Kabeļi - Tether Tools Tether Pro USB 3.0 Male A uz Male B 4,6 m - perc šodien veikalā un ar piegādi
Tether rīki TetherPro 15 collu (4,6 m) SuperSpeed ​​USB 3.0 Male A–Male B ir jaunākā pieejamā tehnoloģija ātrākajiem un uzticamākajiem pārsūtīšanas veidiem. Tā kā tehnoloģiju inovācijas virzās uz priekšu, datori, kameras un datu glabāšanas ierīces saplūst, un tiem ir nepieciešams ievērojami lielāks joslas platums, lai saglabātu interaktīvo pieredzi, kādu lietotāji ir sagaidījuši.

Tether Tools Tether Pro USB 3.0 Male A uz Male B 4,6 m

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

6345 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

10528
CU5460ORG
0818307011298
Tether Tools

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
TetherPro SuperSpeed A–B ir īpaši izstrādāts ar zemu profilu. ārējais B korpuss, lai tas atbilstu digitālajām muguriņām un šaurākajiem ierīču portiem. Turklāt kabeļos ir iekļautas visas jaunākās tehnoloģijas, kas nodrošina konsekventu un uzticamu vadītspēju. Izstrādāti atbilstoši augstākajām USB specifikācijām, lai filtrētu signāla trokšņus un samazinātu pārraides kļūdas, visi kabeļi ir pilnībā ekranēti, lai aizsargātu pret ārējiem signāla traucējumiem.

15 pēdu (4,6 m) USB 3.0 kabelis tiek savienots ar kameru, izmantojot micro B savienotājs, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju. Pieejams augstas redzamības oranžā vai melnā krāsā. Providing innovative solutions aimed at increasing creativity, work efficiency and data security is the devil of Tether Tools. The company believes in quality and therefore most products are made in the US from the best materials. Tether Tools creates equipment that helps professional photographers and filmmakers creatively and safely work in a team or sovereign, in the studio and in the field. The TetherPro USB 3.0-Male B 4.6 m cable allows you to connect a camera or camera with a Male-B USB port to a device with a USB-C interface to send data. Additional adapters or other solutions are required for proper communication. The TetherPro USB 3.0-Male-B 4.6 m cable is only used for data transmission. Specification: Data transmission cable Length-4.6 m Color: Orange low profile housing ideal for the narrowest USB ports and digital rear walls SuperSpeed USB technology with 5GB/s SYNC-N-GO technology

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock