Bezspoguļa kameras - Panasonic LUMIX DC-G100K (G100 + 12-32mm) DC-G100KEG-K - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 20,3 MP digitālais Live MOS sensors
  • UHD 4K30p video, iepriekš instalēta V-Log L
  • 5 asu hibrīda attēla stabilizācija
  • OZO audio ar objekta izsekošanas funkciju
  • 3,0" 1,84 m punkta brīvā leņķa skārienjutīgais ekrāns
  • 3,68 m punkta 0,73x mag. OLED skatu meklētājs
  • Vlogošanas lietotāja saskarne un video selfiju režīms
  • Uzlabota DFD AF sistēma; 4K FOTO
  • Bluetooth LE un Wi-Fi savienojamība
  • Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 objektīvs

Panasonic LUMIX DC-G100K (G100 + 12-32mm) DC-G100KEG-K

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

63546 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24381
DC-G100KEG-K
5025232940387
Panasonic

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
635.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzņemiet ikdienas dzīvi viegli un kvalitatīvi ar bezspoguļa kameru Panasonic Lumix G100. G100 ir ievērojami pārāks par vidējo viedtālruni, jo G100 lielākais 20,3 MP Micro Four Thirds sensors un komplektā iekļautais 12-32 mm objektīvs ļaus uzņemt bagātīgus attēlus un detalizētus 4K video ar jūsu vērtīgajām atmiņām. Tas viss ir pieejams vieglā un kompaktā korpusā, kas ir pelnījis vietu jūsu ikdienas somā. Turklāt vienkārša savienojamība ar viedtālruņiem ļauj viegli pārsūtīt, rediģēt un kopīgot attēlus ar draugiem un ģimeni.

Fotoattēli ar G100 ir stabili, taču video ir dažas papildu tehnoloģijas, kas uzlabos jūsu ierakstus. Kameras konstrukcija ir pietiekami viegla, lai būtu viegli fotografēt ar vienu roku, un 3,0" skārienekrāns ir pilnībā variējams un atlokāms, lai uzņemtu selfijus. OZO Audio pēc tam nodrošina skaidru skaņu ar automātisku izsekošanu, lai ierakstītu jūsu galvenos objektus. Tas padara šo kameru arī par lielisku izvēli vispārējā satura veidotājiem un vlogeriem.

Vlogošanas funkcijas

  • Priekšrocības ierakstīšanai, ejot, braucot vai pat vienkārši strādājot vājā apgaismojumā, sniedz 5 asu hibrīda I.S. ir optimizēta attēla stabilizācijas sistēma, kas darbojas kopā ar objektīva OIS, lai samazinātu kameras drebēšanu un nodrošinātu vienmērīgākus videoierakstus un asākus fotoattēlus.
  • Aizmugurējam 3,0" 1,84 m pikseļu LCD displejam ir statisks skārienekrāna dizains, kas nodrošina intuitīvu un atsaucīgu lietošanu, un tam ir brīvā leņķa konstrukcija, kas sniedz priekšrocības, strādājot no augsta, zema un priekšējā (selfiju) leņķa.
  • Atjauninātā lietotāja interfeiss vlogošanas vajadzībām ietver REC kadra indikatoru, kas attēla rāmi apvij ar sarkanu apmali, lai jūs varētu viegli apstiprināt, vai ierakstīšana ir vai nav veikta. Turklāt kadra marķiera pārklājumu var izmantot, lai izceltu konkrētu kadra apgabalu, kas tiks parādīts atkarībā no izvēlētās malu proporcijas, kas ir lieliski piemērots tiešai izvadīšanai uz sociālo mediju platformām.
  • Vertikālās video ierakstīšanas atbalsts ir īpaši noderīgs video saturam, kas paredzēts skatīšanai viedtālrunī.
  • Specializēto video selfiju režīmu var iestatīt tā, lai tas automātiski sāktos, kad ekrāns tiek pagriezts uz priekšu, un automātiski izceltu galveno objektu, optimizējot lauka dziļumu, izmantojot sejas noteikšanas AF un AE iestatījumus un automātiski konfigurējot skaņas uztveršanas diapazona zonu atkarībā no objekta atrašanās vietas.
  • Ir integrēta Nokia izstrādātā tehnoloģija OZO Audio, kas ļauj veikt telpisku audio ierakstu, izmantojot trīs iebūvētos mikrofonus, lai uzlabotu skaņas bagātību un precizitāti atkarībā no tā, no kurienes nāk vēlamā skaņa. Šie trīs iebūvētie mikrofoni, kurus var konfigurēt manuāli vai automātiski, nodrošina arī unikālu izsekošanas iestatījumu, kas darbojas kopā ar noteikto objektīva skata leņķi un sejas atpazīšanas funkcijām, lai intervijas, selfiju video vai citās runāšanas situācijās nodrošinātu skaidrāku skaņu interviju, selfiju video vai citās runāšanas situācijās. Manuālai vadībai varat izvēlēties Surround, lai ierakstītu plašu diapazonu visos virzienos; Front, lai ierakstītu objektus kameras priekšā, un Back, lai ierakstītu sevi vai citu objektu aiz kameras.

20,3 MP digitālais Live MOS sensors un Venus Engine

G100 ir optimizēta ātrai un augstas izšķirtspējas attēlu uzņemšanai, un tā ir aprīkota ar 20,3 MP MOS Micro Four Thirds sensoru bez zemās caurlaides filtra un uzlabotu Venus Engine procesoru, kas nodrošina asus un detalizētus kadrus un UHD 4K video. Šī konfigurācija maksimāli palielina izšķirtspēju, vienlaikus līdz minimumam samazinot trokšņu līmeni, ļaujot izmantot jutību līdz pat ISO 25600.

UHD 4K video ierakstīšana

Daudzpusīgas video iespējas nozīmē, ka G100 var ierakstīt UHD 4K ar ātrumu līdz 30p, ar 8 bitu krāsu dziļumu un 4:2:0 paraugu ņemšanu, ierakstot iekšēji, kā arī Full HD ar ātrumu līdz 60p. Alternatīvi tiek atbalstīta Full HD ārējā ierakstīšana, izmantojot micro-HDMI ar 4:2:2:2 izlasi un 8 bitu krāsu dziļumu. V-Log L ir iepriekš instalēta un tiek izmantota, lai uzņemtu plakanu, neitrālu gamma līkni, kas labi piemērota gradācijai kopā ar LUT, lai labāk kontrolētu krāsas. Lai radoši ietekmētu kustības attēlošanu, Full HD ierakstīšanai var izmantot 4x un 2x lēnas un 8x, 4x un 2x ātras kustības iestatījumus, kā arī ir pieejami Time Lapse un Stop Motion iestatījumi, lai ierakstītu laika gaitā pārveidojošos objektus. Turklāt ir pieejama 3,5 mm mikrofona ieeja, lai uzlabotu ārējo audio ierakstīšanu.

Korpusa dizains un bezvadu savienojamība

  • Lielajam OLED tiešā skata meklētājam ir augsta 3,68 m pikseļu izšķirtspēja un 0,73x palielinājums, kas nodrošina spilgtu un skaidru kompozīciju acu līmenī.
  • Lielāks līdzeklis attēlu kompozīcijai un atskaņošanai - 3,0" 1,84 m punktu aizmugurējais LCD monitors ar brīvā leņķa, slīpuma un grozāmo konstrukciju, kas nodrošina skatīšanos no dažādiem leņķiem. Tas ir arī skārienjūtīgais ekrāns, kas ļauj intuitīvi pārvietoties pa izvēlni un kontrolēt iestatījumus.
  • DMW-BLG10PP litija jonu akumulators nodrošina aptuveni 270 kadrus ar vienu uzlādi, izmantojot aizmugurējo LCD displeju, 250 kadrus ar vienu uzlādi, izmantojot LVF, vai aptuveni 900 kadrus ar vienu uzlādi, strādājot enerģijas taupīšanas LVF režīmā. Turklāt akumulatoru var uzlādēt kamerā, izmantojot USB vai maiņstrāvas padevi.
  • Īpaša poga "Sūtīt attēlus" uz augšējās plates kopā ar iebūvēto 2,4 GHz Wi-Fi un Bluetooth 4.2 Low Energy savienojamību ļauj bezvadu veidā kopīgot attēlus un attālināti vadīt kameru no savienotiem viedtālruņiem un planšetdatoriem. Bluetooth LE nodrošina arī pastāvīgu savienojumu ar mobilo ierīci, ļaujot izmantot tādas funkcijas kā ģeogrāfiskās atrašanās vietas noteikšana un automātiska attēlu pārsūtīšana.

4K FOTO režīmi

Izmantojot G100 video ierakstīšanas iespējas, ir pieejami trīs fotografēšanas režīmi, kas ļauj nepārtraukti ierakstīt 8 MP fotoattēlus ar 30 kadru/s uzņemšanas ātrumu:
  • sērijveida uzņemšana: Šis režīms ļauj nepārtraukti ierakstīt, tāpēc tas ir ideāli piemērots gadījumiem, kad nepieciešams ātrs kadru uzņemšanas ātrums, lai iemūžinātu labāko mirkli.
  • Pre-Burst: Šis režīms ir ideāli piemērots brīžiem, kad neesat pārliecināts, kurā brīdī nospiest slēdža pogu, un tas ieraksta attēlus vienu sekundi pirms un vienu sekundi pēc slēdža pogas nospiešanas, lai jūs varētu izvēlēties no 60 kadriem.
  • Sēriju uzņemšana (S/S): Šis režīms visprecīzāk seko video ierakstīšanas procesam un ļauj atskaņot video, apturēt izvēlētajā brīdī un ar slēdža pogu atzīmēt izvēlēto kadru no video un saglabāt to kā vienu 8 MP kadru.

Pēc fokusēšanas un fokusa sakārtošana

Vēl viena 4K iespēju īpašība ir unikāla fokusēšanas metode, ko sauc par Post Focus. Darbojoties kopā ar kontrasta noteikšanas fokusēšanas sistēmu un inteliģento dziļuma no defokusēšanas (DFD) tehnoloģiju, Post Focus ieraksta attēlus kā 4K MP4 failu ar ātrumu 30 kadri sekundē un maina konkrēto fokusa punktu visā sērijveida uzņemšanas laikā, lai piedāvātu dažādus atšķirīgus fokusēšanas diapazonus, no kuriem var izvēlēties. Atskaņošanas laikā, izmantojot kameras skārienekrānu, varat pieskarties konkrētajam attēla apgabalam, kuru vēlaties fokusēt, un tiks izveidots 8 MP JPEG fails. No sākotnējās sērijas var izveidot vairākus atsevišķus failus ar dažādiem fokusa punktiem, un var izmantot arī fokusēšanas palīgfunkcijas, lai iegūtu vēl precīzāku kontroli pār konkrēto fokusēto apgabalu.

Šī tehnoloģija ļauj arī kamerā izveidot fokusa sakopotus attēlus, lai realizētu lielāku lauka dziļumu, īpaši fotografējot tuvplānu objektus. Šajā režīmā attēli tiek ierakstīti un saglabāti ar dažādiem fokusa punktiem un pēc tam sajaukti kopā, lai iegūtu lielāku lauka dziļumu.

Dziļuma no fokusa fokusēšanas AF sistēma

Lai paātrinātu autofokusa darbību, tiek izmantota DFD (Depth-From-Defocus) tehnoloģija, kas ātri aprēķina attālumu līdz objektiem un pielāgo fokusēšanas pozīciju, kas ļauj veikt nepārtrauktu fotografēšanu ar nepārtrauktu AF. Šī kontrasta noteikšanas tipa fokusēšanas metode ir noderīga gan fotoattēlu, gan video ierakstīšanas režīmos, kā arī objektu izsekošanas lietojumprogrammās, kur objekta krāsa, izmērs un kustības vektori tiek izmantoti, lai inteliģenti fiksētu kustīgus objektus un nodrošinātu precīzu fokusu. Strādājot ar portretu objektiem, sejas/acu noteikšanas iespējas atvieglo cilvēku fotografēšanu un prioritāri fokusē tikpat precīzi kā uz objekta zīlīti. Fokusēšanas jutīgumu un ātrumu var pielāgot, lai vēl vairāk uzlabotu veiktspēju, strādājot ar noteiktiem objektiem. Turklāt AF jutība līdz -4 EV atbalsta darbu vājā apgaismojumā.
Citas kameras funkcijas
  • Selfiju funkcijas: Maigas ādas režīms, Filtra efekti, Fona kontrole, Slaidināšanas režīms, Sejas aizvēršanas režīms bez rokām un Pašfotografēšanas taimeris.
  • Kamerā ir iespējama attēlu rediģēšana, kas ļauj sadalīt videoklipus, mainīt izmēru un apgriezt attēlus, attīstīt neapstrādātus attēlu failus un pat retušēt un noņemt objektus no fotogrāfijām.

Lumix G Vario 12-32 mm f/3,5-5,6 ASPH. Objektīvs

Kameras korpusam ir pievienots Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-5.6 ASPH. objektīvs; plāns 24-64 mm tālummaiņas objektīvs ar ievelkamu konstrukciju. Tā optiskā konstrukcija izmanto trīs asfēriskos elementus un vienu īpaši zemas dispersijas elementu, lai koriģētu sfērisko un hromatisko aberāciju, nodrošinot ievērojamu asumu un skaidrību visā tālummaiņas diapazonā. Ātra un klusa fokusēšana, kas piemērota filmēšanai un fotografēšanai, tiek nodrošināta ar soļu autofokusa motoru un iekšējo fokusēšanas konstrukciju, un MEGA O.I.S. funkcija palīdz nodrošināt asus attēlus no rokas, kompensējot kameras drebēšanas ietekmi.

Iepakojumā

  • Panasonic Lumix G100 bezspoguļa kamera ar 12-32 mm objektīvu
  • Panasonic Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH. Objektīvs
  • Panasonic DMW-BLG10 litija jonu akumulators atsevišķām Lumix kamerām (7,2 V, 1025 mAh)
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock