LED Gaismas nūjas - Nanlite Pavotube II 30C LED RGBWW cauruļu apgaismojums 4 gab. komplektā 15-2026- - perc šodien veikalā un ar piegādi

Mainošās krāsas

Pēdējo gadu laikā kaleidoskopiska radošuma pasaule ir atvērusi durvis mazām un vidējām komerciālām ražošanas komandām, filmēšanas komandām un fotogrāfiem visā pasaulē, izmantojot PavoTube sērijas lampas. Cieši klausoties lietotāju atsauksmēs, NANLITE tagad izlaiž PavoTube II 15C/30C ar tehnoloģiskiem jauninājumiem no iekšpuses, lai pārsniegtu attēlu uzņemšanas ierobežojumus.

Nanlite Pavotube II 30C LED RGBWW cauruļu apgaismojums 4 gab. komplektā 15-2026-

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

90546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

13790
15-2026-4KIT
6949987424888
Nanlite

Jauns

04.04 - 11.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 12.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 11.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
905.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunu standartu noteikšana ar kvalitatīvu apgaismojumu

PavoTube II 15C/30C izmanto RGBWW krāsu sajaukšanas tehnoloģiju ar lielisku krāsu atveidi un precīzu krāsu atveidi, atdzīvinot jūsu krāsainās vīzijas. Plašāks CCT diapazons no 2700 līdz 7500 K ar G/M±150 regulējumu nodrošina plašākas apgaismojuma iespējas dažādos dienas laikos, atvieglojot fotoattēlu un video uzņemšanu dažādās vidēs.

Spilgta izeja ar augstu apgaismojumu

PavoTube II 15C apgaismojuma līmenis, 5600 K: 14281 × 0,5 m
par 10% gaišāks nekā iepriekšējā versijā

PavoTube II 30C apgaismojuma līmenis, 5600K: 19101×@0,5m
par 20% gaišāks nekā iepriekšējā versijā

Tiks atbrīvots vairāk gaismas izmantošanai kā atslēgas apgaismojums, uzpildes gaisma un citas lietojumprogrammas, uzlabojot apgaismojuma efektivitāti, vienlaikus saglabājot PavoTube II 15C/30C enerģijas patēriņu.

Dažādi izmēri elastīgai fotografēšanai

PavoTube II C sērijai fotografējot var pareizi apgaismot objektus, sākot no automašīnām, mēbelēm, rotaļlietām un beidzot ar rotaslietām, izmantojot trīs pieejamos garumus. Radošākas idejas tiks īstenotas ar daudzajām dažāda izmēra cauruļu kombinācijām.

Intuitīva, vienkārša darbība

PavoTube II 15C/30C iebūvētā vadība ir optimizēta ar daudz intuitīvāku divu pogu darbību. Piemēram, ar vienu īsu pogas nospiešanu uzreiz tiek atjaunots iepriekšējais intensitātes iestatījums, tādējādi nodrošinot ērtāku un vienmērīgāku apgaismojuma vadības pieredzi.

Atbalstiet ātru ķīniešu/angļu valodas pārslēgšanu izvēlnē ar draudzīgāku saskarni lietotājiem gan mājās, gan ārzemēs.

Visaptveroši jauninājumi, jauna darbība

Vadība — Bluetooth un 2.4G moduļi ir iebūvēti ar NANLINK APP vadāmību. Vairāki parametri ir pielāgojami CCT/HSI/FX režīmos viedākai bezvadu vadībai.

Vienlaikus atbalstiet vadu DMX/RDM, lai kontrolētu grupas — tas ir milzīgs palīgs, radot iespaidīgu vizuālo efektu.

Savienojums — nodrošina PD3.0 (barošanas padeves) uzlādi, strāvas padevi un programmaparatūras atjaunināšanu, izmantojot C tipa USB portu.

PD3.0 ports nodrošina otru veidu, kā uzlādēt PavoTube II 15C/30C. Ja aizmirstat uzņemt strāvas adapteri, iespējams, varat izdomāt citu uzlādes veidu.

*PavoTube II 15C atbalsta PD3.0 (barošanas padevi) (9–20 V) 20 W minimālo uzlādi; PavoTube II 30C atbalsta PD3.0 (12-20V) 30 W min uzlādi.

Struktūra — LED lodītes ir aizsegtas ar jauninājumiem difūzijas materiāliem. Mīksta un vienmērīga izstarošana nodrošina labāku veiktspēju, fotografējot ļoti atstarojošus objektus un kā praktiskas gaismas kadrā. Apgaismojuma laukums ir arī palielināts ar saīsinātiem vāciņiem abos galos.

Efekts — iebūvētie efekti palielinās līdz 15 no sākotnējiem 6 līdzīgi kā citos jaunākajos NANLITE modeļos. Izmantojot šīs uzlabotās gaismas kopā, varat viegli un spilgti izveidot sarežģītus apgaismojuma scenārijus, kurus citādi būtu grūti izveidot.

Vairāk risinājumu lielākai radošumam

Vairāki enerģijas risinājumi

Iebūvēts akumulators, bezmaksas izveide
PavoTube II 15C ir aprīkots ar 14,8 V/2200 mAH litija akumulatoru un PavoTube II 30C ir aprīkots ar 14,8 V/4400 mAH litija akumulatoru, ļaujot jums izveidot jebkuru laikā, jebkurā vietā.

Barošanas avots ar plašu savietojamību
PavoTube II 15C/PavoTube II 30C var darbināt, pievienojot attiecīgi iekļauto 15V/2A un 15V/4A strāvas adapteri, kā arī PD3.0 elektroenerģijas padevi, izmantojot C tipa pieslēgvietu, jūsu ikdienas darbības būs labi aptvertas.

Vairāk gaismas veidošanas iespēju
PavoTube II 15C/30C paredzētas bārddurvju un olu kastīšu, klipšu un grīdas statīvu dēļ jums ir neierobežotas gaismas veidošanas iespējas. Nākotnē kolekcija tiks papildināta ar vairāk aksesuāru, nodrošinot vēl vairāk radošu iespēju.

Produkta veidsLED gaismas caurule
Krāsas temperatūraRGB-WW
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse