OWC GEMINI THUNDERBOLT 3 DOCK & DUAL-DRIVE RAID EXTERNAL STORAGE W/3.5 SATA HDD (18TB X 2) 36TB OWCTB3GM000H36

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

124945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

34563
OWCTB3GM000H36
0810100983703
OWC

Jauns

04.04 - 11.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 12.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 11.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1249.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Visaptverošais rīks digitālo darbplūsmu veikšanai OWC Gemini ar divām disku ligzdām un septiņām savienojamības pieslēgvietām, tostarp SD 4.0/UHS-II multivides slotu, ir "do-it-all" rīks, kas palīdzēs sakārtot jūsu digitālo dzīvi. Jums būs pietiekami daudz vietas, lai dublētu uzņemto materiālu, veidotu un pārvaldītu arhīvus vai renderētu un apstrādātu efektus. Pievienojiet savas iecienītākās perifērijas ierīces, izmantojot USB pieslēgvietas. Ievadiet dienas uzņemšanas vai drona uzņemtos kadrus, izmantojot priekšpusē esošo lasītāju.

Svarīgākās iezīmes

  • Veiksmīga datu glabāšana: līdz 562 MB/s1
  • Ātrā savienojamība: (2) Thunderbolt 3 pieslēgvietas (saderīgas ar Thunderbolt 2/Thunderbolt atpakaļgaitā).
  • Ātrums un uzglabāšana: aparatūras RAID kontrolieris (RAID 0,1, Span vai JBOD/neatkarīgs).
  • Viegla augšupielāde no kameras: priekšējais SD 4.0 (UHS-II) karšu lasītājs
  • Iespēju centrs: (2) USB 3.2 (10 Gb/s) A tipa porti
  • Savienojums ar NAS: 2,5 Gb/s Ethernet ports
  • Skatiet nepabeigto darbu: HDMI 2.1, lai pievienotu līdz pat 8K monitoru
  • Pielāgotas konfigurācijas: (2) nodalījumi 2,5 collu vai 3,5 collu SATA vai U.2 diskiem.
  • Innergize iespējota: pilnīgs veselības, veiktspējas un lauka atjauninājumu pārvaldības rīks, izmantojot OWC Atlas SD atmiņas kartes ar Gemini SD lasītāju.
  • 3 gadu OWC ierobežota garantija

Hardware RAID: Ātrums, uzticamība, elastība OWC Gemini izmanto aparatūras RAID, lai pilnībā atraisītu divu 3,5 collu 7200 RPM cieto disku vai 2,5 collu SATA SSD disku potenciālu. Iepriekš konfigurēts ātrgaitas RAID 0 režīmā, lai nodrošinātu maksimālu diskdziņu caurlaidspēju, Gemini piedāvā reālu cietā diska ātrumu līdz 562 MB/s audio redaktoriem/mūziķiem/producentiem, individuāliem satura veidotājiem, fotogrāfiem, nelielām fotostudijām un filmu veidotājiem, kas strādā ar līdz pat 4K izšķirtspēju un saspiestiem kodekiem. A/V profesionāļi, kas meklē SSD diskus, kuri sāk un saglabā ātrumu, izmantojot pilnu jaudu, var izmantot OWC Mercury Extreme SSD disku pārbaudīto uzticamību. Ar noturīgu RAID 0 ātrumu līdz 956 MB/s jūs varat viegli apstrādāt 8K atsevišķas un 4K multi sekvences, palēninātas kustības video, 10 bitu video un īpaši augstas izšķirtspējas RAW attēlus. Ja vēlaties papildu drošību, ko sniedz dublēti dati, varat konfigurēt Mercury Gemini RAID 1 režīmā. Nepieciešama lielāka disku elastība? Iestatiet diapazonu, lai apvienotu abu disku ietilpību vienā lielā sējumā, vai izmantojiet diskus kā neatkarīgus sējumus.

Uzturiet saikni ar savu komandu un plašsaziņas līdzekļiem OWC Gemini ir aprīkots ar 2,5 Gb/s Ethernet pieslēgvietu, lai jūs varētu pārsūtīt failus un strādāt līdz pat 2,5 reizes ātrāk, izmantojot vadu tīklus, un izbaudīt lielāku produktivitāti uz IP balstītā darba plūsmā. Tas ir lieliski piemērots koplietošanas darba vietām un darba plūsmām, jo failu pārsūtīšana notiek ātri, lai jūs pavadītu mazāk laika iestatīšanai un vairāk laika darbam. Kad ir pienācis laiks kopīgot paveikto, varat izmantot RAID opcijas, lai atveidotu darba failus un ātru savienojumu, lai publicētu tos komandas un klientu pārskatiem. Tas ir arī lieliski piemērots failu pārsūtīšanai uz NAS, lai tos droši arhivētu.

Gūstiet 8K perspektīvu Pateicoties īpaši šim nolūkam paredzētajam jaunākās paaudzes HDMI pieslēgvietai, Gemini ļauj jums pievienot savai darba plūsmai svaigu, skaidru 8K displeja perspektīvu. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties savā mājas birojā vai pārvietojamā studijā, jūsu darbs būs redzams pilnā detalizācijā tikai viena pieslēguma attālumā. Izmantojiet to, lai atbrīvotu klēpjdatora pieslēgvietu, lai jūs varētu ātri pieslēgties un izlēgties un saglabāt mobilitāti.

atgūstiet savu darbvirsmu Ar vairāku disku multivides diskiem, kontrolieriem, A/V izejām un ierīču kabeļu jucekli var būt pietiekami grūti atrast vietu savam portatīvajam datoram, nemaz nerunājot par vietu darbam. OWC Gemini cīnās pret jucekli ar viena kabeļa savienojumu, kas nodrošina datu glabāšanu, Ethernet koplietošanu, uzlādes jaudu un 8K monitora atbalstu, vienlaikus glīti apvienojot visus perifēro ierīču kabeļus. Atgūstiet savu darba vietu un samaziniet stresu.

Pabeidzot RAID tikpat mobils kā jūsu dzīve Ar iebūvēto aparatūras RAID kontrolieri jūs iegūstat ātrumu un drošību, nebūdami atkarīgi no tā, kādu operētājsistēmu izmantojat. Ja strādājat starpplatformu pasaulē, varat viegli savienot OWC Gemini ar Mac un PC, izmantojot OWC MacDrive programmatūru (iegādājama atsevišķi).

Atvienošana ar vienu klikšķi Ar vienu klikšķi droši atvienojiet vairākus diskus. OWC Dock Ejector izstrādāja OWC aparatūras un programmatūras inženieri, lai nodrošinātu, ka visi dati tiek ierakstīti pirms atvienošanas, ietaupot laiku un aizsargājot pret datu zudumu. Tas padara jūsu grūti nopelnīto darbu pazaudēšanu pagātnes lietu.

OWC Thunderbolt kabelis iekļauts komplektā OWC Gemini komplektācijā ir iekļauts sertificēts 0,7 M OWC Thunderbolt kabelis. Taču, ja jūsu darba plūsmai ir nepieciešams cits savienojuma garums, OWC Thunderbolt (USB-C) kabeļi ir lieliska izvēle.

Stabilizējiet Thunderbolt un USB-C kabeļus Aktīvās darbavietās iekārtas ir pakļautas triecieniem, grūdieniem vai pat nejaušam mājdzīvnieka astes paraustījumam. OWC ClingOn pielāgotie kabeļu stabilizatori (nopērkami atsevišķi) tiek ieskrūvēti OWC dokstacijas vai OWC diska korpusā, lai samazinātu vai pat pilnībā novērstu Thunderbolt un USB-C savienojumu kabeļu sasprindzinājumu, lai jūs varētu droši strādāt pat visintensīvākajā vidē.

Inaktivizējiet savu darba plūsmu ar visaugstāko veiktspēju un uzticamību OWC Innergize ir pirmais posms OWC produktu ekosistēmā Capture to Completion, kas izstrādāta, lai profesionāliem fotogrāfiem, videogrāfiem un satura veidotājiem nodrošinātu visaugstāko darba plūsmas veiktspēju un uzticamību. Šī OWC īpaši izstrādātā lietotne ir pilnīgs veselības, veiktspējas un lauka atjauninājumu pārvaldības rīks, izmantojot OWC Atlas atmiņas kartes ar OWC Atlas lasītājiem un ar lasītājiem aprīkotiem produktiem.

Veselība Laika gaitā un lietošanas ciklos zibatmiņa nolietojas. Innergize pārbauda un ziņo par atlikušā lietošanas laika procentuālo daļu. Tagad jūs varat strādāt ar pilnīgu pārliecību, ka jūsu OWC zibatmiņas atmiņas produkts nodrošinās uzticamu uzticamību.

Sanitizēšana Ierakstīšana, dzēšana un formatēšana - tas viss nodara savu kaitējumu atmiņas kartēm. Innergize attīra un atjauno OWC atmiņas karšu zibatmiņas atmiņas veiktspēju, lai jūs varētu iegūt labākos rezultātus katrā lietošanas reizē.

Atjaunināšana Kad tiek ieviestas jaunas kameras vai esošo kameru programmaparatūras atjauninājumi, tās var nedarboties pareizi ar zibatmiņas atmiņas kartēm un diskiem. Innergize sniedz OWC atmiņas karšu lietotājiem iespēju ātri atjaunināt programmaparatūru uz vietas, lai nodrošinātu pilnīgu savietojamību, papildu veiktspējas uzlabojumus un kļūdu labojumus optimālai uzticamībai.

1. Thunderbolt 2/Thunderbolt saderībai nepieciešams sertificēts Thunderbolt 3 (USB-C) uz Thunderbolt 2 (mDP) adapteris un Thunderbolt 2 kabelis. Šī konfigurācija nodrošina datu pārsūtīšanu ar Thunderbolt 2 ātrumu (līdz 20 Gb/s), bet neatbalsta piezīmjdatoru uzlādi.

Komplektā ietilpst

  • (1) OWC Gemini Thunderbolt doks un ārējās atmiņas risinājums
  • (1) 0,7 m (29") Thunderbolt (USB-C) kabelis
  • (1) Ārējais barošanas avots un barošanas kabelis
  • (1) OWC Gemini ātrās lietošanas pamācība
  • (1) OWC Gemini lietotāja rokasgrāmata
  • (1) OWC Dock Ejector priekš Mac un Windows (programmatūras lejupielāde)
  • (1) OWC Dock Ejector lietotāja rokasgrāmata
  • 3 gadu OWC ierobežota garantija
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse