-€80

LED Monobloki - Aputure LS C300D MKII (V-mount) KIT II (EU version) - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Filmu, apraides un video ražošanai
  • Izlaide: 45 000 luksu pie 3,3' ar atstarotāju.
  • 5600K CCT
  • Maiņstrāvas vai akumulatora barošana
  • Iebūvēta, bezvadu, DMX & lietotnes vadība
  • CRI 96 | TLCI 96 | CQS 95
  • Aktīvā dzesēšana
  • Bowens S piederumu stiprinājums
  • 8 iepriekš iestatīti īpašie efekti
  • Komplektā ietilpst tālvadības pults, atstarotājs & soma

Aputure LS C300D MKII (V-mount) KIT II (ES versija)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

94900 ar PVN

€ 1 029.00

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

39400
AP-LSC300DMKII(V-MOUNT)
6971842180530
Aputure

Jauns

19.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
20.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
949
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Aputure LS C300d II Daylight LED Monolight ir izstrādāta uz populārās LS C300d bāzes, un tā ir uzlabota versija ar par 20 % lielāku jaudu, pilnveidotām funkcijām un uzlabotu savienojamību. Aputure izmanto Chip on Board (COB) tehnoloģiju, lai nodrošinātu 5600K krāsu temperatūru ar tikai 350 W enerģijas patēriņu, vienlaikus izstarojot līdz 45 000 luksu gaismu ar efektīvu atstarotāju 3,3' attālumā. Papildus energoefektivitātei šim gaismeklim ir arī CRI/TLCI 96, kas norāda uz krāsu atveides precizitāti. Gaismekļa balasts/kontrolieris izmanto no 0 līdz 100 % lineāro, logaritmisko, eksponenciālo un S-veida līknes regulēšanu, un tas ir atdalīts no gaismekļa korpusa, padarot to vieglāku un samazinot izmērus. Ātrās atbrīvošanas plāksne ir savienota ar iekļauto skavu, kas ļauj to piestiprināt pie gaismas statīva, lai sadalītu svaru.

LS C300d II veiktspēju nodrošina tā dizains. Visa alumīnija konstrukcija ir izgatavota daudzos ražošanas posmos, un reflektora un piederumu stiprinājums ir plaši izmantotais Bowens S-Type. Komplektā ir iekļauta bezvadu tālvadības pults, kas ļauj kontrolēt ieslēgšanas/izslēgšanas un aptumšošanas funkcijas no attāluma līdz pat 328'. Runājot par vadību, Aputure piedāvā arī Bluetooth Sidus Link lietotnes vadību, kas ļauj bezvadu režīmā regulēt visas gaismas funkcijas, kā arī tādus efektus kā zibens, impulss, zibspuldze un eksplozija. LS C300d II ir ideāli piemērots vidēm, kurās ir jūtīga skaņa, un to var redzēt, bet nedzirdēt, pateicoties ļoti efektīvam ventilatoram, kuru var izslēgt, ja ir nepieciešams absolūts klusums. LS C300d II ir gatavs lietošanai visā pasaulē, pateicoties 110-240 V maiņstrāvas barošanas avotam, taču tam ir arī divas bateriju plates, kas ļauj izmantot V-Mount baterijas ārējai barošanai, ja nav pieejama strāvas padeve no elektrotīkla. LS C300d II tiek piegādāts kopā ar barošanas kabeli, DMX kabeli savienošanai ar balastu, bezvadu tālvadības pulti, skavu un izturīgu somu, kas var izturēt 220 kg, lai pasargātu gaismu transportēšanas un uzglabāšanas laikā.

Mainot spēli

Pirms pāris gadiem Aputure ietekmēja nozari ar 300d, radot jaudīgu un kompaktu LED gaismekli, ko var viegli pārveidot. Filmu veidotāji no visas pasaules bija pārsteigti par gaismas iespējām, bet, lietotāju atsauksmju mudināti, Aputure izstrādāja pārstrādātu un uzlabotu 300d Mark II. Gaisma ir par 20 % spilgtāka nekā tās priekšgājēja, izturīgāka, pārnēsājamāka un "gudrāka" nekā sākotnējā 300d.

Vēl lielāka jauda

Izmantojot jaunāko Aputure COB LED tehnoloģiju, 300d Mark II izstaro par 20 % vairāk gaismas nekā tās priekšgājēja. Kombinācijā ar papildu Fresnel 2X, 300d Mark II var izstarot līdz pat 80 000 luksu, tuvojoties 575W HMI spilgtumam! Un, kā vienmēr, 5600K sabalansētais 300d Mark II saglabā ļoti precīzu krāsu precizitāti ar CRI/TLCI rādītājiem 96 .

Izturīgāka lampas galva

300d Mark II piedāvā arī pārveidotas funkcijas, vienlaikus saglabājot tādu pašu formu un vieglo lidaparāta alumīnija korpusu kā oriģinālajai 300d. Jaunākais jūgs nodrošina 360° rotāciju, un, apvienojumā ar 120d Mark II rokas bremzes bloķēšanas mehānismu, jūs varēsiet uzstādīt gaismu jebkurā pozīcijā un ar jebkuru modifikatoru.

