FEELWORLD LIVE PRO L1 Multi-format Video Mixer

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

21545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

41176
LIVE PRO L1
6971863814513
Feelworld

Jauns

25.04 - 02.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 03.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 03.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 02.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
215.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • 2" TFT displejs
  • 4 HDMI ieejas
  • Audio ievade un izvade
  • USB3.0 tiešraides straumēšana
  • 4 x HDMI ieeja, audio
  • 1 izvade x HDMI, audio, USB 3.0 (tiešraides straumēšanai)



Zemas izmaksas, vairāku kameru tiešraide ar uzlabotām apraides funkcijām
LIVEPRO L1 ar 4 CH HDMI ieejām un 1 HDMI izvadi, visas atbalsta 1080p. Tiešraides straumēšanai ir USB3.0 interfeiss, kā arī LAN ports vadībai un jaunināšanai; audio, tam ir 2 saskarnes, viena ievadei un otra izvadei. Tas viss atvieglo profesionālu vairāku kameru iestudējumu izveidi. Tas var straumēt jebkuru no 4 HDMI ieejām uz jebkuru tiešraides platformu, izmantojot trešās puses tiešraides straumēšanas programmatūru, piemēram, OBS. Vienkārši pievienojiet LIVEPRO L1 un varēsiet tiešraidē pārslēgties starp 4 augstas kvalitātes videokameru ieejām, lai iegūtu ievērojami labākas kvalitātes attēlus. Vai pievienojiet datoru PowerPoint slaidiem vai spēļu konsolēm.


Izsmalcināts un elastīgs vadības panelis
LIVEPRO L1 ir izsmalcināts un kompakts vadības panelis. 4 pogas ir paredzētas ievades signālu izvēlei, zaļā mirgošana nozīmē, ka signāls ir izvēlēts, pēc tam pārslēdziet T-joslu, izvēlētais signāls tiks nemanāmi parādīts ekrānā, zaļā poga pēc pārslēgšanas tiek mainīta uz sarkanu. Poga MENU ir paredzēta izvēlnes iestatīšanai, poga SW ir paredzēta dažādu funkciju, piemēram, sajaukšanas, PIP, pārejas laika iestatīšanas un citu funkciju izvēlei. Kreisā poga ir paredzēta balss skaļuma kontrolei, labā poga ir paredzēta arī izvēlnes iestatīšanai. TFT ekrānā mēs varam priekšskatīt 4 HDMI signālus un viegli veikt izvēlnes iestatījumus.
• Izvēloties T-joslu, lai pārslēgtu signāla avotus vai pārejas efektus, T-josla ir jānospiež uz kreiso vai labo galu. Izmantojot izvēlnes darbību, T-BAR ir jāatrodas arī kreisajā vai labajā pusē, pretējā gadījumā to nevar darbināt.
• Ja vēlaties pievienot vai iegult audio, ir jāizvēlas ārējais vai iegultais audio avots. Vispirms izvēlne "AUDIO".


Kompakts un viegls dizains
LIVEPRO L1 ir mini komutators, kas ir pietiekami mazs, lai ietilptu aprīkojuma maciņos un kameru somās. LIVEPRO L1, kas ir izstrādāts, lai integrētos ar tipiskām video veidošanas darbplūsmām, ir aprīkots ar skrūvējamu krānu standarta video stiprinājumiem, un tas ir ērti piestiprināts pie statīva, lai tas netraucētu. Tā vieglais dizains padara to ideāli piemērotu arī mobilajām video lietojumprogrammām.



Vairāki lietojumi, viens risinājums
Parastiem cilvēkiem ir nepieciešams mazāks un vienkāršāks produkts, lai risinātu tiešraides problēmas. lietojumprogrammas. To var izdarīt LIVEPRO L1, kas ir ar vienkāršu un kompaktu dizainu, bagātīgu specefektu pārslēgšanas funkciju, skrūves caurumu var fiksēt slēdžu uz statīva. Izmantojot šos, tiešraides straumēšana un vairāku signālu vadība būs vienkāršāka un vienkāršāka vienam cilvēkam.


Ātrāka video veidošana, kā arī tiešraides straumēšana
Tiešraides veidošana ir ātrākais veids, kā pabeigt gatavu programmu, turklāt jūs varat to vienlaikus straumēt tiešraidē globālajai auditorijai, izmantojot Youtube. LIVEPRO L1 USB 3.0 izeja ir savienojama ar jebkuru datoru un izskatās kā iebūvēta tīmekļa kamera, tāpēc visa straumēšanas programmatūra sociālo mediju platformām darbojas! Izmantojot līdz pat 4 HDMI ieejām, varat iestatīt vairākus kameras leņķus, piemēram, platleņķus, kā arī neatkarīgus katras personas tuvplānus. Vai arī varat izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot PowerPoint slaidrādi, videoklipu atskaņošanu, tīmekļa vietnes vai spēļu konsoles. Visas pārslēgšanas notiek reāllaikā, lai jūs varētu tiešraidē straumēt uz jebkuru sociālo mediju platformu, piemēram, Youtube, Facebook, Tik Tok, Douyu TV un daudz ko citu!


Elastīga T veida pārslēgšana
T -LIVEPRO L1 josla atbalsta 14 pārejas efektus un signālu pārslēgšanu. T-Bar režīmā, nospiežot zaļo pogu, tas mirgos un nospiedīs T-Bar līdz galam (pa kreisi vai pa labi), avots tiks pārslēgts ar izvēlēto pārejas efektu. Pēc pārslēgšanas zaļā krāsa kļūst sarkana. Tas ir ļoti piemērots video speciālo efektu pārslēgšanai nelielās āra ainās, lai apmierinātu video pārslēgšanas vajadzības, piemēram, radio un televīzijas, āra sporta pasākumus, skolas kursu programmu izgatavošanu utt.
Piezīme: kad T-Bar vēl nav galā pozīcija, nevar izvēlēties avotu.


AUDIO IEVADE un AUDIO IZVĒTE
LIVEPRO L1 ar AUDIO IN un OUT. Izvades saskarni var savienot ar skaļruņiem, austiņām utt.; AUDIO IN interfeiss ir lineāra ievades saskarne, kas ir savienota ar digitālo signālu. Mikrofons savāc analogos signālus, tāpēc, kad mikrofons ir tieši pievienots LIVEPRO L1 audio ievades interfeisam, nav iespējams uztvert audio.

Risinājumi tiešraides audio problēmām:
• Ja ir mikrofons un audio interfeisu, lūdzu, pievienojiet mikrofonu audio interfeisam un pievienojiet audio interfeisa izvades interfeisu LIVEPRO L1 AUDIO IN interfeisam.

USB interfeiss un HDMI izeja var iestatīt PVW un PGM neatkarīgi.
Atļaujot jūs varat brīvi izvēlēties
LIVEPRO L1 USB interfeisu var izmantot arī kā signāla izvadi, izņemot HDMIizvade. Tie var savienot datoru vai monitoru, lai neatkarīgi iestatītu PGM un PVW. Jūs varat izvēlēties jebkuru no tiem iestatīt kā priekšskatījumu vai PGM, kā vēlaties.


6 attēli PVW, PIP
Kad komutators ir savienots ar ārēju paplašināšanas ekrānu, tas var priekšskatīt reāllaika uzraudzību 6 attēlos, tostarp PGM, PST un 4 kanālu HDMI ievades signāli. , un tiek parādīta audio kolonna. Turklāt režīmā PIP (attēls attēlā) varat iestatīt 9 izkārtojumus. Tas ir ļoti noderīgi liela mēroga vairāku stendu ražošanai.


USB 3.0 tiešraides straumēšana
Padariet tiešraidi ērtāku un ātrāku
Lai nodrošinātu maksimālu saderību, LIVEPRO L1 ir aprīkots ar USB savienojumu. kas darbojas kā vienkāršs tīmekļa kameras avots. Tas nozīmē, ka varat pievienot un uzreiz sākt strādāt ar jebkuru video programmatūru. Programmatūra tiek maldināta, liekot domāt, ka LIVEPRO L1 ir izplatīta tīmekļa kamera, taču tā patiešām ir tiešraides pārslēdzējs! Tas garantē pilnīgu saderību ar jebkuru video programmatūru un pilnu izšķirtspēju 1080HD kvalitātē. Izvēlieties jebkuru programmatūru, kas jums patīk, piemēram, OBS programmatūru tiešraides straumēšanai vai konferenču programmatūru (Tencent konference un Yealink) biznesa prezentācijām. LIVEPRO L1 darbojas ar programmatūru un platformām, piemēram, OBS, iegūšanas programmatūru (AMCap, ECap, Potplayer), konferenču programmatūru (Tencent Conference un Yealink), Youtube, Facebook, Zoom, Tik Tok un citām!

Piezīme: OBS. Straumēšana ir pieejama lejupielādei vietnē https:/obsproject.com/download


Piemēroti vairāki lietojumprogrammu scenāriji
LIVEPRO L1 tiek plaši izmantots sporta pasākumos, e-sporta sacensībās, biznesa prezentācijās, kāzās, tēlos intervija, izglītība un apmācība utt.


Pievienojiet aizraujošus video efektus
Viena no LIVEPRO L1 priekšrocībām ir profesionālas ražošanas vērtības, kas ir iespējamas, izmantojot iebūvēto video efektu klāstu. Nospiediet pogu SW, lai atvērtu pārejas efektu izvēlni, izmantojiet pogu, lai atlasītu vajadzīgo pārejas efekta ikonu, un nospiediet pogu, lai apstiprinātu. Izvēlnē esošā "izgriešana" nodrošina tūlītēju izgriezumu, pārslēdzot avotu. Varat arī atlasīt vēlamā efekta veidu, tostarp sajaukumu, kas nodrošina vienmērīgu pāreju starp avotiem, un dip, kas pārejas laikā izzūd, izmantojot krāsu. Izvēlne režīmā MODE, kas nodrošina 0 .5S ~ 5.0S iestatījumus. Turklāt jūs varat izvēlēties PIP režīmu.


Datora vadība, attālā darbība
Pēc LAN porta pievienošanas datoram nav jāinstalē papildu programmatūra, programmatūra XPOSE darbojas. datorā, darbība ir tāda pati kā komutatoram. Lai realizētu tālvadības pulti, iedomājieties izmantot pārslēdzēju no vadības telpas un izveidot profesionālu apraides studiju, kurā vadības telpu var atdalīt no izrādes vai intervijām. Turklāt tas ļauj vienlaikus pievienot tik daudz paneļu, cik vēlaties.
PS: Lūdzu, lejupielādējiet XPOSE programmatūru no šīs lapas moduļa "LEJUPIELĀDE", lūdzu, neievietojiet to sistēmas diskā ( C disks) after download.


Daudzformātu video mikseris 4 x HDMI ieejas vairāk kameru producēšanai un reālaika tiešraides straumēšanai.

*2” plānkārtiņu trazistorekrānu šķidro kristālu (TFT) novietots displejs, lai priekšskatītu tiešraidē četrus ieejas avotus

  • Automātiska pārslēgšanās un grāmatu slēdzis (T veida stienis)

  • Universālās seriālās kopnes (USB) video ierakstītājs, kas atbilst USB video klasei (UVC) tiešraides straumēšanai

  • Audio piedāvā iegultu vai ārēju avotu, kuru izvēlēties

  • Atbalsta pārslēgšanos starp sešu attēlu PVW un PGM formātu uz augstas izšķirtspējas multivides saskarnes (HDMI) izeju

  • Atbalsta attēls (PIP) funkcija

  • 14 pārejas efekti, kurus var pārslēgt ar T veida stieņa slēdzi

  • Licencētas funkcijas, papildu DSK (no angļu val. downstream keyer), PTZ (panoramēšanas, noliekšanas un tuvināšanas, no angļu val. pan–tilt–zoom) vadība utt.

  • Kontrolējiet ar datoru vai viedtālruni (izmantojot mobilo lietotni)

Zema cena, daudzkameru tiešraides producēšana

LIVEPRO L1 mikseris ar četru kanālu HDMI ieejām un vienu HDMI izeju. Tās visas atbalsta 1080p video. Tiešraides straumēšanai ir USB 3.0 interfeiss. Plus, ierīces ir LAN ports kontrolei un jaunināšanai. Audio ir divi interfeisi - viens ieejai un otrs izejai. Tas viss atvieglo profesionālu vairāku kameru producēšanu. Ierīce spēj četras straumēt jebkuru no HDMI ieejām uz jebkuru apraides platformu, izmantojot trešo personu tiešraides straumēšanas programmatūru, piemēram, OBS. Vienkārši savienojiet LIVEPRO L1 mikseri un varat pārslēgties tiešraidē starp četrām augstas kvalitātes video kameru ieejām, lai iegūtu labākas kvalitātes attēlus. Vai varat arī pievienot datoru PowerPoint slaidiem vai spēļu konsolēm.

Izsmalcināts un elastīgs vadības panelis

LIVEPRO L1 ir izsmalcināts un kompakts vadības panelis. Četras pogas ir paredzētas ievades signāluatlasei. Zaļa mirgojoša gaisma nozīmē, ka signāls ir izvēlēts, pēc tam pārslēdziet ar T veida stieņa slēdzi. Izvēlētais signāls, kas tiks parādīts ekrānā, ir nevainojams. Pēc pārslēgšanas zaļā pogas gaisma mainīsies uz sarkanu. Poga Menu (Izvēlne) ir paredzēts, lai nosūtītu izvēlni. Poga SW ir dažādu funkciju izvēlei, piemēram, sajaukšanai, mērogošanai, pārejas laika iestatīšanai un citām funkcijām. Kreisā grozāmpoga ir paredzēta balss skaļuma kontrolei, labāk labā grozāmpoga ir paredzēta arī izvēlnes iestatīšanai. Ierīcei ir divu pogu kombinācija ar leņķa regulēšanu PTZ kamerai. No TFT ekrāna var būt HDMI signāls un ērti četras pogas

Kompakts un viegls dizains

LIVEPRO L1 ir mazs pārslēdzējs, kas ir pietiekami mazs, lai ietilptu ierīces ietvaros un kameru somās. Paredzēts integrēšanai ar tipiskām video ražošanas darbplūsmām, tāpēc LIVEPRO L1 mikserim ir iegriežama skrūve standarta video stiprinājumiem un to var nostiprināt pie trijkāja, lai tas nemaisītos pa kājām. Viegls dizains padara to ideāli piemērotu arī mobilajām video lietojumprogrammām.

Daudzpusīgs pielietojums, viens risinājums

Parastiem cilvēkiem ir nepieciešams mazāks un vienkāršāks produkts, lai tiktu galā ar tiešraides lietojumprogrammām. LIVEPRO L1 mikseris šiem ar ērtiem un kompaktiem prasībām atbilstošām prasībām, daudzu specefektu pārslēgšanas funkciju, skrūves caurumu var nostiprināt pārēju uz trijkāja. līdz ar to vienai personai būs vienkāršāk un pārvaldīt vieglāk tiešraides straumēšanu un vairākus signālus.

Ātrāka video producēšana, kā arī tiešraides straumēšana

Tiešraides producēšana ir ātrākais veids, kā pabeigt gatavu programmu, kā arī varat to straumēt, tiešraidē visā pasaulē, izmantojot Youtube. LIVEPRO L1 USB 3.0 izeja ļauj savienot ar jebkuru datoru un izskatās kā paredzēta kamerai, tāpēc ir iespējams izmantot visu veidu straumēšanas programmatūras sociālo plašsaziņas līdzekļu platformu. Izmantojot līdz pat četrām HDMI ieejām, varat izmantot vairākas kameras leņķus, piemēram, platleņķa kadrus, kā arī piemērotus tuvplānus ar katru personu priekšnesumu. Vai arī varat izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot PowerPoint slaidrādi, videoklipu atskaņošanu, tīmekļa vietnes vai spēļu konsoles. Visa pārslēgšanās notiek reālaikā, lai jūs varētu tiešraidē straumēt uz jebkuru sociālo plašsaziņas līdzekļu platformu, piemēram, Youtube, Facebook, Tik Tok, Douyu TV un daudzām citām!

Elastīga pārslēgšana ar T veida stieņa slēdzi

LIVEPRO L1 T veida stieņa slēdzis atbalsta 14 pārejas efektu un signālu pārslēgšanu. T veida slēdža darbojas, nospiežot zaļo pogu, tā mirgos un nospiežot T veida stieņa slēdzi līdz galam (pa kreisi vai pa labi), avots tiks pārslēgts ar izvēlēto pārejas efektu. Pēc pārslēgšanās zaļā krāsa kļūst sarkana. Tas ir ļoti piemērots mazo āra ainu video specefektu pārslēgšanai, lai apmierinātu video pārslēgšanas vajadzības, piemēram, radio un televīzijai, āra sporta pasākumiem, skolas kursu producēšanai utt.

Piezīme: Avotu nevar izvēlēties, ja T veida stieņa slēdzis nav gala pozīcijā.

Iegult vai neiegult? kāpēc gan neizvēlēties abus?

LIVEPRO L1 mikseris ne tikai ļauj iegult analogo audio HDMI signālā, lai ierakstītu vai straumētu tiešraidē, bet arī varat izvilkt audio no HDMI signāla, lai to pārsūtītu uz lielāku šim mērķim paredzētu mikseri. Daudzi pārveidotāji atbalsta tikai digitālo audio vai piedāvā vai nu iegulšanu, vai neiegulšaanu (un ne abus), bet LIVEPRO L1 mikseris ļauj veikt abus. Izvades audio iegulto HDMI vai ārējo audio. Kad ir atlasīts iegultais audio, PGM attēla skaņa tiks izvadīta no HDMI izejas un PST attēla skaņa no audio izejas. Kad ir izvēlēts ārējais audio, tiks izvadīta ārējā audio skaņa.

Sešu attēlu PVW, PIP

Kad pārslēdzējs ir savienotājs ar ārēju paplašināšanas ekrānu, tas var priekšskatīt reāllaika novērošanu ar sešiem attēliem, ieskaitot PGM, PST un četru kanālu HDMI ieejas signālus, un tiek parādīta audio kolonna. Turklāt PIP (attēls deviņus) režīmam varat izmantot izkārtojumus. Tas ir ļoti liela stendu lauka producēšanai.

USB 3.0 tiešraides straumēšana

Padariet apraidi ērtāku un ātrāku

Lai klientu maksimālu saderību, LIVEPRO L1 mikserim ir USB savienojums, kas darbojas kā vienkārša interneta kameras avots. Tas nozīmē, ka varat tam pieslēgties un strādāt ar jebkuru video darbu. Programmatūra maldināta domāt, ka LIVEPRO L1 ir izplatīta kamera, taču tas patiesībā ir tiešraides pārslēdzējs. Tas pilnībā saderību ar jebkuru video pieredzi un pilnas izšķirtspējas 1080 izšķirtspējas (HD) kvalitāte. jebkuram sev tīkamu jums, piemēram, OBS jums tiešraides straumēšanai vai konferenču prgrammatūru (Tencent Conference un Yealink) biznesa prezentācijām. LIVEPRO L1 mikseris darbojas ar pieredzi un platformām, piemēram, OBS, iegādes iegāde (AMCap, ECap, Potplayer), konferenču programmatūra (Tencent Conference un Yealink), Youtube, Facebook, Zoom, Tik Tok un daudzām citām!

Piemērots pielietošanas scenārijiem

LIVEPRO L1 mikseris tiek plaši izmantots sporta pasākumos, elektroniskajā sporta vidē, biznesa prezentācijā, kāzās, rakstura intervijās, izglītībā un apmācībā utt.

Pievienojiet esošos video efektus

Viena no LIVEPRO L1 miksera priekšrocībām ir profesionālās ražošanas vērtības, kam par pamatu ir uzstādīto video efektu klāsts. Nospiediet pogu SW, lai atvērtu pārejas efekta izvēlni, izmantojiet grozāmpogu, lai izvēlētos vēlamo pārejas efektu ikonu, un nospiediet grozāmpogu, lai apstiprinātu. Izvēlnes “pārslēgšanās” nodrošina nodrošinātu pārslēgšanos, pārslēdzot avotu. Varat arī izvēlēties vajadzīgā efekta veidu, iekļaujot kombināciju, kas veic vienmērīgu pāreju starp avotiem, un lejupslīdi, kas pārejas laikā pakāpeniski izzūd ar krāsu. MODE (REŽĪMS) ļauj piekļūt0,5 s ~ 5,0 s. Turklāt varat izvēlēties PIP režīmu.

Datora vadība, tālvadība

Pēc LAN porta pievienošanas datoram nav jāinstalē papildu programmatūra. XPOSE programmatūra atrodas datorā. Darbība ir tāda pati kā pārslēdzējam. Lai veiktu tālvadību, iedomājieties, kā izmantot pārslēdzēju no kontroltelpas un uzbūvēt profesionālu apraides studiju, kur kontroltelpu var atdalīt no uzstāšanās vai intervijām. Turklāt tas ļauj pievienot tik daudz paneļu, cik vēlaties.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse