Mugursomas - Manfrotto mugursoma Chicago 50 (MB CH-BP-50) MB CH-BP-50 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērta mugursoma foto aprīkojumam
  • Ietilpina bezspoguļu vai DSLR kameru un līdz 3 objektīviem
  • Atsevišķs nodalījums 15 collu klēpjdatoram
  • Polsterēts izņemams futrālis foto aprīkojumam
  • Aizsardzība pret triecienu un ūdens ietekmi

Manfrotto mugursoma Chicago 50 (MB CH-BP-50) MB CH-BP-50

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

18544 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

11489
MB CH-BP-50
8024221693065
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 18.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 18.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Chicago 50 (Medium) mugursoma ir teicams Premium klases pārnēsāšanas risinājums, kurā nemanāmi apvienojas kaisle uz fotogrāfiju, lielpilsētas dzīvesveids, bezrūpīgs komforts un funkcionāls dizains. Šī daudzpusīgā mugursoma ir radīta, lai apmierinātu dažādās pilsētvides fotogrāfu vajadzības, sākot no pilsētas ikdienas dzīves un fotosesijām līdz nedēļas nogales ceļojumiem. Izņemamie foto ieliktņi padara šo somu ārkārtīgi universālu — pārvērtiet to no 100% fotosomas par 100% ikdienas mugursomu tikai vienā sekundē. Iekšējais kameras futrālis ir izņemams, ļaujot to lietot kā plecu somu, kad līdzi nepieciešams tikai foto aprīkojums.

Manfrotto Chicago 50 ietilpina pilnkadra bezspoguļu vai DSLR kameru ar pievienotu standarta tālummaiņas objektīvu, kā arī 3‑4 papildu objektīvus atkarībā no izmēra. Augšējais nodalījums ir pilnībā rezervēts personīgajām mantām. Turklāt šī soma ietilpina DJI OSMO Mobile speciālajā stabilizatora kabatā uz viena no somas sānu atlokiem. Klēpjdatora nodalījums somas aizmugurē ir atdalīts no galvenā nodalījuma un ietilpina 15 collu klēpjdatoru. Ja vēlaties šo mugursomu izmantot kā praktisku ikdienas somu, vienkārši izņemiet kameras futrāli un pārvērtiet to parastā ceļojuma somā. Komplektā ietilpst arī mīksta somiņa nelielu aksesuāru un kabeļu organizēšanai.

Jūsu sirdsmieram Manfrotto Chicago 50 ir aprīkota ar aizsardzības sistēmu Manfrotto Slim‑Tech, kas garantēti aizsargā aprīkojumu pret triecieniem somas iekšpusē. Statīva turētājs ar trīs dažādām statīva konfigurācijas iespējām somas priekšpusē ļauj vienmēr ņemt līdzi savu ceļojuma statīvu.   
Divpusējas elastīgas ārkabatas abās somas pusēs ietilpina dzeramā ūdens pudeli vai jebko citu, kam vajadzīga ātra piekļuve.

Pateicoties modernam un lakoniskam izskatam, šī soma būs ideāls sabiedrotais jūsu ikdienas pilsētas piedzīvojumos! Somas materiāli un detaļas ir izvēlētas ar vislielāko rūpību: Kevlar® audums somas apakšējā daļā īpašai aizsardzībai un izturībai, pārklāts audums ar matētu virsmu, Duraflex® sprādzes un YKK rāvējslēdzēji. No ārpuses somas audums ir apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, turklāt komplektā ietilpst lietus pārsegs ārkārtēju laikapstākļu gadījumā.

Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock