LED gaismas komplekti - NANLITE 3 gaismu komplekts 900CSA W/TROLLEY CASE & GAISMAS STATĪVS 117093 - ātri pasūtīt no ražotāja

Komplektā ietilpst 3 LED paneļi, katrs komplektā ar jūgu, barošanas avota V-Mount akumulatora plate, bāra durtiņas, 3 daļu filtru komplekts, 3 gaismas statīvi un CC-ST-85 rullīša soma. Rullīša soma ir paredzēta gaismas paneļu, gaismas statīvu, kabeļu un piederumu pārvadāšanai.

NANLITE 3 gaismu komplekts 900CSA W/TROLLEY CASE & GAISMAS STATĪVS 117093

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

127545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

21245
117093
0000000117093
Nanlite

Jauns

iespējams pēc 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1275.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apgaismojuma komplekts, kas sastāv no 3 Nanlite 900CSA regulējamu krāsu LED paneļiem ar VLOCK akumulatora funkciju un klēts durvīm.

Veidojot studijas vai vietas apgaismojumu, bieži vien gaismas jauda ir pirmais, kas jāņem vērā. Mēdz teikt, ka labāk ir pārāk daudz gaismas, nevis par maz. Paturot to prātā, nepārtrauktā gaisma Nanlite SA noteikti ir viena no tām, ko vajadzētu apsvērt.

Nanlite SA sērija ir profesionāļiem paredzēts produkts. TV kameru operatoriem un filmu veidotājiem patiks iespēja barot gaismu, izmantojot Sony V-Lock sprādzi paneļa aizmugurē, kas ļauj gaismu ērti paņemt līdzi, ja jums nav piekļuves elektrotīklam.

Nanlite 900CSA:

Nanlite SA sērijas LED paneļi apvieno vieglus ABS korpusus ar iespaidīgu spilgtumu, kas ir ideāli piemēroti tiešraidei, vlogu veidošanai, fotografēšanas apgaismojumam, video apgaismojumam, interviju sagatavošanai un daudz kam citam, un ir lieliski piemēroti ikvienam, kas tikai sāk strādāt ar pastāvīgām gaismām.

900CSA izmanto 900 augstas izejas LED moduli, kas rada līdz 3420 lūmenu gaismu (4000 luksu @ 1 m 5600K), vienlaikus saglabājot augstu CRI/TLCI 95/93, kas nodrošina precīzu krāsu atveidi.

Ar aizmugurē novietotajiem vadības elementiem var iestatīt spilgtumu no 0 līdz 100 % un temperatūru no siltas līdz aukstai (3200K-5600K). Turklāt ar komplektā iekļautajām bāra durtiņām 900CSA "jaudu var ātri pielāgot un regulēt.

SA sērijas LED paneļi ir piemēroti gan studijā, gan uz vietas. Izvēlieties no vairākām barošanas iespējām, tostarp maiņstrāvas adapteri vai saderīgas V-veida baterijas (nopērkamas atsevišķi).

900CSA ir aprīkots ar standarta 5/8" uztvērēja stiprinājumu, un to var uzstādīt tieši uz jebkura standarta gaismas statīva. Turklāt, pateicoties to klusajai pasīvajai dzesēšanai bez ventilatora, SA sērijas LED paneļi ir piemēroti pat visjutīgākajās situācijās, kurās ir jūtīga skaņa.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock