Pro video kameras - Panasonic LUMIX DC-GH6L Kit (Body + ES12060) DC-GH6LE - ātri pasūtīt no ražotāja

Panasonic LUMIX GH6 ir jaunākais LUMIX G sērijas digitālo bezspoguļa kameru flagmanis, kas balstīts uz Micro Four Thirds sistēmas standartu. Palielinot efektīvo pikseļu skaitu par vairāk nekā 20%, jaunais 25,2 megapikseļu Live MOS sensors var lepoties ar augstu izšķirtspēju, ātru signāla nolasīšanu un plašu dinamisko diapazonu. Jaunais Venus Engine ir aprīkots ar progresīvām attēlu apstrādes tehnoloģijām, lai atveidotu augstas izšķirtspējas attēlus ar dabisku trokšņa tekstūru un bagātīgu krāsu atveidi, kas ir LUMIX kameru raksturīga iezīme. LUMIX GH6 ietver V-Log/V-Gamut - pirmo reizi LUMIX G Micro Four Thirds kamerās - un nodrošina 12 un pat 13 pieturas punktu plašu dinamisko diapazonu, izmantojot dinamiskā diapazona palielināšanas režīmu.

Panasonic LUMIX DC-GH6L Kit (Body + ES12060) DC-GH6LE

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

251544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 10 - 18 darba dienas

24406
DC-GH6LE
5025232920945
Panasonic

Jauns

03.05 - 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2515.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunais LUMIX GH6 atkal ir pilnveidots, lai sasniegtu 4:2:2 10 bitu C4K 60p neierobežotu videoieraksta laiku3, 4:2:0 10 bitu 4K120p, 4:2:2 10 bitu FHD 240p HFR (High Frame Rate) un FHD maksimālo 300 kadru/s VFR (Variable Frame Rate), lai atveidotu objekta dinamisko kustību. Papildus 4:2:0 10 bitu 5,7K 60p, 4:2:0 10 bitu 5,8K 30p (4,4K 60p) anamorfiskam 4:3 video var ierakstīt, izmantojot visu sensora laukumu. Ir iespējams reāllaikā uz monitora parādīt atdalītus kadrus. 5,7K 30p video ierakstīšana pirmo reizi LUMIX kamerās ir pieejama Apple ProRes 422 HQ formātā, kas ļauj veikt nelineāru montāžu bez pārkodēšanas. Ilgāks ierakstīšanas laiks ir iespējams, pateicoties LUMIX siltuma pārvaldības tehnoloģijai.

LUMIX GH6 var lepoties ar 7,5 soļu jaudīgu attēla stabilizāciju ar Dual I.S.2, kas nodrošina veiklu uzņemšanu no rokas, jo LUMIX GH6 ir izmantots jauns īpaši augstas precizitātes 5 asu žiro sensors ar jaunu algoritmu, lai sasniegtu 7,5 soļu Body I.S.4 un Dual I.S.2 stabilizāciju.5 Tā piedāvā arī plašu ieraksta formātu, izšķirtspēju un kadru skaitu, no kuriem izvēlēties atbilstoši mērķim.

LUMIX GH6 ir izstrādāts, balstoties uz pieredzi, kas gūta no pirmreizējiem viedokļiem, lai atpazītu augstas kvalitātes video izteikšanu un darba plūsmas efektivitāti no iestatīšanas līdz piegādei, kā arī lielisku attēlošanas veiktspēju un mobilitāti. Kopā ar plašu objektīvu iespēju klāstu Panasonic ir apņēmusies būt nozares līderis starp radītājiem, kuri meklē jaunu veidu, kā pārsniegt radošuma ierobežojumus.

Modernākās tehnoloģijas uzlabo video kvalitāti vēl vairāk
Panasonic ir izstrādājis jaunu 25,2 megapikseļu Live MOS sensoru bez LPF (Low-pass Filter), kas var lepoties ar augstu izšķirtspēju, ātru signāla nolasīšanu, kas samazina slīdošā slēdža problēmu un nodrošina plašu dinamisko diapazonu. Jaunais Venus Engine nodrošina aptuveni divreiz lielāku apstrādes jaudu1 , kas ļauj ātri apstrādāt jaunā sensora lielāku pikseļu skaitu, augstāku izšķirtspēju un lielāku bitu pārraides ātrumu video. Tas ir attīstīts, izmantojot trīs galvenās tehnoloģijas: Jauna inteliģenta detaļu apstrāde, jauna 2D trokšņu samazināšana un augstas precizitātes 3D trokšņu samazināšana video. Jaunā inteliģentā detaļu apstrāde precīzāk nosaka kadra malas un plakanās un detalizētās daļas, tādējādi iegūstot ļoti reālistiskus attēlus. Jaunā 2D trokšņu samazināšana slāpē hromatiskos trokšņus un uzlabo spilgtuma trokšņu tekstūru, lai fotogrāfija būtu skaidra un dabiska pat tad, kad uzņemta ar augstu jutību. Izmantojot augstas precizitātes 3D trokšņu samazināšanu video, ir uzlabotas nekustīgu un kustīgu daļu noteikšanas spējas, kas ļauj optimizēt trokšņu samazināšanu, vienlaikus samazinot pēcattēlus. Rezultātā tiek uzlabota video ar dinamisku kustību attēla kvalitāte. Turklāt augstas precizitātes dubultā 3D krāsu kontrole uzlabo krāsu atveidi pēc spilgtuma līmeņa, piesātinājuma līmeņa un nokrāsas līmeņa, nodrošinot bagātīgu un precīzu krāsu izteiksmību.

Jaunā uzlabotā sensora apvienojums ar uzlabotu piesātinājuma veiktspēju un dzinēju ļauj atveidot skaidrākus attēlus pat 25,2 megapikseļu augstas izšķirtspējas un zemākas minimālās ISO jutības pie ISO 100 [Foto: ISO 50(Extended) - 25600 / Video: ISO 50(Extended) -12800].

Dinamiskais diapazons mēra spilgtuma diapazonu, ko spēj uzņemt digitālā kamera. LUMIX GH6 nodrošina 12 soļu plašu dinamisko diapazonu, izmantojot iepriekš instalētu V-Log ierakstīšanas iespēju. Izmantojot dinamiskā diapazona palielināšanas režīmu, var sasniegt pat 13 pieturas.2 Izmantojot jauno dinamiskā diapazona palielināšanas režīmu, katrā pikselī tiek sintezēts attēls ar piesātinājuma prioritāti, ko ģenerē zema ISO shēma, un attēls ar zemu trokšņu līmeni, ko ģenerē augsta ISO shēma. Saliktais attēls nodrošina gan zemu trokšņu līmeni, gan augstu piesātinājumu, tādējādi iegūstot skaidru un vienmērīgu HDR video ar bagātīgu gradāciju.

LUMIX GH6 ir izmantots jauns īpaši augstas precizitātes 5 asu žiro sensors ar jaunu algoritmu, kas ļauj sasniegt 7,5 pieturas Body I.S.3 un Dual I.S.2.4. Pateicoties šai jaudīgajai attēla stabilizācijai, pat 100 megapikseļu augstas izšķirtspējas attēlus var uzņemt, izmantojot augstas izšķirtspējas režīmu bez statīva. Augstas izšķirtspējas režīmā astoņi secīgi attēli tiek automātiski uzņemti, pārvietojot sensoru, izmantojot Body I.S. (attēla stabilizatora) mehānismu, un sintezēti 100 megapikseļu ekvivalenta (11552 x 8672 pikseļi) attēlā, kas precīzi atveido precīzas detaļas, kuras var saglabāt kā skaistus, ļoti reālistiskus RAW un JPEG attēlus. LUMIX GH6, pateicoties tās augstajai mobilitātei, ko nodrošina kompaktais, vieglais dizains un jaudīgā korpusa I.S., padara iespējamu iepriekš neiespējamu fotografēšanu, piemēram, ultra-telefoto uzņemšanu no rokas. Piecu asu Dual I.S. 2 darbojas arī video ierakstīšanā, tostarp 4K video, lai ierakstītu dabiskus, ērti uztveramus video kadrus. Tā piemēro atbilstošu kompensāciju atbilstoši kustības veidam, precīzi novērtējot tās cēloni - vai to radījusi panoramēšana, slīpēšana vai roku kratīšanās. B.I.S. kompensē kameras kustību pat tad, ja tiek izmantots maināms objektīvs bez O.I.S. (piemēram, kinofilmas objektīvs).

Profesionālas kvalitātes video veiktspēja neierobežotai izteiksmei
LUMIX GH sērija ir radījusi laikmeta industriālo sensāciju, panākot izcilu video ieraksta veiktspēju ar uzlabotām funkcijām, kas atbilst profesionālās kvalitātes līmenim un standartiem. LUMIX GH6 atkal attīstās, lai sasniegtu 4:2:2 10 bitu C4K 60p neierobežotu videoieraksta laiku.1 4:2:0 10 bitu 4K120p (līdzvērtīgi 5x palēninātai kustībai2) un 4:2:2 10 bitu FHD 240p HFR (High Frame Rate) videoieraksts ar audio, kas arī ļauj nodrošināt iespaidīgu izteiksmi, piemēram, ātruma palielināšanu. FHD maksimālais 300 kadru/s (līdzvērtīgs 12,5 reizes palēninātai kustībai2) un VFR (mainīgs kadru ātrums) ļauj atveidot objekta dinamisko kustību.

Papildus 4:2:0 10 bitu 5,7K 60p, 4:2:0 10 bitu 5,8K 30p (4,4K 60p) anamorfiskam 4:3 video var ierakstīt, izmantojot visu sensora laukumu. Atdalītos kadrus ir iespējams reāllaikā parādīt monitorā. 5,7K 30p iekšējā video ierakstīšana ir pieejama ProRes 422 HQ un ProRes 422 formātā pirmo reizi LUMIX sērijā, izmantojot CFexpress B tipa karti, kas ļauj veikt nelineāru montāžu bez pārkodēšanas. DCI4K, FHD ProRes 422 HQ un ProRes 422 tiks atbalstīti ar turpmāku programmaparatūras atjauninājumu.

LUMIX GH6 spēj veikt 4:2:2 10 bitu C4K 60p iekšējo ierakstīšanu un vienlaicīgu izvadīšanu 4:2:2 10 bitu C4K 60p formātā, izmantojot HDMI. Tā kā tas atbilst HDMI 2.1, ar turpmāku programmaparatūras atjauninājumu tiks atbalstīta C4K 120p HDMI video izvadīšana. Turklāt tiek izstrādāta iespēja veikt C4K 120p RAW izvadīšanu uz Atomos Ninja V monitoru ierakstītāju, izmantojot HDMI 2.0, kas arī būs pieejama ar nākamo programmaparatūras atjauninājumu.

LUMIX GH6 ietver V-Log/V-Gamut uztveršanas funkciju, kas nodrošina augstu dinamisko diapazonu un plašas krāsas. V-Log attēls ir ļoti plakans, vienlaikus saglabājot visu attēla krāsu informāciju. Tas nozīmē, ka, kad attēli tiek pakļauti pēcapstrādes procesiem, tiek nodrošināta lielāka elastība. LUMIX GH6 Live MOS sensors nodrošina plašu krāsu gammu, kas pazīstama kā V-Gamut, kas ir GH6 optimālā krāsu telpa un nodrošina plašāku krāsu telpu nekā BT.2020. V-Log ir logaritmiskās līknes raksturlielumi, kas nedaudz atgādina negatīvo filmu, un V-Gamut nodrošina vēl plašāku krāsu telpu nekā filma.

LUMIX GH6 piedāvā kinokameru līnijas VariCam slaveno kolorimetriju un izmanto tās V-LOG attēlu profilu un plašāku V-Gamut. Lai uzraudzītu savu darbu un redzētu attēlu, kas vairs nav LOG, GH6 kamerā pēc noklusējuma ir iekļauta V709 LUT (Look Up Table) ar Rec.709 standartu, šo LUT var izvadīt pa HDMI vai uz kameras monitoriem, vai abējādi. Kamerā GH6 ir iespējams instalēt savas LUT un piekļūt tām no izvēlnes V-Log View Assist. Varicam un EVA1 lietotājiem GH6 var atbalstīt LUT .vlt formātā, bet citu kameru sistēmu lietotājiem mēs atbalstām arī .cube formātu.

LUMIX GH6 piedāvā daudzas praktiskas funkcijas. Foto stilā ir pieejami dažādi iestatījumi, tostarp dažādi Cinelike gamma iestatījumi. "Cinelike D2" un "Cinelike V2" ir līdzīgas gammas iestatījumu īpašības filmu ražošanai. Atsaucoties uz profesionālu lietotāju pieprasījumiem, ir pieejamas tādas video palīgfunkcijas kā viļņu formas monitors, Zebra modelis, spilgtuma punkta mērītājs, kadru marķieris, anamorfās deskēzes displejs, sarkanais REC kadru indikators un Tally lampas. Drošības zonas marķieris, kas ir jauna LUMIX GH6 funkcija, rāda 95 %, 90 % vai 80 % ieraksta zonas norādījumu, lai nodrošinātu drošības zonu kompozīcijai un subtitriem. Centrālais marķieris tagad ļauj izvēlēties marķiera veidu. Krāsu temperatūras iestatījumu sadaļā Color Temperature Setting (Krāsu temperatūras iestatīšana) tagad ierakstīšanas ekrānā var parādīt kelvīnu vērtības.

Izmantojot gan XLR mikrofonu, kas pievienots, izmantojot XLR mikrofona adapteri DMW-XLR1 (Ch1 Ch2), gan iebūvēto mikrofonu (Ch3, Ch4), var ierakstīt 48/96 kHz 24 bitu augstas izšķirtspējas audio. 3 Lietotāji var kombinēt vairāku veidu ārējos mikrofonus, kas atbilst ieraksta situācijai, piemēram, intervijas ārā, kad nepieciešams ierakstīt runātāju balsi un apkārtējās vides skaņu. Videoklipa ierakstīšanas laikā var pārslēgt austiņām izmantojamo kanālu, un audio izvēlnēm var tieši piekļūt ar Fn1 pogu kameras augšdaļā, lai viegli pārbaudītu skaņas līmeni 4 kanālu audio ierakstīšanas laikā. Ārējam mikrofonam ir paredzēta Φ3,5 mm stereo ligzda.

Kamerā var veidot arī 4K 60p Time Lapse video. Izmantojot ekspozīcijas izlīdzināšanas funkciju, ekspozīcija tiek automātiski pielāgota, lai novērstu lielas spilgtuma izmaiņas starp blakus esošajiem kadriem un tādējādi radītu līdzvērtīgus laikrindas kadrus.

Nākotnē, kad tiks atjaunināta programmaparatūra, tiks pievienota USB resursdatora iespēja, kas ļaus datus ierakstīt tieši uz SSD.

Veikla mobilitāte un gudra darbība profesionālai lietošanai
Pateicoties jaunajam 25,2 megapikseļu Live MOS sensoram un jaunajam Venus Engine, ir uzlabota LUMIX GH6 autofokusa veiktspēja. Pateicoties ātrākai Venus Engine signāla apstrādei un uzlabotam AF algoritmam, ir ievērojami uzlabota objekta noteikšanas veiktspēja, lai sasniegtu lielāku AF precizitāti.

Lai atbalstītu augstas precizitātes fokusēšanu, LUMIX GH6 nodrošina praktiskas manuālās fokusēšanas iespējas. Ja nelineārā iestatījuma gadījumā fokuss tiek nobīdīts par mainīgu daudzumu atbilstoši fokusa gredzena rotācijas ātrumam, tad lineārā iestatījuma gadījumā tas tiek nobīdīts par noteiktu daudzumu atbilstoši fokusa gredzena rotācijas kvantitātei. Jutīgumu (fokusa nobīdes apjoms uz vienu rotācijas kvantu) var izvēlēties no 90 līdz 360 grādiem pa 30 grādiem, lai nodrošinātu paredzēto fokusa darbību. MF palīgsistēma, kas ļauj palielināt fokusa punktu, tagad ir pieejama foto fotografēšanai un video ierakstīšanai1.

LUMIX GH6 spēj veikt ātrdarbīgu sērijveida uzņemšanu ar ātrumu 14 (AFS) / 8 (AFC) kadri sekundē ar mehānisko slēdzi un 75 kadri sekundē ar elektronisko slēdzi.

LUMIX GH6 izmanto 3,0 collu brīvā leņķa skārienvadības 3:2 formāta monitoru ar 1 840 000 punktu lielu izšķirtspēju. Tas nerada traucējumus pat tad, ja ir pievienots gan HDMI kabelis, gan USB kabelis, regulējot monitora slīpuma/ pagriešanas leņķi. Lielam 3 680 000 punktu OLED (organiskā gaismu izstarojošā diode) LVF (Live View Finder - tiešā skata meklētājs) ar lielu palielinājuma koeficientu - aptuveni 1,52x / 0,76x (35 mm kameras ekvivalents).

Uzticama kvalitāte un veiktspēja profesionālai lietošanai un savienojamība
Pārkaršana ir liktenīga problēma nepārtrauktai video ierakstīšanai, jo īpaši, ja tiek palielināta izšķirtspēja un kadru uzņemšanas ātrums. Tomēr LUMIX GH6 nodrošina neierobežotu videoieraksta laiku1 C4K 60p 4:2:2 10 bitu formātā, optimizējot karstuma izkliedēšanas ceļu ar piespiedu dzesēšanas mehānismu un ļaujot ilgstoši ierakstīt VFR/HFR, ProRes un augstas izšķirtspējas videoierakstus, kas pārsniedz 4K.

Lai nodrošinātu, ka GH6 spēj izturēt intensīvu lietošanu laukā, tā sastāv no magnija sakausējuma, kas ir pilnībā izgatavots no liekta magnija sakausējuma priekšējā / aizmugurējā rāmja, ir noturīga pret šļakatām2, putekļu izturīga un izturīga pret sasalšanu līdz -10 grādiem pēc Celsija/14 grādiem pēc Fārenheita. Arī aizvara bloks ir izturīgs aptuveni 200 000 ciklu. Ierakstīšanas poga atrodas gan kameras augšpusē, gan priekšpusē, kas ļauj viegli sākt un pārtraukt ierakstīšanu pat tad, ja fotografējat zemā leņķī vai ar plecu platformu.

LUMIX GH6 ir aprīkota ar dubultiem karšu slotiem. CFexpress karte (B tips) atbalsta iekšēju video ierakstīšanu ar augstu bitu pārraides ātrumu 800 Mb/s vai vairāk, tostarp 5,7K 30p ProRes 422 HQ un C4K 60p ALL-I. SD atmiņas karte UHS II V90 atbalsta video ierakstīšanu ar ātrumu 600 Mb/s vai mazāku. Tāpat ir iespējams izvēlēties ierakstīšanas metodi no Relay Recording, Backup Recording, Allocation Recording, izmantojot gan SD atmiņas karti, gan CFexpress karti.

Terminālim ir HDMI A tipa savienojums. Turklāt HDMI/USB kabelim ir pievienots kabeļa bloķēšanas turētājs, lai novērstu tādas problēmas kā atvienošana uz vietas. LUMIX GH6 atbalsta USB 3.2 Gen 2, kas nodrošina ātrdarbīgu rakstīšanu un nolasīšanu. 2200 mAh ietilpīgo akumulatoru var uzlādēt, izmantojot maiņstrāvu vai USB. Tas atbilst arī USB PD (Power Delivery), ja tiek izmantots atbilstošais akumulatora lādētājs DMW-BTC15 (iegādājams atsevišķi). LUMIX GH6 ir saderīga ar sinhronizāciju ar laika kodu IN/OUT, izmantojot zibspuldzes sinhronizācijas termināli un komplektā iekļauto BNC pārveidotāja kabeli ar BNC kabeli. Tas atvieglo ar vairākām kamerām uzņemtu kadru nelineāru rediģēšanu.

Papildus 2,4 GHz (IEEE802.11b/g/n) darbojas arī Wi-Fi 5 GHz (IEEE802.11ac)3 . Tas nodrošina drošu un stabilu savienojumu ar viedtālruni, planšetdatoru un citām ierīcēm uz vietas, lai nodrošinātu netraucētu tālvadību. Izmantojot 5 GHz frekvenču joslu, tiek palielināts foto/video datu pārraides ātrums. Saderība ar Bluetooth 5.0 (saukts par BLE: Bluetooth Low Energy) nodrošina pastāvīgu savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru ar minimālu enerģijas patēriņu. Izmantojot vairākas GH6 kameras, LUMIX GH6 kameras iestatījumus var kopēt un bezvadu režīmā pārsūtīt uz citām GH6 kamerām. LUMIX Sync lietojumprogramma iOS/Android ierīcēm ļauj attālināti vadīt kameru, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, izmantojot vienkāršu bezvadu savienojumu. Papildus bezvadu vadībai, izmantojot tālvadības slēdzi DMW-RS2 (iegādājama atsevišķi), lietojumprogrammatūra LUMIX Tether ļauj veikt uzņemšanu piesietā režīmā, izmantojot USB. Lietotāji var kontrolēt kameru, savienojot to ar datoru, izmantojot USB. Tā ļauj skatīties attēlu uz liela datora ekrāna fotografēšanas laikā.

Plašs LUMIX G objektīvu klāsts - paredzēti tikai Micro Four Thirds kamerai.
Panasonic LUMIX G sērija var lepoties ar 30 Micro Four Thirds objektīviem, no kuriem var izvēlēties atbilstoši mērķim. No tiem LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm / F1,7 ASPH. (X-H1025) un LEICA DG VARIO-SUMMILUX 25-50 mm / F1,7 ASPH. (H-X2550) tālummaiņas objektīviem ir pilna diapazona F1,7 liela diafragma, un tos iecienījuši profesionāli filmu veidotāji, tāpat kā citus F1,7 vai F2,8 vienfokusa objektīvus. Turklāt LUMIX GH6 iegaumē analogo objektīvu, piemēram, anamorfisko objektīvu vai veco objektīvu, nosaukumu un fokusa attālumu, lai, izmantojot šos objektīvus, automātiski nodrošinātu atbilstošus kamerā iebūvētā attēla stabilizatora iestatījumus.

Ņemot vērā lietošanu ar LUMIX GH6, Panasonic ir pārskatījis un atjauninājis objektīvu programmaparatūru. AF darbību ir iespējams kontrolēt, nospiežot slēdža pogu līdz pusei vai nospiežot AF-ON pogu, kad [200.00p] ir iestatīts augstas kadru nomaiņas ātruma video režīmā, ja tiek izmantoti saderīgi objektīvi.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse