LED Lampas kamerai - walimex pro video VDSLR lightning kit - ātri pasūtīt no ražotāja

  • optimālam apgaismojumam video uzņemšanā ar DSLR kameru.
  • ieskaitot dimmējamu video lampu ar 128 jaudīgām LED diodēm
  • bezgalīga jaudas regulēšana
  • ar 18 cm garu grozāmo roku optimālai LED lampas novietošanai
  • ar 15 mm leņķa skavu, kas ļauj piestiprināt roku pie apaļiem stieņiem.

walimex pro video VDSLR zibspuldzes komplekts 20371

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

16546 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

29124
20371
4250234503716
Walimex pro

Jauns

28.04 - 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
28.04 - 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

walimex pro video VDSLR Lightning komplekts ir piemērots visiem, kas vēlas filmēt profesionālas filmas ar savu DSLR kameru Komplektā ir iekļauta LED video lampa ar 128 jaudīgām LED lampām, kas sniedz iespēju sasniegt lieliskus rezultātus pat sliktos apkārtējās gaismas apstākļos. Lampa ir dimmējama, un tai ir bezgalīgi regulējama jaudas kontrole, lai jūs varētu pielāgot apgaismojumu katrai filmēšanas situācijai. Grozāmā roka ar vairākiem lodveida šarnīriem nodrošina optimālu gaismas diodes novietojumu. Tos var pieskrūvēt pie arī piegādātās eņģeļu skavas, izmantojot 1/4 collu vītni, tādējādi LED var izlīdzināt pēc vajadzības. 15 mm leņķa skava ir jāpiestiprina pie jūsu stenda apaļajiem stieņiem.

Optimāls apgaismojums videoklipiem
Videoklipi ar digitālo spoguļkameru ir lieliska iespēja, lai ierakstītu īpašus notikumus un radītu atmiņas uz mūžu. Neatkarīgi no tā, vai tas notiek privātās situācijās, piemēram, atvaļinājuma laikā, svētdienas pastaigas laikā ar bērniem vai profesionālās foto un video jomā, ir daudz iespēju. Diemžēl nepietiekams apgaismojums bieži vien noved pie nekvalitatīviem kadriem, kas var nedaudz aptraipīt prieku. Izvairieties no tā, izmantojot walimex pro LED video gaismu. Gaisma ir ievietota augstākās kvalitātes un īpaši izturīgā alumīnija korpusā, kas garantē ilgu kalpošanas laiku un ilgtermiņā ietaupa naudu. Gaisma, kas aprīkota ar 128 mazām gaismas diodēm, nemirgo un tādējādi ir ideāli piemērota video ierakstīšanai. Pateicoties tās dimmējamībai, jaudu var regulēt bezpakāpju režīmā, tādējādi pielāgojot apgaismojumu jebkurai ieraksta situācijai. Ar izkliedētāja loksni jūs saņemat mīkstu, izkliedētu apgaismojumu ar gaismas jaudu 150 luksu, kas ir ideāli piemērots portretu fotogrāfijām. Izmantojot oranžas krāsas filtra loksni, jūs maināt krāsu temperatūru no 5000K uz 3100K un saņemat siltāku apgaismojuma noskaņu ar gaismas jaudu 79 Lux. Pateicoties 1/4 collu vītnes savienojumam garajā pusē un lodveida galvai ar auksto kurpi un 1/4 collu vītnes savienojumu, gaismu var izmantot universāli: to var uzstādīt uz statīva vai ar lodveida galvu tieši uz kameras. Pateicoties lodveida galvai, gaismu var pagriezt un pagriezt. Strāvas padeve notiek, izmantojot akumulatoru vai strāvas vadu, tāpēc LED gaismu var elastīgi izmantot gan stacionāri, gan mobili, un tā ir ideāli piemērota arī ilgākām sesijām. Akumulatora ietilpība ir 2100 mAh, un tas nodrošina ilgu akumulatora darbības laiku bez nepārtrauktas akumulatora nomaiņas. Komplektācijā ir iekļauts arī 12 V automašīnas kabelis, ar kuru akumulatoru var uzlādēt automašīnā, ietaupot laiku.

Daudzfunkcionāls palīgs
Walimex pro Swivel Arm ir daudzfunkcionāls, elastīgs palīgs, kas nedrīkst trūkt nevienā studijā. Balsts, kas ir 28 cm garš, ir aprīkots ar trim locītavām, no kurām divas ir aprīkotas ar augstas kvalitātes lodveida locītavām. Tas ļauj jums realizēt individuālas pozīcijas. Īpaši ērts ir centrālais bloķēšanas ritenītis, kas atrodas kronšteina vidū, jo tas ļauj vienlaicīgi regulēt un bloķēt visus trīs locītavas atbilstoši jūsu prasībām. Jūs varat arī elastīgi mainīt savienojuma iespējas. Jūsu rīcībā ir divas 1/4 collas skrūves ar vītnes adapteri un adapteri zibspuldzes statīvam. Grozāmā roka piedāvā arī elastīgu lietojumu: tā ir ideāli piemērota lietošanai kopā ar DSLR statīviem un lelejām. Ar to jūs varat piestiprināt video piederumus, piemēram, video gaismas, monitorus vai mikrofonus, pie statīva vai lelles. Savienojumi ļauj izkārtot šarnīrveida kronšteinu pēc vajadzības. Turklāt atvāžamo kronšteinu var izmantot uz filmēšanas galdiem, lai realizētu neparastas pozīcijas vai unikālu perspektīvu uz statīviem un autopoliem. Augstas kvalitātes materiāli nodrošina nepieciešamo stabilitāti.

Produkta veidsLED lampa kamerai
Krāsas temperatūra5500 K - 5600 K balta krāsa
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse