Panasonic LUMIX DC-S1 (Body) DC-S1E-K

  • 24,2 MP pilna kadra MOS sensors
  • Venus Engine attēla procesors
  • 5,76 m punkta 0,78x palielinājums OLED LVF
  • 3,2" 2,1 m-dotu triaksiālais slīpais skārienekrāns
  • UHD 4K60 video; HDR un 10 bitu ierakstīšana
  • ISO 100-51200, uzņemšana līdz 9 kadriem sekundē
  • Kontrasta noteikšanas 225 laukumu DFD AF sistēma
  • Attēla stabilizācija ar sensora nobīdi
  • Pret laikapstākļiem noslēgta konstrukcija
  • 96 MP augstas izšķirtspējas režīms, divi karšu slots

Panasonic LUMIX DC-S1 (Body) DC-S1E-K

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

194545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24434
DC-S1E-K
Panasonic

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1945.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Lumix S1 ir daļa no Panasonic pilnkadra bezspoguļa kamerām, un tā ir labi aprīkota kamera, kas piedāvā progresīvu funkciju kopumu gan fotoattēlu, gan video uzņemšanai, kā arī izturīgu fizisko konstrukciju. Pilna kadra 24,2 MP MOS sensors, ko atbalsta atjauninātais Venus Engine, S1 piedāvā iespaidīgu attēla kvalitāti, kā arī ātru 9 kadru/s uzņemšanas ātrumu un paplašinātu jutības diapazonu līdz ISO 204800. Runājot par video, S1 var ierakstīt UHD 4K30p ar pilna pikseļa nolasīšanu, 4:2:2 10 bitu krāsu un neierobežotu uzņemšanas laiku, kā arī 4K60p līdz 29:59. HDR video ierakstīšana ir iespējama, izmantojot īpašo Hybrid Log Gamma režīmu, un būs pieejams programmaparatūras atjauninājums, lai pievienotu 4:2:2:2 10 bitu iekšējo ierakstīšanu kopā ar V-Log. Papildinot gan fotoattēlu, gan video iespējas, attēla sensors izmanto arī uzlabotu DFD kontrasta noteikšanas autofokusa sistēmu, kas nodrošina ātru un precīzu fokusēšanu un objekta izsekošanu. Turklāt attēla stabilizācija ar sensora nobīdi palīdz samazināt kameras drebēšanu par 6,0 pieturzīmēm, lai uzņemšana no rokas būtu asāka.

Papildus attēla atribūtiem S1 izceļas arī ar korpusa dizainu, kas ietver iespaidīgi augstas izšķirtspējas 5,76 m pikseļu OLED elektronisko skatu meklētāju kopā ar 3,2" 2,1 m pikseļu trīskāršu slīpo skārienjūtīgo LCD ekrānu. Magnija sakausējuma korpuss ir hermētiski noslēgts pret laikapstākļiem, lai varētu strādāt skarbos apstākļos, un tam ir augšējais stāvokļa LCD displejs, kas ļauj pārskatīt uzņemšanas iestatījumus, atrodoties kustībā. CFexpress B tipa/XQD un SD karšu slots nodrošina elastīgas glabāšanas iespējas, bet Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj attālināti vadīt kameru un bezvadu attēlu pārsūtīšanu uz planšetdatoriem un viedtālruņiem.

24,2 MP pilna kadra MOS sensors un Venus Engine

Pilna kadra 24,2 MP MOS sensors un atjauninātais Venus Engine nodrošina S1 attēlveidošanas iespējas, kas ir optimizētas, lai nodrošinātu augstu jutību, plašu dinamisko diapazonu un elastīgus ierakstīšanas režīmus. Sensors un procesors ietver Multipixel Luminance Generation un Intelligent Detail Processing tehnoloģijas, kas palīdz iegūt augstu izšķirtspēju un izšķirtspēju, apspiežot krāsu moirē, bet Color Control vēl vairāk uzlabo krāsu atveidi, jo īpaši spilgtajos toņos un ēnās. Venus Engine apstrādes jauda arī palīdz samazināt trokšņu līmeni visā jutības diapazonā no ISO 100 līdz 51200 un nodrošina ātru pilnas izšķirtspējas nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 9 kadriem sekundē ar AF-S vai 6 kadriem sekundē ar AF-C, izmantojot vairāk nekā 90 secīgu neapstrādātu failu.

UHD 4K HDR video ierakstīšana

Papildus fotoattēlu uzņemšanai S1 ir ļoti spējīga videokamera ar UHD 4K30p ierakstīšanu ar pilna pikseļa nolasīšanu, 4:2:2 10 bitu krāsu un neierobežotu ierakstīšanas laiku, kā arī UHD 4K60p ierakstīšanu līdz 29 minūtēm 59 sekundēm. Tiek atbalstīta arī Full HD ierakstīšana līdz 60p ar neierobežotu ierakstīšanas laiku. Arī ātrgaitas ierakstīšanas režīmi UHD 4K60 ar 30 kadru sekundes ātruma atskaņošanu un Full HD 180 kadru sekundes ātruma ierakstīšanas režīms ar 30 kadru sekundes ātruma atskaņošanu nodrošina attiecīgi 2 reizes un 6 reizes lēnāku kustību.

Video kvalitāti papildina augsta dinamiskā diapazona (HDR) režīms, kā arī īpašs hibrīdās logaritmiskās gammas (HLG) foto stila režīms, ko var izmantot, lai paplašinātu izgaismojuma un ēnu detaļas un piedāvātu lielāku elastību, veicot krāsu gradāciju. Lai vēl vairāk uzlabotu ierakstīšanas iespējas, būs pieejams papildu maksas programmaparatūras atjauninājums, kas atbalstīs 4:2:2 paraugu ņemšanu, 10 bitu krāsu dziļuma iekšējo ierakstīšanu un V-Log. Turklāt ir iespējama ierakstīšana papildu ārējā ierakstīšanas ierīcē, izmantojot A tipa HDMI portu, un ir pieejams arī atbalsts ārējam mikrofonam un austiņām, izmantojot īpašus 3,5 mm savienotājus.

Korpusa konstrukcija

  • L objektīva stiprinājums, ko izmanto kopā ar citiem L-Mount alianses dalībniekiem, ir universāls interfeiss ar 51,6 mm stiprinājuma diametru un 20 mm atloka attālumu, kas ļauj strādāt ar plašu optikas klāstu.
  • Iespaidīgais Real View Finder ir augstas izšķirtspējas 5,76 m punktu OLED elektroniskais meklētājs, kas piedāvā skaidru 0,78x konfigurējamu skata palielinājumu kopā ar vienmērīgu 60 kadru/s vai 120 kadru/s maināmu atsvaidzināšanas ātrumu, 0,005 sek. kavēšanos un 10 000:1 kontrasta attiecību.
  • Lielais 3,2" 2,1 m pikseļu LCD displejs ir spilgts un skaidrs līdzeklis tiešā skata uzņemšanai, kā arī atskaņošanai un izvēlnes navigācijai. Ekrānam ir trīskārša slīpēšanas konstrukcija, kas piemērota darbam no augsta un zema leņķa, pat vertikālā uzņemšanas orientācijā, un tā skārienjūtīgā ekrāna konstrukcija nodrošina intuitīvu iestatījumu vadību. Live View Boost ir īpašs skata režīms darbam vājā apgaismojumā, kurā var palielināt skata jutību, lai atvieglotu attēla kompozīciju, un nakts režīms arī atvieglo darbu tumšos apstākļos, samazinot ekrāna apgaismojuma intensitāti.
  • Papildus aizmugurējam LCD ekrānam var izmantot arī augšējo stāvokļa LCD ekrānu, lai ātri pārskatītu uzņemšanas iestatījumus, pat ja kamera ir izslēgta.
  • Izturīga, pret laikapstākļiem noslēgta magnija sakausējuma konstrukcija ir noturīga pret šļakatām, putekļiem un sasalšanu, lai pielāgotos darbam skarbos laikapstākļos un pārbaudītā vidē.
  • Ergonomisks dizains nodrošina lielu, ērtu satvērienu ar labo roku, kā arī viegli pieejamus fiziskos vadības elementus, astoņu virzienu džojistiku un izsmalcinātu vispārējo lietotāja interfeisa dizainu, kas nodrošina intuitīvu lietošanu. Turklāt apgaismotas pogas atvieglo iestatījumu pielāgošanu vājā apgaismojumā, un bloķēšanas svira novērš nevēlamu iestatījumu maiņu.
  • Divi atmiņas karšu slosti - viens CFexpress B tipa/XQD slots un viens SD UHS-II saderīgs slots - nodrošina uzlabotu attēlu glabāšanas elastību, ļaujot nošķirt neapstrādātus un JPEG failus uz dažādām kartēm, saglabāt dublētus failus uz abām kartēm vai vienkārši dubultot glabāšanas vietu ar pārpildītu ierakstu.
  • C tipa USB ports ļauj ātri pārsūtīt failus, kā arī ātri uzlādēt akumulatoru kamerā. Turklāt A tipa HDMI ports ir piemērots video lietojumiem, 2,5 mm portu var izmantot kopā ar papildu DMW-RS2 tālvadības slēdzi, 3,5 mm mikrofona un austiņu kontaktligzdas ir piemērotas uzlabotām audio ierakstīšanas vajadzībām, un PC sinhronizācijas portu var izmantot vadu zibspuldzes sinhronizācijai.
  • DMW-BLJ31 uzlādējamā litija jonu akumulatora darbības laiks ir aptuveni 380-400 kadri ar vienu uzlādi, strādājot ar aizmugurējo monitoru, 360-380 kadri ar vienu uzlādi, izmantojot EVF, un 1100-1150 kadri ar vienu uzlādi, kad ieslēgts enerģijas taupīšanas režīms LVF.
  • Augstas precizitātes slēdža mehānisms nodrošina maksimālo mehānisko ātrumu 1/8000 s, zibspuldzes sinhronizācijas ātrumu 1/320 s, un tas ir pārbaudīts aptuveni 400 000 iedarbinājumu veikšanai.

Attēla stabilizācija ar sensora nobīdi

Dual I.S. 2, kas palīdz sasniegt maksimālu asumu, fotografējot no rokas, apvieno S1 5asu sensora nobīdes attēla stabilizācijas tehnoloģiju ar 6,0 pieturvietām un uz objektīvu balstītu 2asu attēla stabilizāciju, lai kompensētu plašāku kustību veidu diapazonu un nodrošinātu asākus un skaidrākus attēlus. Dual I.S. 2 ir jāizmanto saderīgi Lumix objektīvi ar O.I.S. Šī stabilizācijas sistēma spēj kompensēt aptuveni 6,5 pieturas kameras drebēšanu.

DFD autofokusa sistēma

Paātrināta autofokusa veiktspējas nodrošināšanai DFD (Depth-From-Defocus) tehnoloģija ātri aprēķina attālumu līdz objektiem un pielāgo fokusēšanas pozīciju tikai 0,08 sekundēs, turklāt sensora un objektīva saziņa notiek ar ātrumu līdz 480 kadriem sekundē. Šī kontrasta noteikšanas tipa fokusēšanas metode sniedz priekšrocības gan fotoattēlu, gan video ierakstīšanas režīmos, kā arī objektu izsekošanas lietojumprogrammās, izmantojot uzlaboto mākslīgā intelekta tehnoloģiju, kur objekta tips, krāsa, izmērs un kustības vektori tiek izmantoti, lai inteliģenti fiksētu kustīgus objektus un nodrošinātu precīzu fokusēšanu. Strādājot ar portretu objektiem, sejas/acu noteikšanas iespējas atvieglo cilvēku fotografēšanu un prioritāri fokusē tikpat precīzi kā uz objekta zīlīti. AF Tuvās nobīdes funkcija novirza fokusu tuvu kameras tuvumam, savukārt tālās nobīdes funkcija novirza fokusu attāliem objektiem. Fokusēšanas jutību un ātrumu var pielāgot, lai vēl vairāk uzlabotu veiktspēju, kad tiek fotografēti konkrēti objekti. Kamerai ir arī 225 AF apgabali, kas nodrošina lielisku kontroli pār to, kur kamera fokusēs. Turklāt, atbalstot darbu vājā apgaismojumā, funkcija Low Light AF nodrošina precīzu AF darbību līdz pat -6 EV.

Manuālās fokusēšanas darbību atvieglo fokusa peaking funkcija, kas izceļ spilgtas kontrasta malas ar krāsainu kontūru, lai ātri atpazītu fokusa punktu, kā arī Touch MF Assist funkcija, kas nodrošina fokusēšanas darbību ar pieskārienu. Citas AF funkcijas ietver AF punkta skata iestatījumu, kas uz laiku palielina objektu no 3x līdz 10x, lai apstiprinātu fokusa pozīciju, un pielāgojamu izvēles AF zonu Multi AF / Custom Multi AF.

6K un 4K FOTO

Izmantojot S1 video ierakstīšanas iespējas, ir pieejami trīs fotografēšanas režīmi, kas ļauj nepārtraukti ierakstīt 3:2 vai 4:3 8 MP fotoattēlus ar 60 vai 30 kadru/s uzņemšanas ātrumu vai 18 MP fotoattēlus ar 30 kadru/s uzņemšanas ātrumu:
  • sērijveida uzņemšana: Šis režīms ļauj nepārtraukti ierakstīt, tāpēc tas ir ideāli piemērots gadījumiem, kad nepieciešams ātrs kadru uzņemšanas ātrums, lai iemūžinātu labāko mirkli.
  • Pre-Burst: Šis režīms ir ideāli piemērots brīžiem, kad neesat pārliecināts, kurā brīdī nospiest slēdža pogu, un tas ieraksta attēlus vienu sekundi pirms un vienu sekundi pēc slēdža pogas nospiešanas, lai jūs varētu izvēlēties no 60 kadriem.
  • Sēriju uzņemšana (S/S): Šis režīms visprecīzāk seko video ierakstīšanas procesam un ļauj atskaņot video, apturēt izvēlētajā brīdī un ar slēdža pogu atzīmēt izvēlēto kadru no video un saglabāt to kā vienu 8 vai 18 MP kadru.

Bluetooth un Wi-Fi

Bluetooth Low Energy (4.2) nodrošina pastāvīgu savienojumu starp viedtālruni vai galdu un kameru ar minimālu enerģijas patēriņu. Drošākām bezvadu darbībām ir pieejams arī IEEE 802.11ac un b/g/n atbalsts, kas nodrošina ātrāku pārraidi un vienmērīgāku tālvadību un uzraudzību.

Papildinot kameras bezvadu savienojamību, Lumix Sync ir iOS un Android lietojumprogramma, kas paredzēta savienošanai ar kameru, lai ar viedtālruni vai planšetdatoru varētu attālināti kontrolēt uzņemšanu un bezvadu attēlu pārsūtīšanu. 4K video failus var pārsūtīt uz viedtālruni, izmantojot Wi-Fi.

Citas kameras funkcijas

  • Izmantojot sensora nobīdes stabilizācijas tehnoloģiju, S1 ir aprīkota ar augstas izšķirtspējas režīmu, kas ļauj uzņemt un apkopot astoņas atsevišķas ekspozīcijas, lai izveidotu vienu 96 MP lielu raw vai JPEG failu. Šis režīms ir piemērots statisku objektu uzņemšanai un darbam ar statīvu, un tas rada daudz detalizētāku un krāsu ziņā precīzāku attēlu, nekā to var iegūt, uzņemot tikai vienu kadru, un rada attēlu ar 12000 x 8000 pikseļu izšķirtspēju.
  • HLG foto režīms piedāvā palielinātu dinamisko diapazonu, lai uzlabotu attēla detalizāciju ēnu un izgaismojuma apgabalos. Strādājot HLG Photo režīmā, attēlus var saglabāt kā HSP failu 4K vai pilnā izšķirtspējā, kā arī JPEG un raw formātā, lai tos varētu spilgti atskaņot 4K televizoros.
  • Papildus parastajiem 3:2, 4:3, 1:1 un 16:9 formātiem fotogrāfijas var ierakstīt arī 65:24 un 2:1 panorāmas formātā.
  • I.S. statusa skala palīdz atpazīt kameras radītās drebēšanas veidu, rādot bultiņu skatu meklētājā vai aizmugurējā LCD ekrānā.
  • Flicker Decrease automātiski nosaka mākslīgā apgaismojuma biežumu/ mirgošanu un aktivizē slēdzi spilgtuma maksimuma brīžos, lai ekspozīcijas būtu ar nemainīgu ekspozīciju un krāsu.
  • Highlight Weighted Metering režīms, kas palīdz ierobežot spilgtus izgaismojumus, ekspozīcijas mērīšanas laikā piešķir prioritāti izgaismojuma vērtībām, lai novērstu ainu pārsprāgšanu.
  • AWBw (AWBw) iestatījums, kas piedāvā lielāku daudzpusību nekā standarta automātiskais baltā balanss (AWB), saglabā sarkanīgi siltu nokrāsu, savukārt AWBc piedāvā vēsāku, zilganu nokrāsu.
  • Lumix Tether nodrošina vadu pieslēgtas fotografēšanas iespējas, izmantojot USB savienojumu starp kameru un datoru. Papildus tam, ka šī lietojumprogramma piedāvā lielāku tiešā skata priekšskatījumu, tā ļauj arī attālināti iedarbināt slēdzi, izmantot 6K un 4K foto režīmus un sākt/pārtraukt video ierakstīšanu.
  • Foto stila režīmi: Standarta, Vivid, Natural, Flat, Landscape, Portrait, Monochrome, L. Monochrome, L. Monochrome D, Cinelike D, Cinelike V, Like709, Standard (HLG), Monochrome (HLG), Like2100 un My Photo Style.

Programmatūras versija 2.1

Pievienota Blackmagic RAW video izvade caur HDMI, ierakstot uz Blackmagic Video Assist 12G HDR ierakstīšanas monitora, padarot S1 par ideālu izvēli DaVinci Resolve lietotājiem. Šī atjauninājuma gadījumā S1 lietotājiem jau ir jābūt instalētam DMW-SFU2 atjauninājumam, tādējādi S1 ir piemērots gan ProRes RAW, gan Blackmagic RAW ierakstīšanai. Turklāt ir pievienoti L. ClassicNeo un L. Monochrome foto stils. L. Classic Neo ir filmiņai līdzīgs krāsu efekts ar maigiem toņiem, bet L. Monochrome ir maigs melnā & baltā attēla atveidojums, kas labi piemērots portretiem.

Iepakojumā

  • Panasonic Lumix S1 bezspoguļa kamera
  • Panasonic DMW-BLJ31 uzlādējams litija jonu akumulators (7,2 V, 3100 mAh)
  • Panasonic DMW-BTC14 akumulatora lādētājs
  • Maiņstrāvas adapteris un maiņstrāvas tīkla vads
  • USB tipa C-uz USB tipa C kabeli
  • USB tipa C uz A tipa USB kabeli
  • Korpusa vāciņš
  • Pleca siksna
  • Acu uztvērējs
  • Karstās bildes vāciņš
  • Zibspuldzes sinhronizācijas ligzdas vāciņš
  • Akumulatora roktura savienotāja vāciņš
  • Kabeļa turētājs
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock