Telefonu statīvi - Walimex pro WT-3570 Basic-Tripod 168cm melns - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Liels, izturīgs un viegls alumīnija statīvs ar 3D panorāmas galvu
  • Ietver lielu 3 virzienu video panorāmas galvu foto un video uzņemšanai.
  • Darba augstums no 63 līdz 168 cm, maksimālā kravnesība 4 kg
  • Svars tikai 1495 g
  • Ļoti stabils, pateicoties 29 mm alumīnija kājām ar centrālo kolonnu un svara āķiem.
  • Precīza augstuma regulēšana, izmantojot kloķveida rokturi un precīzu smalki grieztu vītni
  • Ērta ātrās noņemšanas plāksne ar 1/4 collu savienojuma vītni
  • Viens līmeņrādis uz statīva galvas, viens burbuļlīmeņrādis uz statīva pleca
  • Komplektā ietilpst ērta pārnēsāšanas soma un viedtālruņa turētājs

Walimex pro WT-3570 Basic-Tripod 168cm melns

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3545 ar PVN

Ir uz vietas
5 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

32503
4056929220100
Walimex pro

Jauns

28.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
29.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
28.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Universāls sākuma līmeņa statīvs ar lielu maksimālo darba augstumu
Walimex pro WT-3570 pamata statīvs ir universāls un ļoti stabils sākuma līmeņa statīvs foto un video ierakstiem. Tas piedāvā lielu maksimālo darba augstumu 168 cm un 3D panorāmas galvu kā statīva galvu. Tas piedāvā daudzas praktiskas funkcijas par pievilcīgu cenu, ļoti labu stabilitāti un milzīgu maksimālo augstumu 168 cm. Neraugoties uz šī statīva ļoti izturīgo konstrukciju un plašajām funkcijām, Walimex pro WT-3570 sver tikai 1495 gramus, ieskaitot statīva galvu. Transportēšanas un uzglabāšanas soma un viedtālruņa turētājs jau ir iekļauti komplektācijā un papildina pilnvērtīgu aprīkojumu.

Liels maksimālais darba augstums un pārliecinoša stabilitāte

Statīvam ir īpaši liels, maksimālais darba augstums 168 cm, ieskaitot statīva galvu, un minimālais darba augstums ir 63 cm. Pateicoties statīva plecu daļā iebūvētajam kloķim, jūs varat nepārtraukti un ar milimetru precizitāti regulēt augstumu atbilstoši savām vēlmēm un droši fiksēt to ar fiksācijas skrūvi. Trīs alumīnija statīva kājas ir anodētas un ļoti izturīgi konstruētas. To maksimālais platums ir 29 mm, un tām ir ērtas ātrās atbrīvošanas sviras slēdzenes (flip fiksatori).

Centrālais izkliedētājs nodrošina ļoti labu stabilitāti un ļauj neierobežoti regulēt kāju leņķi. Lielā, maksimāli 1,05 m platā pamatne apvienojumā ar visu komponentu ļoti lielajiem izmēriem nodrošina pārliecinošu stabilitāti. Statīvam var pievienot papildu svaru, izmantojot kravas āķi, kas nodrošina lielisku stabilitāti pat nelabvēlīgos apstākļos vai ar ļoti vieglu aprīkojumu.

Gumijas kājiņas ar līmeņa regulēšanas funkciju nodrošina drošu statīvu uz jebkuras virsmas - gan studijā, gan ārā kā ceļojuma statīvu.

Viegli lietojams un pilnībā aprīkots

Walimex pro WT-3570 statīvs ļauj veikt ātru un precīzu izlīdzināšanu, pateicoties līmeņrādim uz galvas un līmeņrādim uz statīva pleca. Arī pārnēsāšanas rokturis uz statīva pleca nodrošina vieglu un ērtu statīva pārvietošanu. Statīvs un noliektā galva var izturēt līdz 4 kg, un jūsu aprīkojumu var ātri un viegli uzstādīt, izmantojot ātrās noņemšanas plāksni ar 1/4 collu savienojumu. Ātrās atbrīvošanas plāksne ir īpaši liela - 75x55 mm, un, pateicoties praktiskai fiksācijas svirbei, to var atbrīvot vai piestiprināt dažu sekunžu laikā.

Ļoti noderīga praksē un noteikti nav pašsaprotama sākuma līmeņa statīviem - papildu ātrās atbrīvošanas plāksnes WT-3570 var iegādāties atsevišķi (walimex Nr. 13824). Komplektācijā ir iekļauta arī transportēšanas un uzglabāšanas soma un viedtālruņa turētājs.

3D panorāmas galva ar plašu regulēšanas diapazonu

Iebūvētais 3D video panoramēšanas panelis piedāvā iespēju pagriezt kameru par 360 grādiem un noliekt to par 90°, lai uzņemtu portreta formāta kadrus. Pateicoties ārkārtīgi plašajam slīpēšanas diapazonam no -100° līdz 100° (uz priekšu un atpakaļ), panoramēšana vertikālā plaknē ir iespējama ļoti kontrolēti un bez izplūšanas. Atsevišķi darbināmas fiksācijas skrūves nostiprina jūsu aprīkojumu vēlamajā pozīcijā.

Tāpēc Walimex pro WT-3570 ir ideāli piemērots vieglām un vidēji smagām DSLR spoguļkamerām, bezspoguļa DSLM un sistēmas kamerām, digitālajām kamerām un darbības kamerām. Pateicoties komplektā iekļautajam mobilā tālruņa adapterim, statīvs ir arī ideāli sagatavots fotografēšanai ar viedtālruni.

Funkcijas:

  • Pilnībā aprīkots sākuma līmeņa statīvs
  • Liels darba augstums līdz 168 cm
  • Ļoti izturīga visu komponentu konstrukcija
  • Neliels svars un iepakojuma izmērs
  • Komplektā ietilpst 3D panorāmas galva ar īpaši lielu ātrās atbrīvošanas plāksnīti.
  • Papildu ātrās atbrīvošanas plāksnes pieejamas kā papildaprīkojums
  • 1x spirta līmeņrādi un 1x riņķa līmeņrādi vieglai nolīdzināšanai
  • Rokturis, centrālais izkliedētājs, kravas āķis un daudz kas cits.
  • Standarta aprīkojumā ietilpst somiņa un viedtālruņa turētājs
Produkta veidsStatīvs foto
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
5 vienības