VoigtlanderColorSkoparI28mmf28lensforLeicaM-silver

Color Skopar I 28 mm f/2,8 ir īpaši kompakts platleņķa objektīvs, kas paredzēts darbam ar digitālajiem un analogajiem tālmēri, kuri aprīkoti ar Leica M bajonetu. Neraugoties uz īpaši mazo izmēru, objektīvam ir uzlabota optiskā konstrukcija, kas garantē augstu asumu, lielisku krāsu atveidi un pārlaicīgu analogo izskatu.

Voigtlander Color Skopar I 28 mm f/2.8 objektīvs Leica M - sudraba krāsā

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

63945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

26443
0400245100638
Voigtlander

Jauns

iespējams pēc 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
639.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Color Skopar I 28 mm f/2,8 ir īpaši kompakts platleņķa objektīvs, kas paredzēts darbam ar digitālajiem un analogajiem tālmēri, kuri aprīkoti ar Leica M bajonetu.

Neraugoties uz īpaši mazo izmēru, objektīvam ir uzlabota optiskā konstrukcija, kas garantē augstu asumu, lielisku krāsu atveidi un pārlaicīgu analogo izskatu. Sudrabains, bet uzmanīgs 28 mm fokusa attālums ļauj objektīvam redzēt plašāk nekā klasiskajam trīsdesmit piecu mm objektīvam, taču tas joprojām neizstiepj attēlu tā, kā to agrāk darīja īpaši platleņķa modeļi, piemēram, 14 vai 15 mm.

Tas padara Color Skopar ideāli piemērotu pasākumu centrā. Reportāžas laikā tas ļaus skatītājam sniegt mirkļa atmosfēru, to neizkropļojot un neizpaužot. Ielu fotogrāfijā, arhitektūras vai ainavu fotogrāfijā tas ļaus parādīt galveno fotografējamo objektu uz apkārtējās vides fona. Izsmalcināts optiskais dizains Color Skopar 28 mm ir precīzs vispārējas nozīmes optiskais instruments, kas ļaus apvienot plastisku ainas dziļumu ar vienlaicīgu plašu skata leņķi. Objektīvs ir ass no kadra malas pat pie pilnībā atvērta diafragmas atvēruma.

Astoņu elementu konstrukcija pārsteidz ar mikrokontrastu, nezaudējot raksturīgo, klasisko atveidi, ar ko Voigtlander objektīvi ir slaveni. Gluda gaismas kontrole Color Skopar I 28mms 10 lameļu diafragma piedāvā regulējamu iestatījumu diapazonu no f/2,8 līdz f/22 ar 1/2 EV soli. Šāds diapazons nodrošina brīvību, strādājot ar lauka dziļumu, ļaujot jums izpludināt fonu vai saglabāt tā detaļas.

Kvalitāte kompaktā dizainā Color Skopar 28 mm objektīvs ir pieejams divās barelu versijās: I, kas atgādina pagājušā gadsimta klasisko dizainu, un II ar mūsdienīgu izskatu. Neatkarīgi no izvēlētās versijas viss objektīva cilindrs ir izgatavots no metāla, tāpēc tas saglabās savu precizitāti daudzus gadus. Fokusa gredzens kustas vienmērīgi, bet ar nepieciešamo pretestību, lai nodrošinātu precīzu darbību. Ērtākai darbībai Color Skopar I 28 mm f/2,8 ir aprīkots ar ergonomisku stūmēju, kas vienlaikus ir arī helikoidālā kustības fiksators. Objektīvs ir pieejams divās krāsās: melnā un sudraba.

Bajonets Leica M Objektīvs ir aprīkots ar Leica M bajonetu, kas paredzēts Leica un Voigtlander tālskata kamerām. Izmantojot atbilstošu bajoneta adapteri, to var uzlikt uz jebkuras Canon R, Fuxjilim X, Nikon Z, Sony E vai Micro 4/3 bezspoguļa kameras. Objektīvs ar savu attēlu aptver visu 35 mm formāta kadru.

Specifikācijas modelis: Krāsains Skopar I 28 mm f/2,8 Leica M - sudraba krāsā Optiskā konstrukcija: 8 elementi 5 grupās Fokusa attālums: 28 mm Minimālais atvērums: f/2,8 Maksimālais atvērums: f/22 Redzamības leņķis: Minimālais fokusēšanas attālums: 70 cm Filtra diametrs: 34 mm Izmēri: 2,35 x 5,2 cm svars: 143 g (bez piederumiem) stiprinājums: 2,35 x 5,2 cm: Sastāvs: Leica M krāsa: sudraba saderība kameras ar Leica M stiprinājumu bezspoguļa kameras, izmantojot atbilstošu adapteri Komplekta saturs Voigtlander Color Skopar I 28 mm f/2,8 objektīvs Leica M - sudraba saules aizsarglīdzeklis dekals objektīva priekšpusē dekals objektīva aizmugurē Foto paraugi ( Taichman Maciej)

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaLeica
BajoneteLeica M
Objektīva fokusa attālums, mm28
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock