Vairs neražo - Live Stream Holder Floor Kit (Stand + Ring Light)

Statīvs ar Baseus apgaismojumu

Izgatavots no izturīgiem un cietiem materiāliem, statīvs ar LED apgaismojumu ir lielisks palīgs portretu, produktu fotoattēlu vai makrofotogrāfiju veidošanā. Būs lieliska ideja to izmantot arī veidojot grimu. Tas viss pateicoties dabiskajai un spilgtajai krāsai, kas papildinās sejas detaļas. Gaisma ir maiga un pilnīgi droša acīm un ādai. Varat izvēlēties no 10 līdz 12 collām gredzenu, un trīs temperatūras nokrāsas ļaus to pareizi pielāgot.

Live Stream Holder Floor Kit (Stand + Ring Light)

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
43935
6953156227347
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Dabisks spīdums

LED lampa nemirgo un nodrošina ilgstošu, bez traucējumiem darbību, vienlaikus saglabājot efektivitāti. Augstas kvalitātes gaisma izgaismos jūsu seju, nemainot kontūru. Viens statīvs ar Baseus apgaismojumu spēj aizstāt vairākus standarta, dodot līdzīgu efektu. Apaļā forma ļauj gaismai vienmērīgi sadalīties. Jūs varat izmantot aprīkojumu gan mājās, gan ārā.

Piemērots režīms

Statīvs ir lielisks piedāvājums iesācējam fotogrāfam vai personai, kas ieraksta vlogus, apmācības vai TikTok video. Trīs dažādas temperatūras nokrāsas ļaus pielāgot pareizos gaismas kadrus. Rūpīgi atlasīti siltie, dabīgie un aukstie toņi labā tonī parādīs visu nepieciešamo. Spēcīgs, vēss mirdzums ir paredzēts, lai palīdzētu grimēšanai, apģērbu un citu priekšmetu prezentēšanai. Siltā gaisma ir ideāli piemērota gatavošanas pamācībām, jo ​​padara ēdienu pievilcīgāku un garšīgāku. Toņu sajaukums rada dabisku krāsu, kas piemērota tiešraidei.

Pārdomāts dizains

Papildu priekšrocība ir vienkārša un ātra montāža. Vienkārši savienojiet abas galvenās statīva daļas, pievēršot uzmanību vītnes vietai, un pēc tam pagrieziet pulksteņrādītāja virzienā. Universālais telefona turētājs ir izgatavots no silikona plastmasas, kas pasargā viedtālruni no bojājumiem, noberšanās un izkrišanas. Pēc lietošanas ierīci var viegli paslēpt. To var salocīt, lai neaizņemtu daudz vietas.

Iespaidīgas detaļas

Ierīcei ir iespēja vadīt vadu, pateicoties vadības panelim, kas atrodas uz strāvas kabeļa. Tas ļauj mums iestatīt spilgtuma līmeni, ēnojumu režīmus un ieslēgt vai izslēgt apgaismojumu. Iebūvētās gaismas intensitātes maiņas iespējas ir ārkārtīgi noderīgas, ļaujot pielāgot gaismas jaudu ārējiem apstākļiem un panākt dabisku efektu. Viss ir izgatavots no izturīgiem un spēcīgiem materiāliem. Aprīkojums piedāvā arī atbilstoša augstuma regulēšanu, lai lietošanas laikā palielinātu komfortu.

Specifikācija

  • Ražotājs Baseus
  • Modeļa tiešraides turētājs grīdas statīvs
  • Preces kods CRZB12-B01
  • Lampu skaits iepakojumā 1 gab
  • Materiāls ABS + PC + metāls
  • Krāsa Melna
  • Lampas izmērs 12"
  • Jauda 15W
  • Ieejas strāva 5V / 2A
  • Gaismas plūsma 26 - 28 lm
  • Pieļaujamā apkārtējās vides temperatūra -20 līdz 65 ℃
  • Izmērs 35 × 200 mm
Lampas izmērs30 cm
Jauda Watt15
Lumeni28

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.