Vairs neražo - Nanlite FS-300 LED dienas gaismas prožektors 12-8105

  • Satura veidotājiem un blogeriem
  • Izejas rezultāti: 41 040 luksu pie 3,3' ar atstarotāju
  • 5600K CCT
  • Maiņstrāvas padeve
  • Iebūvēta, bezvadu & lietotnes vadība
  • CRI 96 | TLCI 98
  • Ventilatora dzesēšana
  • Bowens S piederumu stiprinājums
  • Bezvadu ar papildu tālvadības pulti
  • Ietver atstarotāju & barošanas vadu

Nanlite FS-300 LED dienas gaismas prožektors 12-8105

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
30131
12-8105
6949987422549
Nanlite

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

375.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Nanlite FS-300 Daylight LED Monolight ir jaudīgs gaismeklis ar pazīstamu, intuitīvu formas faktoru, kurā izmantotas COB LED diodes ar 5600K krāsu temperatūru (fotografēšanai vidē, kur dominē dienas gaisma), savukārt tā augstais CRI/TLCI rādītājs 96/98 ir uzlabotas krāsu atveidošanas spējas rādītājs. FS-300 ir arī dimmējams no 0 līdz 100 % bez mirgošanas, turklāt tas nodrošina vienmērīgu gaismas izkliedi, kas novērš karstos punktus, ja to izmanto softboksā. FS-300 ir īsts ieguvums skaņu jūtīgā vidē, jo tas izmanto ventilatora dzesēšanu, kas nodrošina klusu darbību.

Viena no ērtajām gaismas funkcijām ir Bowensa tipa gaismas modifikatora stiprinājums, kas ļauj izmantot ne tikai Nanlite gaismas pārveidotājus, bet arī daudzu citu ražotāju gaismas pārveidotājus, kuri izmanto šo populāro stiprinājumu. Vēl viens bonuss ir FS-300 11 īpašie efekti, tostarp Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion un Welding. Gaisma ir gatava lietošanai visā pasaulē, jo tai ir 100 līdz 240 V maiņstrāvas barošanas avots. Tai ir pievienots atstarotājs un 14,8' strāvas kabelis.

Praktiskie efekti

Ar pielāgojamiem, iepriekš ieprogrammētiem īpašajiem efektiem, kas ietverti vienkārši pārvaldāmā izvēlnes sistēmā, FS-300 ļauj viegli imitēt apgaismojuma scenārijus, kurus citādi var būt sarežģīti atveidot. Nospiežot vienu pogu, varat imitēt 11 dažādus praktiskus gaismas efektus, tostarp cilpas, zibspuldzi, impulsu, vētru, TV, paparaci, sveces/apdegumu, sliktas spuldzes, uguņošanu, sprādzienu un metināšanu.
Pilnībā integrēts monolīms ar korpusā iebūvētu dzesēšanu
FS-300 ir īsts monoliels lukturis, kas apvieno vadības bloku, strāvas adapteri un lampas korpusu vienā kompaktā ierīcē. Integrētā konstrukcija padara to vieglāku un nodrošina efektīvu siltuma izkliedi, tādējādi nodrošinot labāku gaismekļa darbību ilgāk.

Spēcīga, vienmērīga gaismas izvade

Nanlite LED monollampā FS-300, kas ir sabalansēta ar dienas gaismu, ir izmantots lielāks LED masīvs nekā lielākajā daļā COB LED monolāpu, lai, izmantojot komplektā iekļauto atstarotāju, nodrošinātu augstu izstarojumu - līdz 41 040 luksiem 3,3' augstumā. Tā nodrošina vienmērīgu un vienmērīgu gaismas izplatīšanos bez karstajiem punktiem, ja to izmanto softboksā.

Bowens tipa gaismas modifikatora stiprinājums:

Izmantojot gandrīz universālo Bowensa tipa gaismas modifikatora stiprinājumu un iestrādājot lietussarga turētāju dzeltenumā, FS-300 ir saderīgs ar plašu gaismas modifikatoru klāstu. Tostarp, bet ne tikai, Nanlite Fresneļu, softboksu un lietussargu līnija.
Preces veidsLED Monobloki
Krāsas temperatūraBi-color
Jauda Watt300
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.