LED Lampas kamerai - iFootage Anglerfish HL1 C4 RGBW Handy Light Obsidian Black - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Mini LED satura veidotājiem/video blogeriem
  • Regulējama 2700-10000K krāsu temperatūra
  • 360° pilnkrāsu RGBW, CRI 95
  • 0-100% spilgtuma & piesātinājuma diapazoni
  • Iebūvēta 2000 mAh baterija
  • Bluetooth vadība, LED displejs
  • Noņemams difuzors
  • Magnētiskā & 1/4"-20 montāža
  • 17 krāsu efekti, 2 stundu akumulatora darbības laiks
  • Obsidiāna melnās krāsas šasija

iFootage Anglerfish HL1 C4 RGBW rokas gaisma Obsidian Black

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

4945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 10 - 18 darba dienas

19211
IFootage

Jauns

11.04 - 05.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
12.04 - 06.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
12.04 - 06.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
11.04 - 05.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pievienojiet krāsu un radošumu savām intervijām vai vlogiem, izmantojot obsidiāna melno RGBW rokas kameras LED gaismu no iFootage. Šim kompaktajam, vieglajam LED gaismas panelim ir pilnībā regulējama 2700 līdz 10 000 K krāsu temperatūra, 2,7 miljoni RGBW krāsu un augsts CRI 95, kas nodrošina precīzu krāsu atveidi. Iebūvēts jaudīgs 2000 mAh akumulators nodrošina līdz divām stundām darbības ar maksimālu spilgtumu, un darbības laiku var pagarināt, izmantojot barošanas banku un USB-C ieejas strāvas padevi.

Gaismeklim ir arī 17 dažādi RGB krāsu efekti radošām ainām, 0 līdz 100% aptumšošana/sātināšana un LED ekrāns, lai redzētu gaismas stāvokli. To var arī attālināti vadīt, izmantojot Bluetooth, izmantojot lietotni iFootage Lumin, un no lietotnes var konfigurēt un vadīt vairākas gaismas vienlaicīgi. Izturīgajam korpusam aizmugurē ir iebūvēts magnēts, lai to varētu ātri piestiprināt pie līdzenas metāla virsmas, un 1/4"-20 montāžas vītne apakšā ļauj gaismu piestiprināt pie papildu statīva vai kurpes stiprinājuma adaptera. Komplektā ir iekļauts arī noņemams izkliedētājs, kas mīkstina gaismas izkliedi.

Apgaismojums rokas stiepiena attālumā

HL1 C4 ir stilīgs, pārnēsājams kabatas lukturis ar krāsu temperatūru, HSI, īpašiem efektiem un daudzkārtēju gaismas kontroli.

Jautrs, krāsains izskats

HL1 C4 ir pieejams dažādās jautrās, spilgtās krāsās, un tas ir universāls, elastīgs un jaudīgs rokas apgaismojums ar ergonomisku un taustāmo dizainu.

Magnētiskā pievilkšana

Magnētiskā aizmugurējā daļa ļauj ātri un droši novietot gaismu uz jebkura metāla priekšmeta, piemēram, plaukta, un magnētiski nostiprināto izkliedētāju noņemt, lai radītu cietu vai mīkstu gaismu.

Dubultā vadība

Uzticama un ērta vadība, izmantojot intuitīvo iebūvēto LED ekrānu vai izmantojot Bluetooth, izmantojot iFootage Lumin lietotni.

Apgaismojuma īpašie efekti

Piekļūstiet vairāk nekā 16 dažādiem gaismas efektiem, tostarp paparaci, uguņošanas, zibens, stroboskopa, naktskluba, avārijas transportlīdzekļa un sprādziena, kā arī mūzikas režīmam, kas ļauj gaismām reaģēt uz izvēlēto skaņas celiņu.

Atslēgas kadru vadība

Programmā Lumin varat izvēlēties atslēgas kadru iestatījumus dažādos režīmos. Varat piemērot atslēgas kadrus izkārtojumam, cilpas metodei, izbalēšanas laikam, ilgumam u. c., lai panāktu atkārtojamu apgaismojuma stāvokli vai apgaismojuma apstākļu kopumu.

Mazs ar daudzām lietojumprogrammām

Ideāls apgaismojuma risinājums viedtālruņa ierakstīšanai, vlogošanai, straumēšanai, prezentēšanai, intervēšanai, nelielu produktu uzņemšanai, ierakstīšanai uz vietas, satura nodrošināšanai, darbam studijā un YouTube ierakstīšanai.

Vairāku gaismu vadība

Visu gaismu vadība, izmantojot Lumin lietotni, nevar būt vienkāršāka. Varat izvēlēties pievienot projektam vairākas gaismas un, iestatot atslēgas kadrus katrai gaismai, izveidot vairāku gaismu secību.

Ar lielu jaudu

Līdz 2 stundām ilgs darbības laiks, kas vēl vairāk pagarinās, izmantojot USB-C barošanas banku un iespēju darboties un uzlādēt vienlaicīgi.
Produkta veidsLED kabatas gaisma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse