LED Lampas kamerai - walimex pro Soft LED 200 Square Bi Color Set1 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Profesionāla LED foto un video gaisma, kameras gaisma
  • Soft LED sērija īpaši maigai un vienlaikus augstas kvalitātes gaismai
  • Kvadrātveida modelis, 80 augstas jaudas LED, jauda: 16 W
  • Divkrāsu, krāsu temperatūra 3 200-5 600 Kelvinu, CRI 93-95 Ra
  • Apgaismots LCD displejs, metāla korpuss, komplektā ar augstas kvalitātes lodveida galvu
  • Darbojas ar NP-F baterijām vai barošanas bloku
  • Pilnīgs apgaismojuma risinājums ar plašu piederumu klāstu, ieskaitot lādētāju un pārnēsāšanas un uzglabāšanas somu.

walimex pro Soft LED 200 Square Bi Colour komplekts1

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

18995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

13115
4056929213744
Walimex pro

Jauns

06.04 - 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
06.04 - 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ļoti augsta kvalitāte plašam lietojumu klāstam
Walimex pro Soft LED nozīmē jaunāko un jaudīgāko LED tehnoloģiju, kas atbilst profesionāliem standartiem, taču ir lieliski piemērota arī ambicioziem amatieru fotogrāfiem. Šī apaļā LED gaisma ir ideāli piemērota lietošanai kamerā - gan tieši uz kameras/kamera, gan statīvā/aprīkojumā, gan piestiprināta, izmantojot burvju roku. Soft LED 200 Square maksimālā jauda ir 16 W, un tai ir izcila produkta un gaismas kvalitāte ar visu nepieciešamo.

Ļoti moderno SMD augstas jaudas LED izvietojums lampas ārējā ietvarā un gaismas atveidošana, izmantojot īpaši konstruētu izkliedētāja disku, nozīmē, ka jūs iegūsiet īpaši maigu un vienmērīgu gaismu, kas neaizsedz un neatstaro.

Walimex pro Soft LED 200 Square Bi-Colour gaisma ir ideāli piemērota sarežģītiem foto un video kadriem, piemēram, bērnu, cilvēku, portretu un kāzu fotogrāfijām, kā arī intervijām. Fotogrāfijā šīs walimex profesionālās LED gaismas izmantošanas iespējas ir gandrīz neierobežotas neatkarīgi no tā, vai tiek izmantots statīvs, maģiskā roka vai kamera.

Ērta vadība, ļoti moderns
Šai augstas kvalitātes kamerā iebūvētajai LED gaismai ir pasīvi dzesējams un īpaši labi izgatavots metāla korpuss. Soft LED 200 Square gaisma ir aprīkota ar aizmugures apgaismotu LCD displeju, kas parāda gaismas jaudu, krāsu temperatūru un akumulatora stāvokli procentos.

Gaismas jaudu var vienmērīgi regulēt no 10 līdz 100 %. Krāsu temperatūru var regulēt no 3 200 līdz 5 600 Kelvīniem 100 Kelvīnu pakāpēs. Tādējādi jebkurā laikā ir iespējams ātri un precīzi pielāgot apgaismojumu atbilstoši savām vēlmēm. Divkrāsu režīmā ir 80 gaismas diodes, kas ir divreiz vairāk nekā dienas gaismas modelim (40).
Mainot krāsu temperatūru, gaismas jauda nemainās (kā standarta LED). Šeit izmantotās augstas jaudas SMD-LED ir ievērojami jaudīgākas nekā standarta LED, un gaismai ir arī iespaidīgi augsts krāsu atveides indekss.

Pateicoties pilnīgi nemirgojošai gaismas reprodukcijai ar ārkārtīgi augstu CRI 93-95 Ra, šī LED gaisma ar savu neticami augsto kvalitāti ir lieliski piemērota ambicioziem fotogrāfiem.

Soft LED 200 Square var darbināt ar komplektā iekļauto barošanas bloku vai ar NP-F akumulatoru (NP-F 550/750 vai NP-F 960 un jaunāku). Pateicoties augstas kvalitātes konstrukcijai un dizainam, šī ļoti modernā LED gaisma ir ļoti energoefektīva un nekarst. Tāpēc ar pietiekami jaudīgām baterijām to var izmantot visu dienu. Standarta komplektācijā jau ir iekļauts dubultais lādētājs NP-F baterijām.

Elastīga piestiprināšana un augsta pielāgošanās spēja
Walimex pro Soft LED 200 Square standarta aprīkojumā ir augstas kvalitātes lodveida galva ar karsto savienojumu un 1/4 collu un 3/8 collu vītnes adapteri. Tāpēc to var piestiprināt gandrīz jebkurai fotokamerai / videokamerai un jebkuram lampas statīvam.

Lieliskas tehniskās īpašības ex works
Walimex pro Soft LED 200 Square Bi-Colour gaismai jau standarta komplektācijā ir pilns tehnisko iespēju klāsts, tostarp augstas kvalitātes pārnēsāšanas un uzglabāšanas futrālis, barošanas bloks lietošanai no elektrotīkla, NP-F dubultais lādētājs (ieskaitot 12 V transportlīdzekļa adapteri) un instrukcija vācu valodā.

  • Ideāli piemērots amatieriem un profesionāliem fotogrāfiem / videogrāfiem.
  • Var izmantot kamerā, statīvā / būrī ar burvju roku
  • Augstas kvalitātes meistarība un ilgmūžīgas, kvalitatīvas sastāvdaļas
  • Iespējama piestiprināšana pie statīva, maģiskās rokas vai kameras
  • Ietver plašu tehnisko funkciju klāstu ex works
Produkta veidsLED lampa kamerai
Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
LED gaismas veidspanelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse