Kameru aizsargi - LCD vāciņš GGS Larmor priekš Canon 70D / 80D - ātri pasūtīt no ražotāja

Larmor LCD aizsargi Nodrošina izcilu triecienu absorbciju un aizsardzību pret skrāpējumiem jūsu kameras LCD ekrānam. Bez līmes!

LCD vāciņš GGS Larmor priekš Canon 70D / 80D

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

1745 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

15425
6953775401128
GGS

Jauns

04.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Larmor LCD aizsargi Nodrošina izcilu triecienu absorbciju un aizsardzību pret skrāpējumiem jūsu kameras LCD ekrānam. Bez līmes!

Larmor aizsargi piestiprinās pie LCD ekrāna, izmantojot elektrostatisko adsorbciju. Šis pašlīmējošais dizains nozīmē, ka vairs nav kaitinošu zīmju un lipīgas līmes, ko atstāj biežāk izmantotie Stick It aizsargi. Aizsardzības sistēma, kas izgatavota no optiskā stikla, pārklāta ar plēvi pret sprādzieniem un lūzumiem, nodrošina maksimālu izturību un aizsardzību. 0,5 mm optiskais stikls nodrošina 90 % gaismas caurlaidību, padarot aizsargus īpaši skaidrus un īpaši plānus.

Larmor aizsargi ir viegli un ātri uzstādāmi, un tiem ir pievienota īpaši mīksta mitra tīrīšanas lupatiņa.
Larmor ir GGS jaunā aizsargu sērija un arī labākie aizsargi tirgū. Sešu slāņu stikla LCD ekrāna aizsargs, kas izgatavots no Japānas optiskā stikla. Aizsargā jūsu kameras LCD ekrānu no bojājumiem, skrāpējumiem, triecieniem un netīrumiem. Nodrošina nepārspējamu ekrāna redzamību, pateicoties rūdītajam stiklam un vairākiem pārklājumiem (pretatstarojošs, UV, pastiprinošs, pretputekļu). Izturības un attēla kvalitātes ziņā tas ir daudz pārāks par plēvēm un plastmasas pārklājumiem. Pārsega biezums ir tikai 0,5 mm, tāpēc tas nelīp pie kameras, neatdalās, kad kamera tiek ievietota somā, un nepasliktina piekļuvi kameras pogām. Pārsegs ļauj izmantot skārienjutīgos un rotējošos ekrānus (īpaši tam paredzētais pārsegs). Vāka uzstādīšana tiek veikta inovatīvā veidā stikla vākiem, neizmantojot līmi. Aizsegam pašam ir īpašības "pielīmēties" pie LCD ekrāna. Komplektā ir iekļauts īpašs tīrīšanas līdzeklis, lai pirms uzstādīšanas notīrītu LCD ekrānu. Noņemot aizsegu, uz ekrāna nepaliek līmes paliekas. Specifikācijas biezums: 0,5 mm Izgatavošana: rūdīts stikls ar UV filtru Slāņu skaits: 6 (UV, pretatstarojošs, pastiprinošs, pretputekļu) Izturība: spiediens līdz 12 kg uz cm2 Cietums: 8H Gaismas caurlaidība: vairāk nekā 90 % Nepazemina LCD ekrāna attēla kvalitāti Viegli uzstādāms, neradot gaisa burbuļu vai līmes atlikumu risku Savietojamība Canon 70D / 80D / 90D kameras
Produkta veidsEkrāna aizsargi
SaderībaCanon

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse