Kompaktkameras - Sony DSC-RX100 IV Cyber-shot Digital Camera - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Zīmols: Sony
  • Modeļa nosaukums: Sony DSCRX100 IV
  • Foto sensora izmērs: 1 colla
  • Ekspozīcijas vadības tips: Automātiska
  • Formas faktors: SLR līdzīgs kompakts
  • Efektīvā izšķirtspēja: 20,1
  • Īpašā funkcija: sejas noteikšana|#68
  • Optiskā tālummaiņa: 40 x
  • Krāsa: melna
  • Savienojamības tehnoloģija: USB, HDMI, NFC

Sony DSC-RX100 IV Cyber-shot Digital Camera

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
12517
4548736074088
Sony

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

795.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitālā kamera ir daudzpusīga un moderna point-and-shoot kamera ar lielu 20,1 megapikseļa 1" Exmor RS CMOS sensoru, kas nodrošina augstas izšķirtspējas fotoattēlus un 4K video. Šī sensora konstrukcijā izmantota salikta aizmugures apgaismojuma konstrukcija, lai uzlabotu attēla skaidrību un kvalitāti, strādājot vājā apgaismojumā, kā arī palielinātu tā jutību līdz 12 800 ISO. Pilnībā novietojot kameras fotodiodes virs sensora apstrādes struktūras, Exmor RS CMOS sensora gaismas savākšanas spēja ir vēl vairāk uzlabota salīdzinājumā ar iepriekšējām aizmugures pusē izgaismotajām ierīcēm, kā arī ir pievienotas ātrākas attēlu apstrādes iespējas. Ir iespējama 16 kadru/s nepārtraukta uzņemšana, kā arī UHD 4K video ierakstīšana ar Super Slow Motion kadru uzņemšanas ātrumu līdz 960 kadriem sekundē. Šā sensora veiktspēju uzlabo arī BIONZ X attēlu procesors, kas palīdz radīt attēlus ar vienmērīgu kvalitāti un tonālo gradāciju.

Lai īpaši augstas izšķirtspējas videoierakstu uzņemšana būtu ērta, īsus 4K klipus, kas ilgst līdz piecām minūtēm, var ierakstīt bez rindu izlaišanas vai pikseļu sajaukšanas, kā arī ar minimālu moirē un vizuālo aliasing. Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitālā kamera ir NTSC un PAL pārslēdzama, vienlaikus izmantojot XAVC S formātu, lai maksimāli palielinātu augstas izšķirtspējas uzņemšanas ātrumu līdz 100 Mb/s profesionālas kvalitātes video. Ierakstot radošais potenciāls tiek vēl vairāk paplašināts, pateicoties iespējai uzņemt Super Slow Motion High Frame Rate video līdz pat 40x lēnāk nekā reālajā laikā. Šie palēninātie klipi tiek ierakstīti ar 960 kadriem sekundē, 480 kadriem sekundē vai 240 kadriem sekundē, un pēc tam tos var atskaņot 1920 x 1080, 60p, 30p vai 24p formātā, ja kamera ir iestatīta uz NTSC. PAL režīmā palēninātas kustības klipi tiek ierakstīti ar 1000 kadriem sekundē, 500 kadriem sekundē vai 250 kadriem sekundē, un pēc tam tos var atskaņot 1920 x 1080, 50p vai 25p izšķirtspējā. Ierakstot ar video izšķirtspēju, kas ir zemāka par 4K, piemēram, Full HD 1920 x 1080p, var saglabāt līdz 29 minūtēm garus videoklipus.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitālās kameras uzlabots Exmor RS CMOS sensors palīdz arī papildināt kameras maksimālo mehānisko slēdža ātrumu 1/2 000. Tas ļauj izmantot elektronisko slēdža ātrumu līdz 1/32 000 sekundes, kas samazina izkropļojumus, ko izraisa "slīdošais slēdžs", kas var kļūt redzami, fotografējot ātri kustīgus objektus. Turklāt šis ātrgaitas aizslēga nodrošina iespēju fotografēt ar izplūdušu fonu pat tad, ja tiek izmantoti lieli diafragmas iestatījumi ļoti spilgta apgaismojuma apstākļos. Tas tiek panākts, apvienojot 1/32 000 sekundes elektroniskā slēdža ātrumu un iebūvēto trīs pakāpju ND filtru, kas ļauj fotografēt īpaši spilgtā apgaismojumā ar maksimālo vērtību EV19 ar pilnībā atvērtu diafragmas iestatījumu. Iebūvētais Zeiss Vario-Sonnar T* 2,9x tālummaiņas objektīvs nodrošina 35 mm fokusa attāluma ekvivalentu 24-70 mm diapazonā, kas aptver platleņķa līdz portreta perspektīvu, lai varētu strādāt dažādās vidēs. Maksimālais f/1,8-2,8 apertūras atvērums ļauj strādāt vājā apgaismojumā un kontrolēt fokusu visā tālummaiņas diapazonā. Ir pieejama arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz samazināt kameras drebēšanu, strādājot vājā apgaismojumā un ar lielāku tālummaiņas palielinājumu. Objektīvs ir aprīkots arī ar Zeiss T* antirefleksīvo pārklājumu, kas palīdz samazināt virsmas atspīdumus, objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu kontrastainus un skaidrus attēlus.

RX100 IV attēla veidošanas iespējas papildina glīts korpusa dizains ar elektronisko skatu meklētāju un LCD ekrānu. 0,39" 2 359 000 punktu SVGA OLED Tru-Finder ir spilgts un skaidrs līdzeklis skatīšanai acu līmenī. Tam ir unikāls uznirstošais mehānisms, kas palīdz saglabāt kameras kompakto formu, ja to pārnēsājat vai vēlaties strādāt ar aizmugurējo ekrānu. 3,0" 1 229 000 punktu Xtra Fine LCD displejā ir izmantota WhiteMagic tehnoloģija, kas atvieglo redzamību spilgtos apstākļos, un tā noliektā konstrukcija nodrošina labāku lietojamību no augsta, zema un uz priekšējo daļu vērsta leņķa. Turklāt iebūvētā Wi-Fi savienojamība ar NFC ļauj uzreiz kopīgot attēlus ar saistītām mobilajām ierīcēm, kā arī attālināti kontrolēt kameru un uzraudzīt no tām.

20,1 MP 1" Exmor RS BSI CMOS sensors un BIONZ X attēla procesors
Lielajā 20,1 megapikseļa 1" Exmor RS CMOS sensorā ir iebūvēta saliktā aizmugures izgaismojuma tehnoloģija, kas salīdzinājumā ar iepriekšējām konstrukcijām uzlabo tā iespējas vājā apgaismojumā līdz pat dabiskajam ISO 12 800, vienlaikus saglabājot spilgtu skaidrību. Novietojot fotodiodes starp objektīva aizmugurējo daļu un sensora pamatā esošo apstrādes struktūru, Exmor RS CMOS sensora gaismas savākšanas spēja ir vēl vairāk uzlabota salīdzinājumā ar iepriekšējām aizmugures pusē izgaismotajām ierīcēm, kā arī ir pievienotas ātrākas attēlu apstrādes iespējas. Ir iespējama 16 kadru/s nepārtraukta uzņemšana, kā arī UHD 4K video ierakstīšana ar iespēju ierakstīt Super Slow Motion ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 960 kadriem sekundē. Šā sensora veiktspēju uzlabo arī BIONZ X attēlu procesors, kas palīdz radīt attēlus ar vienmērīgu kvalitāti un tonālo gradāciju.

UHD 4K video ierakstīšana

Īpaši augstas izšķirtspējas video uzņemšana ir kļuvusi ērta, pateicoties iespējai ierakstīt īsus 4K videoklipus līdz piecām minūtēm bez līniju izlaišanas vai pikseļu sajaukšanas un ar minimālu moirē vai vizuālo aliasingu. XAVC S formāts tiek izmantots, lai maksimāli palielinātu augsta bitu pārraides ātruma uzņemšanu līdz pat 100 Mb/s profesionālas kvalitātes video. Ierakstot NTSC vai PAL video standartā, radošo potenciālu vēl vairāk paplašina iespēja uzņemt Super Slow Motion High Frame Rate filmas līdz pat 40x lēnāk nekā reālajā laikā. Šie palēninātie klipi tiek ierakstīti ar 960 kadriem sekundē, 480 kadriem sekundē vai 240 kadriem sekundē, un pēc tam tos var atskaņot 1920 x 1080, 60p, 30p vai 24p formātā, ja kamera ir iestatīta NTSC režīmā. Ja kamera ir iestatīta uz PAL, palēninātas kustības klipi tiek ierakstīti ar 1000 kadriem sekundē, 500 kadriem sekundē vai 250 kadriem sekundē, un pēc tam tos var atskaņot 1920 x 1080, 50p vai 25p izšķirtspējā. Ja izšķirtspēja ir zemāka par 4K, tostarp Full HD 1920 x 1080p, var saglabāt līdz 29 minūtēm garus videoklipus.

Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs

Iebūvētais Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs nodrošina 35 mm ekvivalentā fokusa attāluma diapazonu 24-70 mm, kas aptver platleņķa līdz portreta garuma perspektīvu, lai varētu strādāt dažādos fotografēšanas apstākļos. Maksimālais f/1,8-2,8 apertūras atvērums sniedz priekšrocības, strādājot sarežģītos apgaismojuma apstākļos visā tālummaiņas diapazonā, kā arī ļauj labāk kontrolēt fokusa izvietojumu, lai iegūtu neliela dziļuma attēlus.

Objektīva konstrukcijā ir iestrādāti deviņi asfēriskie elementi, tostarp divi AA (uzlabotie asfēriskie) elementi, lai samazinātu hromatiskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, tādējādi radot asus un skaidrus attēlus. Objektīvs ir aprīkots arī ar Zeiss T* daudzslāņu pretatstarojošu pārklājumu, kas palīdz samazināt objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu attēlus ar bagātīgu kontrastu un krāsu neitralitāti.

Šā objektīva 2,9x sasniedzamība, kā arī atbalsts darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos un ar garākiem slēdža ātrumiem ir Optical SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz novērst kameras drebēšanas ietekmi. Turklāt kameras konstrukcijā ir iestrādāts neitrāla blīvuma 0,9 filtrs, kas nodrošina ekspozīcijas samazinājumu par trim pieturzīmēm, lai varētu strādāt gaišos apstākļos ar plašākiem diafragmas iestatījumiem un labāk kontrolēt objekta kustības atveidi.

Kameras konstrukcija

RX100 IV kompaktajā dizainā ir gan augstas izšķirtspējas elektroniskais skatu meklētājs, gan liels aizmugurējais LCD monitors. SVGA OLED Tru-Finder elektroniskais skatu meklētājs ar 2 359 000 punktu SVGA OLED Tru-Finder nodrošina spilgtu un skaidru līdzekli, ar kuru var pārraudzīt acs līmenī un kurš ir labi piemērots kritisku kompozīciju veidošanai un darbam spilgtos apstākļos. Tam ir 100 kadru pārklājums un unikāls uznirstošais mehānisms. Kā alternatīva ir pieejams arī 3,0" 1 229 000 punktu Xtra Fine LCD ekrāns, kas ir aprīkots ar nolokāmu konstrukciju (180° uz augšu, 45° uz leju), kas ļauj strādāt no augsta, zema un uz priekšpusi vērsta leņķa. LCD ekrāna dizainā ir izmantota arī WhiteMagic tehnoloģija, kas palielina faktisko spilgtumu, lai atvieglotu skatīšanos spilgtā apgaismojumā.

Intuitīvai, SLR līdzīgai dažādu kameras iestatījumu regulēšanai objektīvu ieskauj manuālās vadības gredzens, kam ir gluds, bez klikšķiem veidots dizains ātrai un klusai iestatījumu maiņai. Ar gredzenu var iestatīt dažādas funkcijas ar dažādām vērtībām, piemēram, tālummaiņu, diafragmu un attēla efektus. Var izmantot arī pakāpeniskas tālummaiņas funkciju, kas ļauj acumirklī pārslēgties starp bieži izmantotajiem fokusa attālumiem.

Īpaši ātrdarbīgs elektroniskais slēdžs pret izkropļojumiem

Lai gan mehāniskais aizvars ar maksimālo slēdža ātrumu 1/2 000 sekundes ir piemērots lielākajai daļai objektu, elektroniskais aizvars nodrošina iespēju uzņemt ar ātrumu 1/32 000 sekundes. Tas samazina izkropļojumus, ko izraisa "slīdošais aizvars", kas var kļūt redzami, fotografējot ātri kustīgus objektus. Šis ātrgaitas aizslēga nodrošina arī iespēju uzņemt fotogrāfijas ar izplūdušu fonu, pat ja tiek izmantoti lieli diafragmas iestatījumi ļoti spilgta apgaismojuma apstākļos. Tas tiek panākts, kombinējot 1/32 000 sekundes slēdža ātrumu un iebūvēto trīs pakāpju ND filtru, kas ļauj fotografēt īpaši spilgtā apgaismojumā ar maksimālo EV19, izmantojot pilnībā atvērtu diafragmas iestatījumu.

Iebūvēts Wi-Fi savienojums ar NFC

Iebūvētais Wi-Fi savienojums ļauj uzreiz pārsūtīt attēlus uz mobilajām ierīcēm tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēs. Tiek atbalstīta arī NFC (Near Field Communication) funkcija, kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm bez sarežģītas iestatīšanas. Pēc savienojuma izveidošanas savienotā mobilajā ierīcē var arī attēlot tiešraides attēlu tās ekrānā un, izmantojot viedo tālvadības pulti, attālināti vadīt kameras slēdža atbrīvošanu.

Turklāt, izmantojot iebūvēto Wi-Fi savienojumu, tiek atbalstītas arī PlayMemories kameras lietotnes, kas ļauj personalizēt kameras funkcijas atkarībā no konkrēta fotografēšanas stila. Ir pieejamas lietotnes, kas piemērotas portretu, detalizētu tuvplānu, sporta, laika intervāla, kustības kadru un citu specifisku attēlu veidu veidošanai.

Produkta veidsKompaktkamera
Kameras veidsKompaktkamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony DSC-RX100 IV...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony DSC-RX100 IV...
Šo nomas Sony DSC-RX100 IV... vari iegādāties ar atlaidi par: € 914.95 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.