LED Monobloki - NANLITE FORZA 500 II DAYLIGHT LED SPOT LIGHT 12-2047 - ātri pasūtīt no ražotāja

Nanlite Forza 500 II LED prožektors nodrošina ārkārtīgi jaudīgu jaudu, ņemot vērā, cik tas ir unikāli kompakts un viegls, un, tā kā šī ķermeņa otrā paaudze, tā balstās uz visām oriģināla priekšrocībām, pievienojot uzlabojumus katrā. ņemot vērā. Forza 500 II tika izstrādāts profesionālai ražošanai ar izturīgu konstrukciju, Bluetooth, DMX/RDM, bezvadu 2.4G vadības iespējām un aizsargātu ar stiklu pārklātu COB.

NANLITE FORZA 500 II DAYLIGHT LED SPOT LIGHT 12-2047

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

119945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

13795
12-2047
6949987423324
Nanlite

Jauns

26.04 - 03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 04.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 04.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1199.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Vadības bloks ir pilnībā pārveidots un var efektīvi darboties ar maiņstrāvas vai sānu 26 V vai 14,4 V–14,8 V V-Mount akumulatoriem (jāiegādājas atsevišķi). Varat pilnībā pārliecināties par tā veiktspēju, jo 500 II nodrošina ļoti precīzu krāsu apgaismojumu, kā arī ļauj pielāgot pāreju no zaļās uz fuksīnu par +/- 80, ko nodrošina tā W(RG) LED gaisma. avots.

Vadības bloks ir ievērojami mazāks nekā iepriekšējā paaudze un darbojas bez ventilatora. Aptumšošana tiek regulēta ar soli 0,1%, lai precīzi noregulētu intensitāti. Iekļautie kabeļi ir ievērojami garāki: 19,8 pēdas (6 m) strāvas kabelim, 9,8 pēdas (3 m) galvas kabelim, un ievērojami garāki galvas kabeļi ir pieejami atsevišķi. Tas ir savietojams ar lielu skaitu Bowens-Mount gaismas modifikatoru, tostarp paša Nanlite piedāvājumiem. Iekļauts noderīgs 55° atstarotājs, un ir pieejami daudzi citi modifikatori, piemēram, FL-20G Fresnel ar metāla šķūņa durvīm (jāiegādājas atsevišķi), kas ievērojami palielina jaudu.

Arī jūgs ir pilnībā pārveidots un ļauj griezties par 360°, tas ir izliekts, lai nodrošinātu lielāku noliekšanas diapazonu ar lieliem modifikatoriem, tam ir bezpakāpju, vienpusēja bloķēšana ērtai pozicionēšanai, lietussarga stiprinājums vairāk gaismas veidošanas iespēju, un pamatne ir saderīga gan ar 5/8'' bērnu piespraudēm, gan 1 1/8'' junioru piespraudēm. Ventilatoram ir 4 režīmi: Smart, Full Speed, Low Speed un Off, lai nodrošinātu absolūtu klusumu. Pārveidotā polsterētā somiņa ar uzlabotu amortizāciju droši notur visu. USB ports nodrošina programmaparatūras atjauninājumus, kas nākotnē pievienos jaunas funkcijas, un tas var nodrošināt strāvu bezvadu DMX uztvērējiem (jāiegādājas atsevišķi) vai citām ierīcēm.

Compact Powerhouse

Forza instrumenti nodrošina visaugstāko gaismas kvalitāti, vienlaikus esot pēc iespējas kompaktāki un vieglāki. Katrs to dizaina aspekts ir apzināts, piemēram, galviņu un vadības bloku taisnstūra forma, ko var sakraut, uzstādot, sadalot vai uzglabājot. Forza 500 II nodrošina iespaidīgu jaudu no pārsteidzoši kompaktas un vieglas galvas.

Uzticieties tam, ko redzat

Nanlite lietotāji pirmām kārtām slavē skaisto gaismas kvalitāti, ko ražo mūsu ķermeņi. Gaisma no Forza 500 II ne tikai izskatās labi – tā ir precīza. Jūs netērēsit laiku pēcapstrādei, mēģinot novērst krāsu problēmas.

Lietotņu un DMX vadība

Varat pilnībā vadīt Forza 500 II ar savu tālruni, izmantojot Bluetooth, izmantojot bezmaksas NANLINK lietotni iOS un Android ierīcēm. Vadības blokam ir bloķēti DMX/RDM ieejas un izejas porti uzlabotai vadībai. Iebūvētais 2.4G ļauj izmantot WS-RC-C2 tālvadības pulti (jāiegādājas atsevišķi) vai WS-TB-1 raidītāja kārbu (jāiegādājas atsevišķi) lielākiem iestatījumiem.

G/M pielāgošana

Fotografēšanas situācijās, kad 500 II gaisma ir jāsajauc ar apkārtējo gaismu vai citiem ķermeņiem, var būt ļoti noderīgi pielāgot zaļo- fuksīna nobīde, lai tā atbilstu citiem gaismas avotiem. Šī funkcija ir noderīga arī tad, ja vēlaties iegūt īpašu izskatu un jums ir jāpielāgo krāsa, lai to sasniegtu. Tas ir neparasti, ja 5600K armatūrai ir G/M regulēšana, taču tā ir pieejama Forza 500 II.

Uzlabojumi visapkārt

Vadības blokam ir viegli pieejamas akumulatora plāksnes sānos, kurās var ievietot dažāda izmēra baterijas. Visi kabeļi ir pievienoti vadības bloka augšpusē, lai plakanā pamatne lietošanas laikā varētu balstīties uz virsmām. Komplektā iekļautā ātrās atvienošanas skava ir izturīga, viegli lietojama un darbojas ar apaļiem vai kvadrātveida statīviem un kopnēm. Tam ir viegli lasāms OLED ekrāns, intuitīvi iebūvēti vadības elementi un bloķēšanas poga, lai novērstu nevēlamas iestatījumu izmaiņas. Ir 11 iebūvēti efekti, kurus var pielāgot un saglabāt kā sākotnējos iestatījumus lietotnē NANLINK.

Deskādi fokuss

Šī ir šī populārā instrumenta otrā paaudze ar uzlabojumiem un jauninājumiem, kas padara to labāku nekā jebkad agrāk. To ražo uzņēmums, kas vairāk nekā 30 gadus ir koncentrējies uz LED gaismekļu ražošanu video veidošanai un fotografēšanai, un visa šī pieredze ir redzama Forza 500 II.

** Kastē**

  • 1 Forza 500 II LED prožektors
  • 1x vadības bloks ar V veida stiprinājuma plāksnēm
  • 1 galvas kabelis 3 m
  • 1 6 m barošanas kabelis
  • 1 RF-BM 55 grādu Bovensa stiprinājuma atstarotājs
  • 1 ASCPQRFZ ātrās atbrīvošanas statīva skava
  • 1 AS-CAP-BW-B COB aizsargvāciņš
  • 1 polsterēta soma
  • 1x DMX uzziņu rokasgrāmata
  • 1 lietotāja rokasgrāmata
Krāsas temperatūra5500 K - 5600 K balta krāsa
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse