Kompaktkameras - Sony DSC-RX10 Mark 2 Cyber-shot Digital Camera - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 20,2 MP 1" Exmor RS BSI CMOS sensors
  • BIONZ X attēla procesors
  • Iekšējais UHD 4K video & S-Log2 gamma
  • Carl Zeiss 24-200 mm f/2,8 objektīvs (35 mm ekv.)
  • Palēninātas kustības video ar 960 kadriem sekundē
  • 3,0" 1228 000 punktu slīpais Xtra Fine TFT LCD displejs ar 3,0
  • XGA OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • Iebūvēts bezvadu un NFC savienojums
  • Jutība vājā apgaismojumā līdz ISO 12800
  • Super Sonicwave motors ātrai autofokusēšanai

Sony DSC-RX10 Mark 2 Cyber-shot Digital Camera

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
19215
4905524962727
Sony

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

1195.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony digitālā kamera Cyber-shot DSC-RX10 II ir kompakta, uzskaries un uzņem, un tā ir aprīkota ar lielu 20,2 MP, 1" Exmor RS BSI CMOS sensoru, kas nodrošina augstas izšķirtspējas fotoattēlus un iekšēju UHD 4K video ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē un īpaši palēninātu video ar ātrumu līdz 960 kadriem sekundē. Šī sensora konstrukcijā izmantots salikts CMOS attēla sensors ar DRAM mikroshēmu un aizmugures apgaismojuma tehnoloģiju, lai uzlabotu attēla skaidrību un kvalitāti, strādājot vājā apgaismojumā, kā arī zema trokšņa līmeņa attēlus un jutības diapazonu ISO 100-12800. DRAM mikroshēma ir integrēta sensorā, un kopā ar BIONZ X procesoru tā nodrošina ātru nolasīšanas ātrumu, sērijveida uzņemšanu līdz 14 kadriem sekundē un maksimālo fizisko slēdža ātrumu 1/3200 s un maksimālo elektronisko slēdža ātrumu 1/32000 s.

Iebūvētais Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, 8,3x optiskais tālummaiņas objektīvs nodrošina 35 mm ekvivalenta fokusa attāluma diapazonu 24-200 mm, kas aptver plašu fokusa attālumu diapazonu, nodrošinot daudzpusīgu, daudzfunkcionālu fotografēšanu ar vienu tālummaiņas objektīvu. Nemainīgs f/2,8 maksimālais atvērums ir efektīvs vājā apgaismojumā un nodrošina fokusa kontroli nelielā lauka dziļumā. Ir pieejama arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz samazināt kameras drebēšanas ietekmi, strādājot vājā apgaismojumā un ar lielāku tālummaiņas palielinājumu. Objektīvā ir arī 7 asfēriskie elementi, tostarp uzlabots asfēriskais objektīvs, kas samazina aberāciju un izkropļojumus, un Carl Zeiss T* antirefleksais pārklājums, kas palīdz samazināt virsmas atspīdumus, objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu kontrasta un skaidrības ziņā bagātīgus attēlus.

Supersoniskais viļņu motors (SSM) ar tiešo piedziņu nodrošina ātru un vienmērīgu autofokusa darbību, savukārt Eye AF nodrošina precīzu fokusēšanu ar acu noteikšanu, apstiprinot, ka objekta acs ir fokusēta pat tad, ja viņa galva ir daļēji pagriezta. Elastīgie punktveida apgabali nodrošina precīzu fokusa izvietošanu, bet Lock-on AF saglabā fokusu uz kustīgu objektu pat tad, ja objekts uz brīdi atstāj kadru. Tiek atbalstīta arī vienmērīga tuvplānu uzņemšana, kas vairs neprasa pārslēgties uz īpašu makro režīmu, lai fokusētu objektus, kas ir tik tuvu kā 1,2".

Attēlu kompozīcijai un atskaņošanai RX10 II ir aprīkots ar lielu 3,0", 1228 000 punktu lielu Xtra Fine LCD monitoru ar noliektu konstrukciju, kas ļauj labāk strādāt no augsta un zema leņķa. Ekrānā ir iestrādāta WhiteMagic tehnoloģija, kas palielina ekrāna efektīvo spilgtumu. Arī XGA OLED Tru-Finder elektroniskajā skatu meklētājā ir integrēti četri asfēriskie elementi, kas nodrošina asu acu līmeņa kompozīciju. Automātiskais acu sensors atpazīst, kad acs ir pie skatu meklētāja, un izgaismo elektronisko skatu meklētāju, vienlaikus izslēdzot LCD displeju.

UHD 4K video tiek atbalstīti līdz 30 kadriem sekundē XAVC S formātā, pateicoties ātrdarbīgajam priekšējam LSI, kas apstrādā datus ar pilnu pikseļu nolasīšanu bez līniju izlaišanas vai pikseļu binninga. XAVC S formāts ļauj uzņemt ar lielu bitu pārraides ātrumu līdz 100 Mb/s. Kamerā ir iebūvēts stereo mikrofons un ārējā mikrofona ligzda, kā arī austiņu ligzda, kas paredzēta audio uzraudzībai. Tiek atbalstītas arī tādas profesionālas funkcijas kā pilnīga manuāla ekspozīcijas kontrole un nesaspiests ierakstīšana ārpus kameras.

Iebūvētais Wi-Fi un NFC (Near Field Connectivity) nodrošina ērtu bezvadu savienojumu ar viedtālruņiem un planšetdatoriem, lai pārsūtītu attēlus koplietošanai, kā arī izmantotu viedtālruni kā tālvadības pulti, izmantojot bezmaksas Sony PlayMemories lietotni.

RX10 II kompaktais magnija sakausējuma korpuss ir izturīgs pret mitrumu un putekļiem. Tajā ir iebūvēta uznirstošā zibspuldze, kā arī Sony daudzfunkciju saskarnes kurpe zibspuldzes, mikrofonu, gaismu, monitoru un citu piederumu pieslēgšanai. Multikompatibilitātes karšu slots ļauj izmantot SD sērijas, micro-SD sērijas un Memory Stick atmiņas kartes. Uz objektīva esošais izvēles klikšķa vai bezklikšķa manuālās vadības gredzens ļauj regulēt daudzus kameras iestatījumus, nenovirzot skatienu no attēla, un pielāgojamas pogas nodrošina ātru piekļuvi kameras iestatījumiem, kas jums visvairāk nepieciešami.

20,2 MP 1" Exmor RS BSI CMOS sensors

1" sakārtotais CMOS attēla sensors ar DRAM mikroshēmu nodrošina ātru elektroniskā slēdža ātrumu līdz 1/32000. Exmor RS sensors ne tikai uzlabo A/D konversijas efektivitāti un ātrumu, pateicoties tā stacked struktūrai ar vairāk shēmas sekcijām; tas arī realizē vairāk nekā piecas reizes lielāku nolasīšanas ātrumu salīdzinājumā ar iepriekšējo RX10, pateicoties sensora struktūrā integrētajam DRAM procesam. Šāds apstrādes ātrums ļauj veikt 20,2 megapikseļu nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 14 kadriem sekundē, 4K filmēšanu un īpaši palēninātu HFR (High Frame Rate) video klipu ierakstīšanu ar ātrumu līdz 960 kadriem sekundē (40x) - nemaz nerunājot par labāku zema apgaismojuma zema trokšņa līmeņa uzņemšanu.

BIONZ X attēla procesors

Attēlu kvalitāti, kā arī kopējo kameras veiktspēju uzlabo arī BIONZ X attēla procesors. Tas uzticami atveido detaļas un bagātīgus toņus ar zemāku attēla trokšņu līmeni, nekā tas bija iespējams iepriekš. Arī veiktspējas ātrums ir iespaidīgs, tostarp pilnas izšķirtspējas nepārtraukta uzņemšana līdz 14 kadriem sekundē, ātrdarbīga automātiskā fokusēšana un UHD 4K video ierakstīšana. Fotoattēlus var ierakstīt JPEG vai RAW failu formātā vai abos formātos vienlaicīgi.

UHD 4K video ierakstīšana

Augstas kvalitātes 4k izšķirtspēju nodrošina ātrdarbīgs priekšējais LSI, kas apstrādā liela apjoma attēla datus no 1" Exmor RS CMOS sensora - ar pilnu pikseļu nolasīšanu un bez rindu izlaišanas vai pikseļu šķirošanas -, tādējādi iegūstot attēlus ar augstāku izšķirtspēju un mazāk moirē un izplūdušu attēlu nekā tipiskos 4K video. Turklāt XAVC S formāts ir iestrādāts, lai maksimāli palielinātu augstas bitu plūsmas uzņemšanu līdz pat 100 Mb/s profesionālas kvalitātes video. RX10 II ietver arī tādas funkcijas kā Picture Profile, S-Log2/S-Gamut, TC/UB, Rec Control, Dual Video Recording un marķiera displeja funkcija.

Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 8,3x optiskās tālummaiņas objektīvs

Iebūvētais Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs nodrošina 35 mm ekvivalenta fokusa attāluma diapazonu no 24-200 mm, kas aptver platleņķa līdz pat pilnīgai telefoto perspektīvai, kas piemērota darbam dažādās situācijās. Ātrā konstanta f/2,8 maksimālā diafragma nodrošina uzlabotas iespējas vājā apgaismojumā, kā arī lielāku kontroli pār fokusa izvietojumu, lai iegūtu selektīvā fokusa attēlus. Objektīvā ir arī 7 asfēriskie elementi, tostarp viens uzlabots asfēriskais elements aberāciju samazināšanai, un Carl Zeiss T* antirefleksais pārklājums, kas palīdz samazināt objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu attēlus ar bagātīgu kontrastu un skaidrību.

Īpaši ātrdarbīgs elektroniskais aizvērējs pret izkropļojumiem

Papildus fiziskā slēdža maksimālajam ātrumam 1/3200 s, pateicoties ievērojami paātrinātai sensora nolasīšanai, ir iespējams vēl lielāks slēdža ātrums - līdz pat 1/32000 s. Paātrinātā elektroniskā slēdža nolasīšana samazina izkropļojumus, ko izraisa slīdošā slēdža parādība. Šī jaunā ātrā aizvara sistēma, kas novērš izkropļojumus, ļauj uzņemt kadrus ar strauji kustīgiem objektiem, nemainot to formu, kā tas mēdz notikt ar parastajiem CMOS sensoriem. Turklāt īpaši ātrdarbīgais aizvērējs nodrošina brīvību fotografēt ar izplūdušu fonu, izmantojot lielus diafragmas iestatījumus ļoti spilgta apgaismojuma apstākļos. To panāk, apvienojot 1/32000 īpaši ātrdarbīgu slēdžu un iebūvēto ND filtru, kas ļauj fotografēt īpaši spilgtā apgaismojumā ar maksimālo EV19, pilnībā atverot diafragmu.

Iebūvēts bezvadu un NFC savienojums

Iebūvēta bezvadu savienojamība ļauj RX10 II uzreiz pārsūtīt attēlus uz mobilajām ierīcēm tiešai koplietošanai ar sociālo tīklu vietnēm, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēm. Tiek atbalstīta arī NFC (Near Field Communication), kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām Android mobilajām ierīcēm; nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana. Šī tehnoloģija, ja to izmanto kopā ar bezmaksas Sony PlayMemories Mobile lietotni, nodrošina arī iespēju izmantot Smart Remote Control, kas nodrošina ar viedierīci vadāmu tālvadības slēdža atbrīvošanu.

Augstas izšķirtspējas LCD monitors

Tiešā skata pārraudzībai, attēlu atskaņošanai un pārskatīšanai, kā arī izvēlnes navigācijai kameras korpusā ir iebūvēts 3,0" 1228 000 punktu LCD monitors, kas ir aprīkots ar noliektu konstrukciju, lai atvieglotu lietošanu no augsta un zema leņķa. Ekrānu var noliekt aptuveni 84° uz augšu un 45° uz leju, nodrošinot plašu skata leņķu diapazonu. LCD displejā izmantota arī WhiteMagic tehnoloģija, kas uzlabo displeja spilgtumu, lai atvieglotu lietošanu spilgtos apstākļos. Uz monitora var redzēt attēla regulēšanu reālā laikā, un var pielāgot Grid Display un Peaking, lai uzlabotu attēla kontroli.

XGA OLED skatu meklētājs

Iebūvētajā, spilgtajā, augstas izšķirtspējas OLED Tru-Finder elektroniskajā skatu meklētājā redziet iespaidīgu skaidrību, kontrastu un detalizāciju jebkurā ainā neatkarīgi no apstākļiem. Četras divpusējas asfēriskās lēcas nodrošina lielu, 33º skata leņķi un nodrošina lielisku elektroniskā skatu meklētāja redzamību no malas līdz malai. Uz skatu meklētāja esošais acu sensors uztver, kad jūsu acs ir vērsta uz meklētāju, un izgaismo to, vienlaikus izslēdzot LCD monitoru.

Vienmērīgs ātrgaitas autofokuss

RX10 II automātiskā fokusēšana ir ātra un precīza, ko nodrošina BIONZ X attēla procesora ātrdarbība. Tiešās piedziņas SSM (Super Sonic Wave AF motors) nodrošina ātru un vienmērīgu autofokusa darbību, bet elastīgie punktveida rāmji nodrošina daudzpusību un precizitāti, izvēloties fokusa punktus.

Precīza autofokusa izsekošana un acu AF funkcija

Lock-on autofokuss precīzi fokusē kustīgus objektus, nepārtraukti pielāgojot mērķa kadra lielumu, pamatojoties uz objekta īpašību atpazīšanu. Pat ja objekts uz laiku iziet no kadra, izsekošana atsākas brīdī, kad objekts tiek nofiksēts pēc tam, kad tas atkal nonāk kadrā. Uzlabotā acu noteikšanas tehnoloģija izveido acu AF funkciju, kas nosaka un fokusē uz objekta acīm pat tad, ja objekta galva ir nedaudz pagriezta.

Fokusēšana tuvplānā

Fotografēšana tuvplānā ir vienmērīga, un nav nepieciešams pārslēgties uz makro režīmu. RX10 II minimālais fokusēšanas attālums ir 1,2".

Optiskā SteadyShot attēla stabilizācija

Optical SteadyShot attēla stabilizācija darbojas, lai mazinātu kameras drebēšanu, strādājot vājā apgaismojumā vai ar lielāku tālummaiņas palielinājumu. Sistēma spēj novērst gan vertikālo, gan horizontālo kustību ietekmi, turklāt aktīvā 3-virzienu stabilizācija papildina digitālo slīdēšanas kontroli, kas līdzsvaro gan pulksteņrādītāja kustības, gan kustības pretēji pulksteņrādītāja virzienam, ierakstot videoklipus.

Iebūvēta zibspuldze un vairāku interfeisu kurpītis

Ir nodrošināta ērta uznirstošā zibspuldze ar vairākiem zibspuldzes režīmiem, taču RX10 II ir aprīkota ar uzlabotu Multi-Interface Shoe, kas ievērojami paplašina saderību ar Sony digitālo attēlu veidošanas piederumiem, piemēram, zibspuldzēm un mikrofoniem, tādējādi palielinot foto un video uzņemšanas iespējas.

Izvelkams klikšķa/bez klikšķa manuālās vadības gredzens

Manuālais gredzens nodrošina tiešu kontroli pār noteiktiem iestatījumiem, tālummaiņu un fokusēšanu atkarībā no izmantotā fokusēšanas režīma. Turklāt pirms diafragmas gredzena pagriešanas, lai iestatītu f-stop, varat ieslēgt Apertūras klikšķa slēdzi, lai nodrošinātu klikšķinātu diafragmas regulēšanu, vai izslēgt, lai, iestatot diafragmu, sajūta būtu klusa un vienmērīga. Virspusē esošais displeja panelis ļauj skatīt galvenos iestatījumus, nekustinot kameru, kad skatāties caur skatu meklētāju.

Vairāku saderību atmiņas slots

Viens RX10 II atmiņas kartes slots ir saderīgs ar Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro Mark 2, SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC un microSDXC atmiņas kartēm.
Produkta veidsKompaktkamera
Kameras veidsKompaktkamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony DSC-RX10 Mark 2...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony DSC-RX10 Mark 2...
Šo nomas Sony DSC-RX10 Mark 2... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 386.37 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.