Newell NP-F980U USB micro battery

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40414
NP-F980U
5907489640749
Newell

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Akumulators ir aprīkots ar diožu indikatoru sistēmu, kas informē par šūnu uzlādes līmeni. Jūs nekad nepārsteigs izlādējies akumulators vismazāk piemērotā laikā.

Pateicoties iebūvētajai mikro USB ligzdai, ir iespējams uzlādēt akumulatoru, neizmantojot lādētāju. Vienkārši pievienojiet viedtālrunī, izmantojot atbilstošu kabeli, barošanas blokam, klēpjdatoram vai strāvas adapterim. Izmantotā tehnoloģija ļauj arī izmantot akumulatoru kā strāvas avotu un uzlādēt ierīces, izmantojot USB ligzdu.

Specifikācija:

  • modelis: NP-F980U
  • ieeja: mikro USB 5 V 2,1 A (min)
  • izeja: USB 5 V 2,4 A
  • tehnoloģija: Li-ion
  • ietilpība: 10050 mAh
  • strāva: 7,4 V

Newell NP-F970 mikro USB akumulators nodrošina augstu kvalitāti, drošību un progresīvas tehnoloģijas, turklāt par pievilcīgu cenu. Newell akumulatoru ražošanā tika izmantotas labākās kvalitātes šūnas. Jauda miliampēros ir reāla un nodrošina ilgu darba laiku.

Viedās funkcijas
Akumulators ir aprīkots ar diožu indikatoru sistēmu, kas informē par elementu uzlādes līmeni. Izlādējies akumulators nekad nepārsteigs visnepiemērotākajā brīdī.

Micro USB ligzda
Pateicoties iebūvētajai Micro USB ligzdai, ir iespējams uzlādēt akumulatoru, neizmantojot lādētāju. Pietiek ar viedtālruņa savienošanu ar piemērotu barošanas bloka kabeli, klēpjdatoru vai maiņstrāvas adapteri. Izmantotā tehnoloģija ļauj arī izmantot akumulatoru kā enerģijas avotu un uzlādes ierīces.

100% drošība
Iebūvētā inteliģentā drošības sistēma, kuras pamatā ir IC elektroniskā sistēma, regulē uzlādes procesu. Tas garantē ierīces un lietotāja drošību un aizsardzību.

Uzlabota tehnoloģija
Newell akumulators tika iebūvēts litija jonu tehnoloģijā. Tas ļauj atkārtoti uzlādēt un izlādēt, kā arī veikt uzlādi jebkurā laikā bez tā sauktā “atmiņas efekta” riska.


Newell NP-F960 Micro USB ir litija jonu akumulators ar 10050 mAh ietilpība. Tam ir iebūvēta Micro USB ligzda, caur kuru iespējams uzlādēt akumulatoru, neizmantojot standarta tīkla lādētāju. Akumulators tika izgatavots no augstākās kvalitātes litija jonu elementiem, kas ļauj atkārtoti uzlādēt un izlādēt, kā arī uzlādēt jebkurā laikā, neriskējot t.s. "Atmiņas efekts". Iebūvētā, inteliģentā drošības sistēma, kuras pamatā ir IC elektroniskā sistēma, regulē uzlādes procesu. Tas garantē ierīces un lietotāja drošību un aizsardzību. Pats akumulators ir aprīkots ar diožu indikatoru sistēmu, kas informē par akumulatora uzlādes līmeni.

Specifikācija:

  • tehnoloģija: Li-ion
  • ietilpība: 10050 mAh / 74,4 Wh
  • Izejas spriegums: 7,4 V
  • 100% saderīgs ar oriģinālajiem Sony NP-F970/960/950/930 akumulatoriem (rāda akumulatora uzlādes līmeni)
  • saderīgs ar akumulatoru lādētājiem (oriģinālajiem un līdzvērtīgiem)
Smart Check funkcija Akumulators ir aprīkots ar diožu indikatoru sistēmu, kas informē par elementu uzlādes līmeni. Jūs nekad nepārsteigs izlādējies akumulators vismazāk piemērotā laikā. USB/micro USB ligzda Pateicoties iebūvētajai micro USB ligzdai, ir iespējams uzlādēt akumulatoru, neizmantojot lādētāju. Vienkārši pievienojiet viedtālrunī, izmantojot atbilstošu kabeli, barošanas blokam, klēpjdatoram vai strāvas adapterim. Izmantotā tehnoloģija ļauj arī izmantot akumulatoru kā barošanas avotu un uzlādēt ierīces, izmantojot USB ligzdu. 100% drošība Iebūvēta, inteliģenta drošības sistēma, kuras pamatā ir IC elektronika, regulē uzlādes procesu. Tas garantē ierīces un lietotāja drošību un aizsardzību. Uzlabotas tehnoloģijas Newell nomaiņa tika uzbūvēta litija jonu tehnoloģijā. Tas ļauj veikt vairākas uzlādes un izlādes, kā arī atkārtoti uzlādēt jebkurā laikā, neriskējot ar tā saukto "atmiņas efektu". Specifikācija - modelis: NP-F980U - ieeja: micro USB 5 V 2.1 A (min) - izeja: USB 5 V 2.4 A - tehnoloģija: Li-ion - jauda: 10050 mAh - strāva: 7,4 V Saderība - NP-F Sērijas LED lampas
Bateriju saderībaSony NP-F980

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.