Maksimāla efektivitāte ar hiperatstarotāju

300d Mark II ir arī pirmais Aputure lukturis, kas aprīkots ar pilnīgi jaunu, hiperefektīvu 55° atstarotāju. Nedaudz sašaurinot staru kūli no 60° līdz 55° un pārveidojot atstarotāja iekšējo formu un pārklājumu, Aputure spēja palielināt 300d II jaudu vairāk nekā 3 reizes, salīdzinot ar sākotnējo dizainu.

Pārprojektēšanas revolūcija

Pilnībā pārveidota vadības kārba. Izmantojot Aputure bezventilatora radiatora konstrukciju, 300d Mark II vadības bloks "viss vienā" tagad ir pilnīgi kluss. Izgatavota no izturīga alumīnija sakausējuma, ar jaunu slēptu antenu un militāras kvalitātes paracord siksnu, vadības kārba ir gatava izturēt jebkuru filmēšanas laukumu. 300d Mark II vadības bloks ir arī pirmais produkts, kurā izmantota Aputure ātrās noņemšanas plāksne un skavu sistēma, kas ļauj to stingri nostiprināt uz jebkura statīva, kopnes vai ātrgaitas sliedes.

Enerģijas risinājumi neatkarīgo filmu veidotājiem

300d Mark II var nodrošināt maksimālo jaudu, izmantojot divas lieljaudas V-Mount vai Gold Mount baterijas, taču tajā ir arī uzlabota tehnoloģija, kas ļauj darbināt gaismu ar vienu bateriju ar līdz pat pusi jaudas. Komplektā iekļautais 19,7' Neutrik kabelis nodrošina 300d II ar izturīgu strāvas pieslēgumu un ļauj jums ērti neķerties pie stinga, lai darbinātu gaismu.

Uzlabotas vadības funkcijas

300d Mark II vadības blokā ir iebūvēti 8 apgaismojuma FX: Paparazzi, Spark, Lightning, Faulty Bulb, TV, Pulse, Flash un Explosion, un vēl vairāk šo funkciju tiks pievienotas turpmākajos programmaparatūras atjauninājumos, izmantojot vadības paneļa USB saskarni. Vadības bloks ir aprīkots arī ar iedarbināšanas pogu, lai nekavējoties aktivizētu apgaismojuma FX.

Bezpakāpes aptumšošana

Ilgi gaidītā 0 līdz 100% bezpakāpju gaismas samazināšanas vadība ļauj izmantot 300d II vājā apgaismojumā vai pārspīlēt sauli, un var izmantot jebkuru no 4 dažādām gaismas samazināšanas līknēm: Lineārā, Logaritmiskā, Eksponenciālā un S-veida līkne.

Modelim 300d Mark II ir arī studijas režīms, kas ļauj gaismām ieslēgties un tikt vadītām uzreiz pēc barošanas saņemšanas, padarot to ideāli piemērotu DMX apgaismojuma tīkliem.

Vairāk vadības iespēju

Papildus vadības ritenītim 300d Mark II ir arī DMX512 savietojamība, 2,4 GHz Aputure bezvadu tālvadības pults ar FX pārslēgšanas pogu un iespēja to vadīt ar Sidus Link lietotni, izmantojot Bluetooth mesh tīkla protokolu.

Sidus Link lietotnes vadība

Pateicoties nesen ieviestajai Bluetooth SIG mesh tīkla tehnoloģijai, 300d Mark II būs arī pirmais Aputure apgaismes aprīkojums, ko var vadīt ar lietotni. Šī tehnoloģija ļaus kontrolēt 300d Mark II no attāluma līdz pat 1300', savienojot vairākus gaismas ķermeņus, kas atrodas līdz pat 262' viens no otra. Izmantojot lietotni Sidus Link App, jūs varēsiet piekļūt visām vadības paneļa funkcijām, turklāt varēsiet saglabāt iepriekš iestatītos iestatījumus, precīzi regulēt un iedarbināt papildu apgaismojuma FX, kā arī instalēt programmaparatūras atjauninājumus - to visu no sava viedtālruņa vai planšetdatora.

Pārveidots pārnēsāšanas futrālis

Aputure ir izstrādājusi arī pārnēsāšanas futrālīti, ņemot vērā grip truckus un filmēšanas režisorus, kas filmē ar ieročiem. Jaunais 300d Mark II pārnēsāšanas futrālis ir veidots no izturīgām sieniņām ar mīkstu ārējo oderi, kas var izturēt līdz pat 220 kg, nodrošinot gan pietiekamu aizsardzību, gan sēdvietu jums filmēšanas laukumā. Arī futrāļa apakšdaļa ir pārklāta ar viegli tīrāmu, pret iegriezumiem noturīgu materiālu, kas ļauj jums būt mierīgiem, zinot, ka jūsu 300d Mark II izturēs gandrīz jebkuru situāciju, kurā tas nonāks.
Preces veidsLED Monobloki
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Krāsas temperatūra5500 K - 5600 K balta krāsa
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Jauda Watt300
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības