Kameras zibspuldzes - Canon FLASH SPEEDLITE 430EX III RT EU16 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Vadošais skaitlis 43 (m, ISO 100)
  • Automātiskais tālummaiņas reflektors 24 – 105 mm
  • Atliecama un grozāma zibspuldzes galviņa
  • Saderīga ar RT sistēmu (2,4 GHz bezvadu pārraide)
  • Barošanas avots: 4 × AA baterijas

  • Vadošais skaitlis 43 (m, ISO 100)
  • Automātiskais tālummaiņas reflektors 24 – 105 mm
  • Atliecama un grozāma zibspuldzes galviņa
  • Saderīga ar RT sistēmu (2,4 GHz bezvadu pārraide)
  • Barošanas avots: 4 × AA baterijas

Canon FLASH SPEEDLITE 430EX III RT EU16 zibspuldze

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

32545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

17069
0585C011
8714574632926
Canon

Jauns

02.04 - 09.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 10.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 10.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 09.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
325.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Canon Speedlite 430EX III-RT

Canon radio zibspuldzes iespējas kļūst arvien populārākas modelis ar 2,4 GHz bezvadu palaišanas sistēmas integrāciju ar galveno un vergu iespējas vidējā diapazonā Speedlite 430EX III-RT. Ļoti līdzīgs tā priekšgājējam E-TTL / E-TTL II vienībai ir orientējošais numurs 141" pie ISO 100 un 105 mm, kā arī tālummaiņas diapazons no 24 līdz 105 mm un plats panelis, kas pagarinās pārklājums līdz 14 mm. Atlēciens ir paplašināts ar iespēju pagriezties par 150° pa labi un 180° pa kreisi, kā arī noliekt uz augšu par 90°. Darbības uzlabošana ir a punktu matricas LCD un vairāku ciparripu, kas nodrošina vienmērīgu izvēlnes iestatījumu manevrēšanu.

Papildus jaunizveidotajai bezvadu zibspuldzes radio sistēmai, optiskā Vergu pārraide joprojām ir pieejama lielākai funkcionalitātei. 430EX III-RT elektronika ir paātrināta ar ātrāku pārstrādes laiku no 0,1 līdz 3,5 sekundes kopā ar ātro režīmu, kas saīsina to līdz 2,5 sekundēm. Arī tas piedāvā uzlabotus zibspuldzes ekspozīcijas kompensācijas un gaismas sadalījuma iestatījumus veicot ļoti specifiskas izvades iestatījumu korekcijas.

Šai kompaktajai ierīcei joprojām ir svarīga daudzpusība, kas piedāvā ātrgaitas, 1. un 2. aizkaru sinhronizācijas režīmi, kā arī dažādas pielāgotas funkcijas iestatīšanai Speedlite uz augšu tieši tā, kā jums nepieciešams. Iekļauts krāsu filtrs un atlēciena adapteris kā arī lai pielāgotu krāsu temperatūru un zibspuldzes spilgtumu, lai iegūtu vairāk līdzsvarots apgaismojums. Un tas darbojas ar 4 AA baterijām.

Efektīvais zibspuldzes diapazons ir 2,3 līdz 77,4 collu
Ekspozīcijas kompensācija ±3 EV ar 1/3 vai 1/2 soļa soli
Gaismas sadalījuma iestatījumi atļaut standarta, ceļveža numura prioritātes un vienmērīga pārklājuma iestatījumus
Radio galvenais un palīgs funkcionalitāte ļauj izmantot līdz 15 zibspuldzēm, kas iestatītas 15 kanālos un 5 grupas līdz 98,4 collu attālumā
Izmantojot optisko pārraidi var iestatīt kā vergu ar neierobežotu zibšņu skaitu 4 kanālos un 3 grupas
10 pielāgotas funkcijas un 8 personiskās Funkcijas ir pieejamas numuru sastādīšanai konkrētos iestatījumos
LCD panelis aizmugurē skatīšanai un iestatījumu maiņa
AF palīggaisma ar diapazonu līdz 13,1 collu
Nodrošinās svaigas baterijas aptuveni 180 pilnas jaudas zibšņu
Metāla bloķēšanas pēda
Stiprinājums Kurpe Rokasgrāmata Nr. 141,08 collas (43 m) ISO100 105 mm pozīcijā Ekspozīcija Kontrole E-TTL / E-TTL II Leņķis Pārklājums 84° - 23,3°
Platleņķa adapteris: 114° Vari-Power 1/1–1/64 Atlēcošā galva 0° līdz +90° Grozāmā galva 330° Pārklājums 14 mm–105 mm (pilns kadrs) Attālums Diapazons 2.30 līdz 77,43 " (0,7–23,6 m) pie f/1,4 Tālummaiņas galviņa Pilns kadrs: 24 mm - 105 mm Izslēgts no kameras TerminālisNav Pārstrādāšanas laiks Aptuveni 0,1 - 3,5 sekundes Zibspuldze IlgumsNē Norādījis ražotājs Gatavs zibspuldzei Indikators Jā Kompensācija -3 EV līdz +3 EV (ar 1/3 un 1/2 EV soļiem) Bezvadu Operācija metode: RF
Attālums: līdz 98,43" / 30 m
Metode: Optiskais impulss
Attālums: Līdz 49,21" / 15 m Bezvadu Saziņas kanāli 15 kanāli Bezvadu Grupas 5 grupas Barošanas avots 4x AA sārma, uzlādējamas NiMH baterijas Izmēri (PxHxD) 2,8 x 4,5 x 3,9 collas/70,5 x 113,8 x 98,2 mm Svars 10.41 oz / 295 g


Izmantojiet jaunu apgaismojumu ar jaudīgo, daudzpusīgo un portatīvo Speedlite zibspuldzi. Atsevi no kameras novietotu zibspuldzes veidi ir vienkārši iedarbināt, izmantojot radiofrekvences, līdz ar to var atrast jauni, kā izpaust radošumu fotogrāfiju.

  • Jaudīga, tomēr pietiekami kompakta, lai visur ņemtu līdzi
  • Vienkārša vadība un intuitīvs interfeiss
  • Izmantojiet zibspuldzes tālvadību, lai panāktu vēlamo izskatu
  • Uzņemiet izsmalcinātus portretus ar izkliedētu apgaismojumu
  • Var integrēt ar citām zibspuldzēm Speedlite EOS grupas ietvaros


Jaudīga, tomēr pietiekami kompakta, lai visur ņemtu līdzi
Vadošais skaitlis 43 (m, ISO 100), ka pēdējo gadījumu būs pietiekami daudz jaudas.
Zibspuldze Speedlite 430EX III-RT sver tikai 295 g un tikai 113,8 mm gara, tāpēc vienmēr atradīsies vieta jūsu somā.
Tā tiek darbināta ar uzreiz pieejamu AA bateriju izmaksas, tāpēc pēc pilnas jaudas zibspuldzes uzliesmojuma tās darbība tiek reģenerēta jau pēc 3,2 sekundēm.

Vienkārša va dība un intuitīvs interfeiss
Speedlite 430EX III-RT vadīklas līdzinās daudzām EOS kameru vadīklām. Ātrā vadība ļauj daudzām funkcijām, un vadībaspa ļauj ātri veikt pielāgojumus. Slēdža fiksators aizsargā no nejaušas mainīšanas. LCD ekrānā uzreiz redzama informācija par iestatījumiem un uzņemšanu, un tas ir apgaismojuma vājā apgaismojumā.

Izmantojiet zibspuldzes tālvadību, lai panāktu vēlamo izskatu
Zibspuldzes Speedlite 430EX III-RT var novietot arī izmantot no kameras, lai nodrošinātu apgaismojumu no dažādiem virzieniem.
Izmantojot iedarbināšanu ar radiofrekvencēm, Speedlite 430EX III-RT elementu var kontrolēt no līdz pat 30 m liela attāluma, un nav nepieciešams, lai kamera būtu tiešas redzamības līnijā. Tas, ka tos var izvietot vairākās vietās, ļauj radīt vēl dažādākas noskaņas un efektus.
Zibspuldzi Speedlite 430EX III-RT var arī attāli vadīt ar optisko iedarbināšanu, lai tā atbilstu saskaņota ar saviem zibspuldzes iestatījumiem. To var iedarbināt no 10 m attāluma, izmantojot kā papildaprīkojumu pieejamo Speedlite raidītāju ST‑E2 vai integrēto Speedlite raidītāju, kas ir piemērots dažās EOS kamerās.
Izmantojiet vairākas zibspuldzes kopā, tās grupējot, un vadiet katras grupas darbību. Var izveidot līdz pat piecām grupām, kurā katrā ir ne vairāk par 15 zibspuldzēm.

Uzņemiet izsmalcinātus portretus ar izkliedētu apgaismojumu
Kustināma zibspuldzes galviņa ļauj izkliedēt gaismu no lielām virsmām, piemēram, sienām vai griestiem, veidojot maiguojumu bez ēnām, kas ir lieliski piemērots portretu uzņemšanai.
Var novietot apgaismojumu atstarojošu paneli, laiu dzirkstošu spīdumu objekta acīs, kas radot dzīvīgu izteiksmi.
Izmantojiet ietverto gaismas izkliedētāju, lai gaismu padarītu vēl maigāku. Tiek piedāvāts arī krāsu filtrs, kas zibspuldzes apgaismojuma krāsas temperatūru padara siltāku, lai tā vairāk atbilstu iekštelpu apgaismojuma krāsām.
Zibspuldzei Speedlite 430EX III-RT var veikt zibspuldzes spilgtas regulēšanu, lai nodrošinātu atbilstību objektīva skata leņķim.

Var integrēt ar citām zibspuldzēm Speedlite EOS grupas ietvaros
Uzstādot vairākas zibspuldzes, izmantojiet Speedlite 430EX III-RT ar citām zibspuldzēm, piemēram, Speedlite-600EX-RT.
Vadiet zibspuldzi Speedlite 430EX III-RT, kas novietoja no kameras, ar tādu zibspuldzes iedarbinātāju kā ST‑E3‑RT vai EOS kamerā uzstādītu integrēto Speedlite raidītāju.

Dubulta bezvadu zibspuldzes iedarbināšana
Zibspuldzi Speedlite 430EX III-RT var iedarbināt no kameras, izmantojot radiofrekvences vai optisko iedarbināšanu, tādējādi iegūstot fotogrāfiem daudzveidīgu lietošanu. Kad iedarbināšana tiek veikta, izmantojot radiofrekvences, zibspuldzes var novietotlīdz pat 30 m attālumā no kameras un tām nav jābūt tiešas redzamības zonā. Tas nozīmē, ka tās var novietot daudz vairāk vietās, piemēram, var novietot ārpus telpas un iedarbināt caur logu.
Optiskā iedarbība sniedz iespēju EOS kamerām ar pielāgotu integrēto Speedlite raidītāju (piemēram, EOS 760D, EOS 70D un EOS 7D Mark II) aktivizē zibspuldzi Speedlite 430EX III-RT no līdz pat 10 m attāluma, un tam nav nepieciešams papildu aprīkojums.

SaderībaCanon
Zibspuldzes darbībaTTL
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse