3 Legged Thing Ellie with PEAK DESIGN CAPTURE Base Grijs

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

7994 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

42993
ELLIE PD G
5060244885318
3 Legged Thing

Jauns

05.04 - 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Video

Informācija

3 kājiņas Ellie ar PEAK DESIGN CAPTURE bāzi Parastie universālie L-veida kronšteini ir ierobežoti gan funkcionalitātes, gan saderības ziņā. Ellie ir pasaulē pirmais patiesi universālais L-veida kronšteins, kas ir arī visfunkcionālākais, modulārākais un konfigurējamākais L-veida kronšteins uz planētas. Noklikšķiniet uz pogas zemāk, lai uzzinātu vairāk par to, kas padara Ellie unikālu. Ellie noņemamo atbrīvošanas plāksni var izmantot atsevišķi vai kopā ar vertikālo aspektu. Divas Arca-Swiss profila malas un simetriski 1/4"-20 vītņotie gali ļauj vertikālo asi konfigurēt 8 pozīcijās, nodrošinot plašāku piekļuvi kabeļiem nekā jebkad iepriekš.
Ellie sistēma ir pasaulē pirmā modulāro kameru kronšteinu jomā. Apvienojot atgriezenisku, grozāmu vertikālo aspektu ar vienu no četrām precīzām bāzes vienībām, Ellie ir visfunkcionālākais, viskompatibilākais L kronšteins pasaulē un TIKAI vienīgā L kronšteinu sistēma ar Peak Design un Arca Swiss saderību. Ar divu asu regulēšanas iespējām Ellie ir piemērots vairāk kamerām nekā jebkurš cits universāls L stiprinājums ar vēl nebijušu funkcionalitātes līmeni.
Ellie unikālajam vertikālajam aspektam ir divas Arca Swiss profilētas malas un simetriski gali ar dubultiem 1/4"-20 vītņiem, kas nodrošina 8 iespējamās sānu konfigurācijas. Tas nodrošina Ellie vēl nebijušu saderību un funkcionalitāti.
Ellie ir četri iespējamie pamatnes varianti, kas nodrošina vēl nebijušu saderības līmeni. Divas botu izvēles iespējas - Arca vai Peak Design V3 Capture un divi pamatnes garumi - standarta un īsais, tāpēc Ellie ir piemērota jebkurai kamerai.

Kenmerken

ČETRI PAMATNES VARIANTI

  • ELLIE
Oriģinālais Ellie ir aprīkots ar 85 mm Arca-Swiss saderīgu pamatni, ar ekrāna slīpumu un siksniņu savienotājiem. Piemērots gandrīz visām kamerām - gan DSLR, gan bezspoguļa kamerām.

  • ELLIE SHORT
Ellie Short ir aprīkots ar 70 mm pamatni, kas īpaši izstrādāta Fujifilm un Olympus kamerām vai jebkurai citai kamerai, kurā statīva stiprinājums ir tuvu akumulatora vāciņam. Ar ekrāna slīpumu un siksnas savienotājiem.
  • ELLIE PD
Ellie PD ir identisks oriģinālajam Ellie, taču tam ir ar Peak Design V3 Capture sistēmu saderīgs statīvs. Savietojama arī ar Arca-Swiss, ar ekrāna slīpumu un siksnas savienotāju.

  • ELLIE PD SHORT
Ellie Short un Ellie PD mīlas bērns, Ellie PD Short ir aprīkots ar 70 mm pamatni, kas ir saderīga gan ar Peak Design V3 Capture, gan ar Arca-Swiss, un ir īpaši izstrādāta Fujifilm un Olympus kamerām vai jebkurai citai kamerai, kurā statīva stiprinājums atrodas tuvu akumulatora vāciņam.

Statīvu aksesuāru veidsstiprinājumi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse