Vairs neražo - Camrock Photographic bag City Grey XG10


Cases Camrock City series Gray combine the highest quality with an interesting design. Each bag is sewn with nylon impregnated 630TX, providing high resistance to get wet and dirty. Gray City Series products have been lined with a soft material, which guarantees protection against scratches.

Camrock Photographic bag City Grey XG10

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
6240
5901891101614
Camrock

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Korpusi Camrock City sērijas Grey apvieno augstāko kvalitāti ar interesantu dizainu. Katra soma ir šūta ar neilonu impregnētu 630TX, nodrošinot augstu izturību pret slapju un netīrumu. Grey City sērijas produkti ir oderēti ar mīkstu materiālu, kas garantē aizsardzību pret skrāpējumiem.

Vāks Camrock City Grey XG10 ir paredzēts mazu bezlusterkowców un hibrīda kameru uzglabāšanai un transportēšanai. Tam ir galvenais nodalījums ar izmēriem 12 cm x 15 cm x 8 cm un papildu iekšējā kabata maziem priekšmetiem. Vidū ir regulējams deflektors, kas ļauj interjeram pielāgoties jūsu kamerai.

XG10 somu var nēsāt, turot rokturi, kas atrodas augšpusē vai uz pleca ar komplektā iekļauto siksnu. Aizsardzībai pret putekļiem un mitrumu palīdz ievietot lietus pārsega maisiņa apakšā.

Cena: 49zł

apraksts:
iekšējie izmēri 12 cm x 15 cm x 8 cm
Izmēri: 15 x 16 cm. 5 cm x 9,5 cm
Svars: 160 g

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.