Kabeļi - Tether Tools JerkStopper for Digital Director - perc šodien veikalā un ar piegādi

JerkStopper for Digital Director novērš ar Manfrotto Digital Director savienotā USB un barošanas kabeļa sasprindzinājumu un spriedzi, nodrošinot, ka spraudņi paliek un ir pasargāti no bojājumiem. Patentētā JerkStopper kabeļa noturēšanas ierīce nodrošina enkurpunktu, kas ļauj vaļīgāk nostiprināt kabeli, novēršot sasprindzinājumu, izkļūšanu un bojājumus.

Nostipriniet JerkStopper ierīci Digital Director vienā no 4 aukstās kurpes atverēm, kas atrodas ap Digital Director aizmugurējo malu. Divi komplektā iekļautie alumīnija fiksācijas uzgriežņi ļauj JerkStopper pagriezt un nostiprināt jebkurā virzienā, lai to viegli pielāgotu. Izmantojiet JerkStopper vienlaicīgi gan ar maiņstrāvas vadu, gan USB kabeli. JerkStopper ir universāls un lēts rīks, kas potenciāli var ietaupīt simtiem, ja ne tūkstošiem dolāru novēršamu bojājumu dēļ.

Tether Tools JerkStopper for Digital Director

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
10584
0818307012745
Tether Tools

Jauns

iespējams pēc 26.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 27.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 27.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 26.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība