Kompaktkameras - Sony DSC-RX100 III Digital Camera DSCRX100M3/B - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 20,1 MP 1" Exmor R BSI CMOS sensors
  • BIONZ X attēlu procesors
  • Zeiss Vario-Sonnar T* f/1.8-2.8 objektīvs
  • 24-70 mm (35 mm ekvivalents)
  • 1440k-Dot OLED Tru-Finder Pop-Up EVF
  • 3.0" 1229k-Dot Multi-Angle Xtra Fine LCD
  • Full HD video XAVC S, Tīrs HDMI izeja
  • Iebūvēts Wi-Fi savienojums ar NFC
  • ISO 12800 un 10 kadru/s nepārtraukta uzņemšana
  • Ranulārā vadības gredzens & Iebūvēts ND filtrs

Sony DSC-RX100 III digitālā kamera DSCRX100M3/B

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

16587
DSCRX100M3.CE3
4905524986396
Sony

Jauns

535.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony Cyber-shot DSC-RX100 III digitālā kamera ir daudzpusīga un moderna point-and-shoot kamera ar lielu 20,1 megapikseļa 1" Exmor R CMOS sensoru, kas nodrošina augstas izšķirtspējas fotoattēlus un Full HD video. Šī sensora konstrukcijā izmantota aizmugures apgaismojuma tehnoloģija, lai uzlabotu attēla skaidrību un kvalitāti, strādājot vājā apgaismojumā, kā arī palielinātu jutību līdz pat ISO 12800. Šā sensora veiktspēju uzlabo BIONZ X attēlu procesors, kas palīdz radīt attēlus ar vienmērīgu kvalitāti un tonālo gradāciju, kā arī nodrošina paātrinātu veiktspēju visos kameras aspektos, tostarp nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu 10 kadri sekundē ātruma prioritātes režīmā, slēdža atbrīvošanas aizkavi 0,008 s un XAVC S video ierakstīšanu ar ātrumu 50 Mb/s.

Iebūvētais Zeiss Vario-Sonnar T* 2,9x tālummaiņas objektīvs nodrošina 35 mm fokusa attāluma ekvivalenta diapazonu 24-70 mm, kas aptver platleņķa līdz portreta perspektīvu, lai būtu piemērots darbam dažādās vidēs. Maksimālais f/1,8-2,8 apertūras atvērums ļauj strādāt vājā apgaismojumā un kontrolēt fokusu visā tālummaiņas diapazonā. Ir pieejama arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz samazināt kameras drebēšanu, strādājot vājā apgaismojumā un ar lielāku tālummaiņas palielinājumu. Turklāt kameras konstrukcijā ir iebūvēts trīs pakāpju ND filtrs, kas piemērots fotografēšanai spilgtos apstākļos ar plašāku atvērumu un nodrošina labāku kustības attēlošanas kontroli. Objektīvs ir aprīkots arī ar Zeiss T* antirefleksijas pārklājumu, kas palīdz samazināt virsmas atstarošanos, objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu kontrasta un skaidrības ziņā bagātīgus attēlus.

RX100 III attēla veidošanas iespējas papildina glīts korpusa dizains, kurā ir gan elektroniskais skatu meklētājs, gan noliektais LCD ekrāns. 0,39" 1 440 000 punktu SVGA OLED Tru-Finder ar Zeiss T* pārklājumu un spilgtu, skaidru līdzekli skatīšanai acu līmenī. Tam ir unikāls uznirstošais mehānisms, kas palīdz saglabāt kameras kompakto formu, ja to pārnēsājat vai vēlaties strādāt ar aizmugurējo ekrānu. 3,0" 1 229 000 punktu Xtra Fine LCD displejā ir izmantota WhiteMagic tehnoloģija, kas atvieglo redzamību spilgtos apstākļos, un tā noliektā konstrukcija nodrošina labāku lietojamību no augsta, zema un uz priekšējo daļu vērsta leņķa. Turklāt iebūvētā Wi-Fi savienojamība ar NFC ļauj uzreiz kopīgot attēlus ar saistītām mobilajām ierīcēm, kā arī attālināti kontrolēt kameru un uzraudzīt no tām.

20,1 MP 1" Exmor R BSI CMOS sensors un BIONZ X attēlu procesors

Lielais 20,1 megapikseļa 1" Exmor R CMOS sensors ir aprīkots ar aizmugures izgaismojuma tehnoloģiju, kas uzlabo tā iespējas vājā apgaismojumā līdz pat ISO 12800, vienlaikus saglabājot spilgtu skaidrību. Izmantojot Sony kolonnu A/D konversiju un apgabalā noteikto trokšņu samazināšanu, attēli tiek atveidoti ar iespaidīgu kvalitāti un vienmērīgu toņu un krāsu gradāciju, pateicoties ievērojamai, inteliģentai redzamā trokšņa samazināšanai. Vēl vairāk uzlabojot attēla kvalitāti, detaļu reproducēšanas tehnoloģija darbojas, lai palielinātu sīku detaļu atveidošanas spējas, nodrošinot trīsdimensiju, reālistiskāku attēla kvalitāti, savukārt difrakcijas samazināšanas tehnoloģija palīdz uzlabot objektīva optiskās īpašības, apspiežot difrakciju, kas ir raksturīga, strādājot ar mazāku atvērumu. Turklāt, palīdzot strādāt sarežģītos apgaismojuma apstākļos, jutību var palielināt līdz efektīvajam ISO 25600, izmantojot Multi-Frame NR, kas ieraksta un veido secīgus attēlus, lai sasniegtu augstu jutību ar minimālu troksni.

Attēlu kvalitāti, kā arī kopējo kameras veiktspēju uzlabo arī BIONZ X attēlu procesors, kas nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu līdz 10 kadriem sekundē ātruma prioritātes režīmā, 2,9 kadru sekundes uzņemšanu ar vienreizēju AF, aizvara aiztures aizkaves laiku tikai 0,008 sek. un palaišanas laiku 1,6 sek.

Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs

Iebūvētais Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs nodrošina 35 mm ekvivalenta fokusa attāluma diapazonu 24-70 mm, kas aptver platleņķa līdz portreta garuma perspektīvu, lai būtu piemērots darbam dažādos fotografēšanas apstākļos. Maksimālais atvērums f/1,8-2,8 sniedz priekšrocības, strādājot sarežģītos apgaismojuma apstākļos visā tālummaiņas diapazonā, kā arī ļauj labāk kontrolēt fokusa izvietojumu, lai iegūtu neliela dziļuma attēlus, ko vēl vairāk izceļ septiņu lāpstiņu diafragma, nodrošinot vienmērīgu izplūdušā fokusa kvalitāti. Objektīva konstrukcijā ir iestrādāti deviņi asfēriskie elementi, tostarp divi cementēti AA (uzlabotie asfēriskie) elementi, kas samazina hromatiskās aberācijas visā tālummaiņas diapazonā, lai radītu asus un skaidrus attēlus. Objektīvs ir arī aprīkots ar Zeiss T* daudzslāņu pretatstarojošu pārklājumu, kas palīdz samazināt objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu attēlus ar bagātīgu kontrastu un krāsu neitralitāti.

Šā objektīva 2,9x sasniedzamība, kā arī atbalsts darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos un ar garākiem slēdža ātrumiem ir Optical SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz novērst kameras drebēšanas ietekmi. Ierakstot filmas, attēla stabilizācija izmanto inteliģento aktīvo režīmu, kas izmanto arī elektronisko attēla stabilizāciju, lai kompensētu gan kameras drebēšanu, gan slīdošā slēdža efektu.

Turklāt kameras konstrukcijā ir iestrādāts neitrāla blīvuma 0,9 filtrs, kas nodrošina ekspozīcijas samazinājumu par trim pieturzīmēm, lai varētu strādāt spilgtos apstākļos ar plašākiem diafragmas iestatījumiem un labāk kontrolēt objekta kustības atveidi.

Kameras konstrukcija

RX100 III kompaktajā dizainā ir gan augstas izšķirtspējas elektroniskais skatu meklētājs, gan liels aizmugurējais LCD monitors. 0,39" 1 440 000 punktu SVGA OLED Tru-Finder elektroniskais skatu meklētājs nodrošina spilgtu un skaidru līdzekli, ar kuru var pārraudzīt acs līmenī un kurš ir labi piemērots kritisku kompozīciju veidošanai un darbam spilgtos apstākļos. Tam ir 100 kadru pārklājums, unikāls uznirstošais mehānisms un Zeiss T* pārklājums uz optikas, kas samazina virsmas atspīdumus un atspīdumus, lai uzlabotu redzamību. Kā alternatīva ir pieejams arī 3,0" 1 229k punktu Xtra Fine LCD ekrāns, kam ir arī nolieces konstrukcija (180° uz augšu, 45° uz leju), kas ļauj strādāt no augsta, zema un uz priekšējo daļu vērsta leņķa. LCD ekrāna dizainā ir izmantota arī WhiteMagic tehnoloģija, kas palielina faktisko spilgtumu, lai atvieglotu skatīšanos spilgtā apgaismojumā. Strādājot ar abiem skata veidiem, iebūvētais acu sensors automātiski pārslēdzas starp EVF un LCD. Turklāt kameru var ieslēgt, vienkārši ievietojot EVF vietā.

Intuitīvai, SLR līdzīgai dažādu kameras iestatījumu regulēšanai objektīvu ieskauj manuālās vadības gredzens, kam ir gluds, bez klikšķiem veidots dizains ātrai un klusai iestatījumu maiņai. Gredzenu var iestatīt dažādām funkcijām ar dažādām vērtībām, piemēram, tālummaiņai, diafragmai un attēla efektiem. Var izmantot arī pakāpeniskas tālummaiņas funkciju, kas ļauj acumirklī pārslēgties starp bieži izmantotajiem fokusa attālumiem.

Full HD video ierakstīšana

Full HD 1920 x 1080 video var ierakstīt augstas kvalitātes XAVC S formātā, kas izmanto garu GOP (attēlu grupas) struktūru, MPEG-4 AVC/H.264 video saspiešanu un lineāru PCM audio saspiešanu, kā arī saglabā MP4 konteinera formātā. Šie saspiestie faili ļauj ierakstīt līdz 29 minūtēm, vienlaikus nodrošinot 50 Mb/s video ierakstīšanu ar 1080/60p, 1080/30p, 1080/24p un 720/120p kadru ātrumu. Pilna pikseļu nolasīšana palīdz samazināt jebkādus artefaktus ierakstos, pateicoties iespējai izmantot datus no visa attēla sensora, kas galu galā nodrošina vienmērīgus, augstas izšķirtspējas ierakstus. Filmas var ierakstīt arī AVCHD formātā, kas ir ideāli piemērots HDTV atskaņošanai un Blu-ray disku ierakstīšanai, un MP4 formātā, kas ir ideāli piemērots augšupielādei tiešsaistē. Turklāt, ja filmēšana paredzēta diviem mērķiem, ir iespējama dubultā ierakstīšana dažādos formātos-XAVC S un MP4 vai AVCHD un MP4 - lai varētu uzreiz kopīgot uzņemto materiālu, vienlaikus iegūstot augstākas kvalitātes versiju turpmākai rediģēšanai.

RX100 III atbalsta arī tīru HDMI izeju, kas ļauj ierakstīt nesaspiestu video, izmantojot papildu ārējo ierakstīšanas ierīci, un reāllaika skatīšanai uz papildu monitora, kas ir noderīgs progresīviem video lietojumiem. Ierakstīšanas kadru ātrums ir 24p, 60p un 60i, un ierakstīšanas laikā var izslēgt uzņemšanas informācijas displeju, lai, izmantojot ārējo monitoru, iegūtu tīrāku skatu.

Iebūvēts Wi-Fi savienojums ar NFC

Iebūvētais Wi-Fi savienojums ļauj uzreiz pārsūtīt attēlus uz mobilajām ierīcēm tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēs. Tiek atbalstīta arī NFC (Near Field Communication) funkcija, kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm bez sarežģītas iestatīšanas. Pēc savienojuma izveidošanas savienotā mobilajā ierīcē var arī attēlot tiešraides attēlu tās ekrānā un, izmantojot viedo tālvadības pulti, attālināti vadīt kameras slēdža atbrīvošanu.

Turklāt, izmantojot iebūvēto Wi-Fi savienojumu, tiek atbalstītas arī PlayMemories kameras lietotnes, kas ļauj personalizēt kameras funkcijas atkarībā no konkrēta fotografēšanas stila. Ir pieejamas lietotnes, kas piemērotas portretu, detalizētu tuvplānu, sporta, laika intervāla, kustības kadru un citu specifisku attēlu veidu veidošanai.

Citas kameras funkcijas

  • Kontrasta noteikšanas autofokusa sistēma darbojas, lai iegūtu precīzu fokusu, izmantojot viena kadra vai nepārtraukta AF režīmu. Strādājot ar kustīgiem objektiem, Lock-on AF funkcija ar platiem, centrētiem un elastīgiem punktiem pielāgo mērķa kadra lielumu, kad objekts pārvietojas visā attēla kadrā. Sejas noteikšanas un sejas reģistrācijas tehnoloģijas var izmantot, lai fokusētu pēc atpazītām sejām, un ir pieejams arī Eye AF, kas ir uz detaļām orientēta fokusēšanas funkcija, kas nosaka prioritāti un velta fokusēšanas veiktspēju objekta zīlītei, lai iegūtu asu portretu atveidi.
  • Manuālai fokusēšanas kontrolei ir pieejamas DMF (tiešā manuālā fokusēšana) un standarta manuālās fokusēšanas opcijas. Precīzai manuālai fokusēšanai var izmantot fokusa pastiprināšanu, kas izceļ kontrasta malas kadrā, lai objektīvāk noteiktu kritisko asumu, vai arī ir pieejama MF palīgsistēma, kas palielina attēlu, lai labāk redzētu svarīgas detaļas.
  • Lai vieglāk noteiktu ekspozīcijas apcirpšanu un novērstu pāreksponēšanu, var izmantot "zebra" funkciju.
  • Īpaša pielāgota poga ļauj iestatīt vienu no 42 iespējamām funkcijām, lai ar vienu pieskārienu nekavējoties piekļūtu izvēlētajai funkcijai.
  • Digitālais līmeņrādis nosaka slīpuma un slīpuma kustības veidus un palīdz izveidot vienmērīgu, konsekventu horizontāli un vertikāli vertikāli.
  • Smile Shutter tehnoloģija ļauj kamerai automātiski atbrīvot slēdžu, kad tiek konstatēts objekta smaids.
  • Multi Frame NR ieraksta secīgus attēlus ar samazinātu ISO jutību un pēc tam tos saliek vienā attēlā, lai realizētu augstāku efektīvo jutību (līdz ekvivalenta ISO 25600) ar minimālu attēla troksni. Standarta attēla kompozīcija sastāv no četrām ekspozīcijām, bet augsta attēla kompozīcijā tiek izmantotas 12 dažādas ekspozīcijas.
  • Dinamiskā diapazona optimizētājs (DRO) darbojas, lai uzlabotu attēlus, kuros ir aizmugurē izgaismoti objekti vai ainas ar augstu kontrastu, kur detaļas var tikt zaudētas ēnās vai spilgtajos toņos. Šo režīmu var kontrolēt automātiski vai precīzi regulēt, izmantojot piecus iestatījumus.
  • Picture Effect režīmi ļauj izmantot radošus iestatījumus un izcelt atsevišķus atsevišķu attēlu aspektus, lai iegūtu bagātāku un estētiskāku attēla kvalitāti. Ir pieejami šādi režīmi: Posterizācija (krāsa/B&W), Pop Color, Retro Photo, Daļēja krāsa (R/G/B/Y), Augsta kontrasta monohromatiskais, Rotaļlietu kamera, Mīksts augsta atslēga, Mīksts fokuss, HDR gleznošana, Bagātīgu toņu monohromatiskais, Miniature, Akvarelis un Ilustrācija.
  • Radošo stilu iestatījumi nodrošina kontroli pār to, kā kamera apstrādā attēlus, pamatojoties uz dažādiem iepriekš noteiktiem stiliem: Standarta, Spilgts, Neitrāls, Skaidrs, Dziļš, Gaisma, Portrets, Ainava, Saulriets, Nakts aina, Rudens lapas, Melns & Balts, Sēpija un Stila lodziņš. Šajos iestatījumos atkarībā no personiskajām vēlmēm var pielāgot kontrastu, piesātinājumu un asumu.
  • Lai paplašinātu optiskā tālummaiņas objektīva efektīvo diapazonu, var izmantot Clear Image digitālo tālummaiņu, lai inteliģenti palielinātu ainas līdz 5,8x ar pilnu izšķirtspēju. Šī digitālās tālummaiņas tehnoloģija izmanto inteliģentu interpolācijas procesu, lai līdz minimumam samazinātu attēla kvalitātes pasliktināšanos un iegūtu reālistiskus, augstas kvalitātes attēlus.
  • Kamerā ir iespējams izveidot 4K diapozitīvus, lai tos bagātīgi atskaņotu īpaši augstas izšķirtspējas televizoros. Kameras konstrukcijā ir iebūvēta arī HDMI pieslēgvieta, lai nodrošinātu tiešu savienojumu ar HD televizoriem.
  • Tiek atbalstīta TRILUMINOS Color funkcija, kas nodrošina bagātīgas, dabiskas krāsas, kad attēli tiek skatīti TRILUMINOS displejā.
  • Komplektā iekļautais maiņstrāvas adapteris un USB kabelis ļauj kamerā uzlādēt uzlādējamo litija jonu akumulatoru.
Produkta veidsKompaktkamera
Kameras veidsKompaktkamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony DSC-RX100 III...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony DSC-RX100 III...
Šo nomas Sony DSC-RX100 III... vari iegādāties ar atlaidi par: € 611.58 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.