Godox Lux Junior Lampa Retro

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

10944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

43639
LUX Junior
6952344225417
GODOX

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Lux Junior

Lux Junior ir saistīts ar tīru baudu un aizrautību, uzņemot katru kadru. Turēsim lietas vienkārši un rīkojamies negodprātīgi. Aizmirstiet par noteikumu vai standartu, vienkārši noklikšķiniet uz slēdža un izbaudiet mirkli.

Go with you

Lux Junior ir zibspuldze, kuru vēlaties ņemt līdzi, lai kur jūs dotos. Tas iet ar jums ne tikai tāpēc, ka tas sniedz tīru fotografēšanas prieku, bet arī stilīgi. Iemūžiniet savus improvizētos mirkļus vai atklājiet radiniekus, izmantojot Lux Junior.

Vienkāršība

Zibspuldzei ir ērti lietojama skala, ko izmantojat, lai iestatītu zibspuldzi manuālajā režīmā. Izmantojot universāli saderīgo automātisko režīmu, kas palīdz aprēķināt pareizo ekspozīciju, varat iegremdēties gan digitālo, gan analogo kameru radošajā baudījumā. Iemūžiniet mirkli un pārējo atstājiet Lux Junior ziņā.

Retro stils

Lux Junior pamatkoncepcija ir būt vienkāršam. Paņemiet to, atlasiet režīmu un sāciet veidot. Tas ir savietojams ar visiem kameru veidiem un ietver daudzveidīgu estētiku, ļaujot jūsu radošajam darbam bez šķēršļiem. Tomēr laiks mainās un tehnoloģiju jauninājumi, Lux Junior sniegs jums tīru 80. gadu laimi un skaistumu.

Darbība

Traides funkcijas ietver optisko režīmu, kas piedāvā S1 un S2 iestatījumus. Režīmā S1 zibspuldze tiks iedarbināta, reaģējot uz citu manuālo vai TTL zibspuldzi, savukārt S2 režīmā Retro zibspuldze reaģēs līdzīgi, bet ignorēs pirmo zibspuldzi (priekšzibspuldze). Zibspuldzi darbina AAA baterijas. Tam ir arī SYNC ligzda (iekļauts kabelis).

Iepakojumā:

  • 1x Lux Junior zibspuldze,
  • 1 uzglabāšanas soma,
  • 1 sinhronizācijas kabelis,
  • oriģinālais iepakojums.
Saderībauniversāla
ModelisGodox Retro Lux Junior
Zibspuldzes darbībaTTL

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock