Kameru aizsargi - GGS Larmor GEN5 LCD protective & lens hood covers for Canon 5D Mark IV - ātri pasūtīt no ražotāja


GGS Larmor GEN5 ir unikāls aizsargs, kas aizsargā kameras LCD ekrānu pret bojājumiem, un saules aizsegs, kas ļauj priekšskatīt attēlus pat vissaulainākajā dienā.

GGS Larmor GEN5 LCD protective & lens hood covers for Canon 5D Mark IV

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

3145 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

38262
6970990940171
GGS

Jauns

iespējams pēc 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 17.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 17.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
GGS Larmor GEN5 ir unikāls aizsargs, kas aizsargā kameras LCD ekrānu pret bojājumiem, un saules aizsegs, kas ļauj priekšskatīt attēlus pat vissaulainākajā dienā.
Aizsargs GGS Larmor GEN5 sastāv no pieciem materiālu slāņiem, lai nodrošinātu visaugstāko displeja aizsardzību pret skrāpējumiem, sasitumiem un netīrumiem.
- Ārējais slānis, izmantojot jaunākos nanotehnoloģiju atklājumus, samazina pirkstu nospiedumus, nodrošina vāka caurspīdīgumu un komfortu.
- Japānas rūdītais optiskais stikls ar augstu cietības pakāpi ir būtisks aizsargapvalka elements. Tā īpašības ļauj nodrošināt efektīvu aizsardzību tikai 0,3 mm biezumā. Nelielais izmērs un mazais svars ļauj izmantot aizsargu arī kamerām ar mobilo displeju.
- Aizsarga metāla skeleta karkass ievērojami palielina stūru izturību un ļauj montēt GGS vizieri.
- Aizsargslānis pasargā displeju no šļakatām un lietotāja rokas no stikla lauskām vāka sabojāšanās gadījumā.
- Silikona slānis ar augstu adhēziju nodrošina vieglu uzstādīšanu bez jebkādiem instrumentiem vai līmēm.
Komplektā, izņemot aizsargu uz galvenā displeja aparāta, ir arī aizsargs uz augšējā displeja.
Ar vairogiem saderīgi displeji ir Canon 5D Mark IV. Tie neierobežo izmantojamos ekrānus un saglabā vadības funkcionalitāti, izmantojot skārienu (ja jūsu kamerai ir šāda funkcionalitāte).
Saulessargs GGS CF-3232 ļauj izmantot galveno displeju pat ļoti saulainā dienā. Tās ēnas nomešana ievērojami uzlabo displeja aparāta lietošanas komfortu m.skatoties "tiešraidi" navigācijas izvēlnē. Vieglā, salokāmā konstrukcija padara piederumu ļoti parocīgu un viegli transportējamu, un iebūvētie magnēti ļauj ātri salikt un noņemt aizsargvāciņu Larmor GEN5.


Specifikācijas:
- konstrukcija 5 slāņi
- virsmas cietība: 9H
- sudraba slāņa biezums: 0,3 mm
- gaismas caurlaidība: 95% virs

GGS Larmor GEN5 ir unikāls komplekts, kas sastāv no aizsargvāciņa, lai pasargātu kameras LCD displeju no bojājumiem, un saulessarga, kas ļauj jums apskatīt attēlus pat vissaulainākajā dienā. GGS Larmor GEN5 aizsargs ir izgatavots no pieciem materiālu slāņiem, lai nodrošinātu maksimālu displeja aizsardzību pret bojājumiem, skrāpējumiem, triecieniem un netīrumiem. Ārējais slānis, izmantojot jaunākos atklājumus nanotehnoloģiju jomā, līdz minimumam samazina pirkstu nospiedumu pēdas, nodrošinot aizsega skaidrību un komfortu. Japānas augstas cietības rūdītais optiskais stikls veido vāka galveno aizsardzības elementu. Tā parametri nodrošina efektīvu aizsardzību ar biezumu tikai 0,3 mm. Nelielie izmēri un mazais svars ļauj izmantot vāciņu arī kamerām, kas aprīkotas ar kustīgu displeju. Metāla rāmis Metāla rāmis veido vāka mugurkaulu, ievērojami palielina stūru izturību un ļauj uzstādīt GGS saules aizsargu. Aizsardzības slānis pret šķembām pasargā displeju un lietotāja rokas no stikla lauskām, ja vairogs tiek salauzts. Augsti lipīga silikona slānis ļauj veikt vieglu uzstādīšanu, neizmantojot nekādus instrumentus vai līmes. Papildus galvenās kameras displeja vākam komplektā ir iekļauts arī vāks augšējam displejam. Pārsegi ir saderīgi ar Canon 5D Mark IV kameru displejiem. Tie neierobežo ekrānu izmantojamās virsmas laukumu un saglabā skārienvadības funkcionalitāti (ja kamera piedāvā šo funkcionalitāti). GGS CF-3232 saules aizsegs ļauj izmantot galveno displeju pat ļoti saulainā dienā. Tā metamā ēna ievērojami uzlabo darba ar kameras displeju komfortu, tostarp tiešā attēla skatīšanu un izvēlnes navigāciju. Vieglā, salokāmā konstrukcija padara piederumu īpaši parocīgu un viegli transportējamu, un iebūvētie magnēti ļauj ātri uzstādīt un noņemt to uz Larmor GEN5 aizsargvāciņiem. Specifikācijas konstrukcija: 5 slāņi Virsmas cietība: 9H Stikla slāņa biezums: Aizsardzības vāka montāžas metode: silikona lipīgais slānis (montāža bez līmes) Saules aizsarga stiprinājuma sistēma: magnēti, kas iestrādāti aizsarglonā un ir saderīgi ar GGS Larmor GEN5 saules aizsarglobjiem krāsa: melna Saderīguma vairogs: Canon 5D Mark IV kameras aizsargi: GGS Larmor GEN5 aizsargi, kas paredzēti kamerām: Sastāvs: Canon 1DX, 1DX Mark II, 5D Mark III, 5D Mark IV, 5DS, 5DS R, Fujifilm X-T1, X-T2, X-A3 Komplekta saturs: Kameras galvenā ekrāna aizsarglīdzeklis Kameras augšējā ekrāna aizsarglīdzeklis Saules aizsarglīdzeklis CF-3232 Saules aizsarglīdzeklis CF-3232 Piesātināta drāniņa ekrāna tīrīšanai pirms uzstādīšanas.
Produkta veidsLCD Hood
SaderībaCanon

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock