NANLITE PAVOTUBE 30C-2-KIT 15-2008-2KIT

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
3505
15-2008-2KIT
6949987420453
Nanlite

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

489.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

NanLite PavoTube RGBWW LED lampas ir pārsteidzoši daudzpusīgs apgaismes ķermeņi ar 0 līdz 100% aptumšošanu un maksimālo apgaismojumu 2850 lūmenu pie 5600K, kā arī pilna spektra RGB un iepriekš ieprogrammētus īpašus apgaismojuma efektus. Ar regulējamu krāsu temperatūru no 6500 līdz 2700 K, CRI 98 un TLCI 95, šī ierīce pārsniedz lielāko daļu studijas apgaismojuma vajadzību. Tajā ir arī iespēja izvēlēties no vairāk nekā 360 statiskām gaismas krāsām RGB spektrā, un tā var pārvietoties pa visu spektru jūsu izvēlētā ātrumā.

Ar sešiem iepriekš ieprogrammētiem specefektiem vienkārši pārvaldāmā izvēlņu sistēmā šī NanLite RGBWW gaismas caurule ļauj viegli atdarināt apgaismojuma scenārijus, kurus citādi varētu būt sarežģīti atjaunot. Nospiežot pogu, varat simulēt avārijas dienesta transportlīdzekļa (policijas mašīnas), liesmas (sveču gaismā), zibens negaisa, SOS signāla un divu dažādu veidu nepārtrauktas mirgošanas/zibspuldzes gaismas efektus. Katram no īpašajiem efektiem ir daudz dažādu iestatījumu, lai palīdzētu jums to uzlabot un radīt tieši jums nepieciešamo efektu, kā arī LCD panelis, kas parāda tieši tos iestatījumus, kurus izmantojat, padarot tos viegli noregulēt un pēc tam atkārtoti izveidot nākotnē. .

Ar viegli lietojamām ciparnīcām un pogām, kas atrodas vienā gaismas caurules galā, kā arī ar iebūvētu 2,4 GHz radio vadību un galvenā/pakalpojuma funkcijas, šis RGBWW lampas apgaismojums ir pietiekami daudzpusīgs, lai to ievietotu tieši jūsu esošajā ierīcē. iestatīt, neprasot daudz papildu sagatavošanās. Šī apgaismojuma galvenā/pakalpojuma režīms ļauj viegli sinhronizēt vairākas gaismas, savienojot tās kopā, izmantojot komplektā iekļauto sinhronizācijas kabeli, lai izveidotu jaudīgu gaismu banku, kas rada sinhronizētus efektus.

Šī vieglā caurule, kas ir lieliski piemērota lietošanai studijā vai uz vietas, ir pieejama 2 pēdu un 4 pēdu garumā. Abi garuma varianti ir 1,9 collas diametrā, tāpēc tie ir saderīgi ar T12. To var darbināt, izmantojot komplektācijā iekļauto maiņstrāvas adapteri, un tajā ir arī divi iebūvēti 2200MaH akumulatori izmantošanai vietās, kur nav pieejams tīkla barošanas avots. Tiek piegādāts polsterētā pārnēsāšanas somā ar visiem piederumiem, kas jums nepieciešami, lai sāktu darbu, tostarp montāžas klipši gaismas pielāgošanai statīvam vai sienai. Pašai gaismai ir astoņstūra formas gali, kas ļauj to novietot uz grīdas vai virsmas noteiktā leņķī, lai sniegtu jums maksimālu kontroli pār apgaismojuma gatavo efektu.

Lodziņā

  • 2x NanLite PavoTube 15C 4 pēdu 32w RGBWW LED caurule
  • Maiņstrāvas adapteris
  • 2x montāžas skavas
  • Sinhronizācijas vads
  • Strāvas vads
  • Nešanas soma
Krāsas temperatūra5600 K
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.