņoto skrūvi caur lodveida galvu. Tas ļauj viegli to novietot ideālā stāvoklī. Gredzenveida lampas gaisma rada gredzenveida atspulgus acī, kas tiek uztverta kā ļoti patīkama.

Piesprādzējams mikrofons
Komplektācijā iekļautajam mikrofonam ar 1,5 m garu kabeli ir daudzvirzienu raksturlielums, tāpēc tas uztver skaņu no visiem virzieniem. To var piestiprināt pie krekla vai blūzes ar apģērba klipsi, lai viss runātais kristāldzidrs tiktu pārraidīts uz viedtālruni. Tas padara skaņas ierakstu daudz labāku nekā izmantojot viedtālruņa mikrofonu. Tiek uztvertas frekvences no 50 līdz 16 000 Hz, t.i., viss cilvēka balss diapazons, kā arī lielākā daļa mūzikas instrumentu. Komplektā iekļautais putuplasta vējstikls novērš trieciena trokšņus un vēja pūšanu, kad to lieto ārpus telpām. Pateicoties mikrofona kabeļa 3 m pagarinājumam, lietotājam ir liela pārvietošanās brīvība. Kabelis ir pievienots viedtālrunim ar 3,5 mm ligzdu. Viedtālruņiem ar USB-C savienojumu ir iekļauts adaptera spraudnis. Var izmantot arī atsevišķus Lightning adapterus iOS ierīcēm.

Universāls viedtālruņa turētājs
Viedtālruņa turētājs ir piestiprināts pie lampas statīva sāniem ar komplektā iekļauto skavu. Tajā var ievietot viedtālruņus gan klasiskā ainavas formātā, gan portreta formātā. Var izmantot viedtālruņus no 58 līdz 88 mm platumā un līdz 300 gramiem. Skava tos droši satver. Lietotājs var brīvi izlemt, kura no kamerām ir vērsta uz zaļo ekrānu. Ievietošana aizņem tikai sekundes.

Ātra iestatīšana
Fona sistēma ir ļoti ātri iestatāma. Izmantojot komplektā esošos stiprinājumus, jūs varat viegli piekārt zaļo ekrānu, piemēram, grāmatplaukta priekšā. Statīvs un gaisma tiek uzstādīti minūtē, viedtālruņa turētājs tikpat ātri. Tagad vienkārši pievienojiet mikrofonu un pievienojiet to viedtālrunim, saspiediet viedtālruni turētājā, un esat gatavs doties! Tikpat ātri sistēmu var demontēt. Zaļajam ekrānam vienmēr jābūt kārtīgi salocītam, lai tajā nebūtu neglītu kroku.

Visas detaļas var izmantot arī atsevišķi
Komplekta daļas var izmantot arī atsevišķi: Statīvu var izmantot kā parastu lampas statīvu fotostudijā, gredzenu gaisma arī. Lodveida galva atbalsta arī nelielas kameras vai viedtālruņa adapteri, un to var izmantot uz komplektā esošajiem vai citiem statīviem. Statīva stiprinājumu viedtālruņa turētājam var piestiprināt arī pie jebkurām atbilstoša diametra caurulēm vai stieņiem un pie tā, piemēram, lodīšu galviņas ar nelielu kameru, vai arī riņķa gaismekļa. Auduma fonu var izmantot arī atsevišķi visu veidu zaļajiem ekrānuzņēmumiem.

Lampas izmērs12 cm
Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse