Newell LED LED320i Lamp

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
38948
5907489640053
Newell

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.


Newell 320i LED lampa ir moderns LED panelis ar kompaktiem izmēriem un lielu jaudu. Ideāls risinājums fotogrāfiem un filmu veidotājiem, kuriem nepieciešams papildu gaismas avots dažāda veida projektiem. Ierīces kompaktais un vieglais dizains aptver 320 diodes, radot patīkamu, maigu gaismu. Pateicoties vienmērīgai jaudas regulēšanai, panelis darbosies jebkuros apstākļos. Labi pārdomāts dizains Lampas konstrukcija ļauj to uzstādīt uz kameras kurpes, izmantojot komplektācijā iekļauto adapteri. Adaptera dizains arī ļauj regulēt paneļa plaknes leņķi. Turklāt lampas apakšā ir ¼ collu ligzda, kas ļauj uzstādīt uz statīva galvas. Barošanas iespējas Newell 320i darbina iebūvēts uzlādējams akumulators, kas ļauj strādāt aptuveni 90 minūtes (ar pilnu jaudu). Indikators uz displeja palīdz novērtēt šūnu uzlādes stāvokli. Iekļautais līdzstrāvas 15 V barošanas avots uzlādēs akumulatoru aptuveni 2 stundu laikā. Specifikācija lukss: 1100 (uz 1 m) maksimālā jauda: 22 W LED: 320 gabali barošanas bloks: iebūvēts polimēra akumulators 2 x 4000 mAh 3,7 V Montāža: uz kameras kurpes caur adapteri (iekļauts), uz statīva ar ¼ collu vītnes dzesēšanas veids: dabiskās ventilācijas izmēri (mm): 175 x 125 x 19 mm Svars: 340 g Komplekta saturs Newell 320i LED lampas lietotāja rokasgrāmatas montāžas adapteris kājenei DC 15 V barošanas avota krāsu temperatūras filtrs
Krāsas temperatūra6000 K - 6500 K dienas gaisma
LED gaismas veidspanelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.