Kabeļi - Tether Tools TETHER PRO USB-C TO MALE B 4.6 M ORANGE - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Racionalizēts savienojums no datora ar kameru
  • Izstrādāts atbilstoši augstākajām USB specifikācijām, lai filtrētu signāla trokšņus un samazinātu pārraides kļūdas.

Tether Tools TETHER PRO USB-C TO MALE B 4.6 M ORANGE

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
40271
Tether Tools

Jauns

iespējams pēc 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

TetherPro USB-C USB 3.0 Male B kabelis ir fotogrāfu izvēle USB 3.0 kameras pieslēgšanai datoram ar mazāku USB-C pieslēgvietu. Tas nodrošina tiešu savienojumu bez adapteriem vai dongles. No kameras puses USB-C ir arī pilnībā reversējams, tāpēc neatkarīgi no tā, kā to pieslēgsiet, tas vienmēr būs labajā pusē.

TetherPro USB kabeļi ir izgatavoti atbilstoši visaugstākajām USB specifikācijām, un tajos ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas, kas nodrošina pastāvīgu un uzticamu vadītspēju ātrai un uzticamai pārsūtīšanai.

Kabeļu garums ir 15' / 4,6 m, un tas ir pietiekami garš, lai to varētu izmantot vairumā piesiešanas gadījumu.

Tehnoloģiju inovācijām virzoties uz priekšu, datori, kameras un atmiņas ierīces saplūst un prasa ievērojami lielāku joslas platumu, lai saglabātu interaktīvo pieredzi, ko lietotāji ir iecienījuši.

Visi kabeļi ir izstrādāti atbilstoši visaugstākajām USB specifikācijām, lai filtrētu signāla trokšņus un samazinātu pārraides kļūdas, un ir pilnībā ekranēti un pārklāti, lai pasargātu no ārējiem signāla traucējumiem.

Piezīme: tikai datu pārraide pa kabeli. Nav paredzēts uzlādei.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība