Bezvadu mikrofonu sistēmas - SARAMONIC UWMIC9 (TX9+RX9) - ātri pasūtīt no ražotāja


1x TX9 transmitter; 1x RX9 receiver; 1x lavalier microphone; 1x male XLR cable; 1x male 3.5mm cable; 1x hotshoe adapter; 2x clamp; 1x manual; 1x warranty card; 1x packaging
UwMic9 features a long range of up to 100 metres in an open area. The ability to wirelessly transmit audio between a wide range of devices will be appreciated by camera operators, reporters and vloggers. The system enables operation in two groups of transmitters (A and B), to choose from 96 radio frequency channels. The main advantage of the system is the ability to split the signal into two mono paths. Intuitive menu and synchronization functions "Auto Scan" or infrared (RF) make it much easier to use and speed up the work with the system. All Kit 2 transmission components are powered by sets of two AA batteries.

Product Video
 
 

SARAMONIC UWMIC9 (TX9+RX9)

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

24945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

11553
UWMIC9 kit1 TX9+RX9
4897040885911
Saramonic

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
249.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Saramonic UwMic9 RX9+TX9 UHF bezvadu Lavalier mikrofonu sistēma nodrošina stabilu, bez traucējumiem skaņu pārnēsājamā, kompaktā un zemu izmaksu komplektā. Šī sistēma ir lieliski piemērota DSLR videogrāfijai, lauka ierakstīšanai un intervijām, TV apraidei, ENG, nodrošinot uzticamu audio apraidi un ierakstīšanu.

Sistēmā ir iekļauts kamerā uzstādāms bezvadu uztvērējs, bezvadu korpusa pakotnes raidītājs un piespraužams mikrofons.

Uztvērējs (x1)

Saramonic UwMic9 RX9 ir kamerā uzstādāms integrēts bezvadu uztvērējs. Tam ir plašs pārslēgšanas RF joslas platums, viegli nolasāms LCD displejs un infrasarkanā sinhronizācija starp raidītāju un uztvērēju.

Aprīkots ar automātiskās skenēšanas funkciju, RX9 var automātiski meklēt pieejamo pārraides frekvenci. Austiņu ligzda nodrošina reāllaika uzraudzību vai uztvērēju, izmantojot austiņas, īpaši noderīgu kamerām, kurām nav monitora izejas.

Raidītājs (x1)

Šajā kompaktajā raidītājā UwMic9 TX9 ir izmantots kristāla kontrolēts PLL sintezators. Tas ir aprīkots ar skaņas izslēgšanas funkciju un BMP tipa mikrofona ieeju. RF jaudu var pārslēgt starp augstu, vidēju un zemu.

Galvenās funkcijas

  • Uzticama, apraides kvalitātes audio
  • Bezvadu raidītājs ar lavalier mikrofonu
  • 514 MHz–596 MHz
  • 96 atlasāmi kanāli 2 grupās
  • Austiņu uzraudzība
  • Viegli salasāmi LCD displeji
  • Vairāk nekā 330 pēdas (100 m) atklātās vietās vai 200 pēdas (60 m) ar šķēršļiem.
  • Izvēles rokas un XLR raidītājs dažādiem lietojumiem

Saramonic TX9 un RX9 ir UwMic9 sistēmas raidītājs un uztvērējs. TX9 raidītāju un divu kanālu RX9 uztvērēju ir viegli savienot, pateicoties iebūvētajam infrasarkanajam modulim, automātiskai skenēšanai vai manuālajam režīmam. Kopā ar TX9 ir pieejams lavier mikrofons, ko sauc arī par atloka mikrofonu. Mikrofonu ar nelielu skavu piestipriniet pie tās personas kaklasaites vai krekla, kuru vēlaties intervēt. Iekļauto TX9 raidītāju var piestiprināt pie kabatas, ar vienu no komplektā iekļautajiem skavām. Persona, kuru vēlaties intervēt, tagad var brīvi pārvietoties, neuztraucoties par kabeli, kas ir pievienots kamerai.

;

Varat pievienot RX9 uztvērēju kameras kurpes savienotājam, izmantojot komplektā iekļauto adapteri un skavu. Adapterim ir arī 1/4 iekšējās skrūves vītne, tāpēc ir iespēja piestiprināt RX9 uztvērēju pie statīva vai kameras korpusa. Jūs savienojat RX9 ar savu kameru, izmantojot vienu no komplektā iekļautajiem kabeļiem. Kastītē var atrast 3,5 mm vīrišķo un XLR vīrišķo kabeli, kas padara UwMic9 sistēmu par perfektu izvēli gandrīz katrai (profesionālai) kamerai. Tā var būt DSLR kamera, videokamera, audio mikseris vai profesionāla ENG kamera.

;

Profesionāla kvalitāte

;

UwMic9 sistēma rada kristāldzidru skaņu un ir izgatavota no augstas kvalitātes aparatūras. Izņemot raidītāju un uztvērēju no iepakojuma, jūs sapratīsit, ko mēs domājam: izturīgs korpuss, laba aparatūra un detalizēta apdare padara šo produktu par augstas kvalitātes produktu.

;

Lietošana

;

Varat izmantot TX9 un RX9 dažādos veidos. Šeit ir piemērs: vēlaties uzņemt interviju ar savu DSLR kameru. Jūs savienojat RX9 ar savas DSLR kameras kontaktligzdu, izmantojot komplektā iekļauto adapteri. Blakus tam pievienojiet austiņas RX9 tālruņa portam. Persona, kuru vēlaties intervēt, valkā TX9 raidītāju un mikrofonu. Tagad jūs esat gatavs intervijai. Ar austiņām var klausīties tiešraidē, ja skaņa bez problēmām sasniedz uztvērēju. Ir iespēja vienlaikus pievienot otru mikrofonu. Lūdzu, skatiet tālāk.

;

UwMic9 paplašinājums

;

Šī komplekta RX9 uztvērējam ir iespēja vienlaikus uztvert ieejas signālus. Ir pieejami vairāki citi raidītāji. Padomājiet par HU9 rokas mikrofonu (skatiet papildu piederumus), papildu TX9 raidītāju un XLR9 XLR raidītāju. (Pēdējie divi minētie ir pieejami pēc pieprasījuma). Jūs varat kontrolēt abus kanālus atsevišķi. Lūdzu, skatiet teikuma tehniskās specifikācijas .

;

Atšķirība ar UwMic10

;

Saramonic UwMic10 un UwMic9 ir funkcionāli un būtībā ir identiski viens otram. Vienīgā atšķirība ir frekvenču diapazons, kurā sistēmas darbojas. UwMic10 izmanto frekvences no 614 MHz līdz 696 MHz, un tā vietā UwMic9 izmanto 514 MHz–596 MHz.

;

Tehniskās specifikācijas

;

Gan TX9 raidītājs, gan RX9 uztvērējs darbojas 96 dažādos kanālos. Jūs izvēlaties kanālu ar bulttaustiņiem. Ja vēlaties, varat izmantot lietotājam draudzīgo izvēlni, lai automātiski savienotu TX9 un RX9. Ir arī iespēja izvēlēties kanālu (A vai B), un jūs varat ieslēgt un izslēgt abus kanālus atsevišķi uztvērējā. Izvades skaļums ir regulējams arī abiem kanāliem atsevišķi. RX izvēlnē 9 uztvērējam varat izvēlēties bloķēšanas funkciju, kas novērš uztvērēja nejaušu izslēgšanu. Varat arī izvēlēties stereo vai mono opcijas. Ja izmantojat vienu mikrofonu, iesakām izvēlēties mono. Ja izmantojat divus mikrofonus, ieteicams izmantot stereo. Abu kanālu skaņa tagad tiks ierakstīta divos atsevišķos kameras kanālos (A un B / pa kreisi un pa labi). Izmantojot šo opciju, ir viegli pielāgot audio līmeņus un sadalīt abu kanālu skaņu.

;

Arī TX9 raidītājam ir dažas ērtas regulējamas opcijas. Padomājiet par bloķēšanas, skaņas izslēgšanas un RF funkciju. Pēdējo varat iestatīt uz zemu (10 mW), vidēju (20 mW) un augstu (30 mW).


Saramonic TX9 un RX9 ir UwMic9 sistēmas raidītāju un uztvērēju komplekts. TX9 raidītāju un divu kanālu RX9 uztvērēju ir viegli savienot, pateicoties iebūvētajam infrasarkanajam modulim, automātiskai skenēšanai vai manuālajam režīmam. Kopā ar TX9 ir pieejams lavier mikrofons, ko sauc arī par atloka mikrofonu. Mikrofonu ar nelielu skavu piestipriniet pie tās personas kaklasaites vai krekla, kuru vēlaties intervēt. Iekļauto TX9 raidītāju var piestiprināt pie kabatas, ar vienu no komplektā iekļautajiem skavām. Persona, kuru vēlaties intervēt, tagad var brīvi pārvietoties, neuztraucoties par kabeli, kas ir pievienots kamerai.

Jūs varat pievienot RX9 uztvērēju pie kameras Hotshoe savienotāja, izmantojot komplektā iekļauto adapteri un skavu. Adapterim ir arī 1/4” iekšējā skrūves vītne, tāpēc ir iespēja piestiprināt RX9 uztvērēju uz statīva vai kameras korpusa. Jūs savienojat RX9 ar savu kameru, izmantojot vienu no komplektā iekļautajiem kabeļiem. Kastītē var atrast 3,5 mm vīrišķo un XLR vīrišķo kabeli, kas padara UwMic9 sistēmu par perfektu izvēli gandrīz katrai (profesionālai) kamerai. Tā var būt DSLR kamera, videokamera, audio mikseris vai profesionāla ENG kamera.

Profesionāla kvalitāte

UwMic9 sistēma rada kristāldzidru skaņu un ir izgatavota no augstas kvalitātes aparatūras. Izņemot raidītāju un uztvērēju no iepakojuma, jūs sapratīsit, ko mēs domājam: izturīgs korpuss, laba aparatūra un detalizēta apdare padara šo produktu par augstas kvalitātes produktu.

Lietošana

Jūs varat izmantot TX9 un RX9 dažādos veidos. Šeit ir piemērs: vēlaties uzņemt interviju ar savu DSLR kameru. Jūs savienojat RX9 ar savas DSLR kameras kontaktligzdu, izmantojot komplektā iekļauto adapteri. Blakus tam pievienojiet austiņas RX9 tālruņa portam. Persona, kuru vēlaties intervēt, valkā TX9 raidītāju un mikrofonu. Tagad esat gatavs intervijai. Ar austiņām var klausīties tiešraidē, ja skaņa bez problēmām sasniedz uztvērēju. Ir iespēja vienlaikus pievienot otru mikrofonu. Lūdzu skatīt zemāk.

UwMic9 paplašinājums

Šī komplekta RX9 uztvērējam ir iespēja vienlaikus uztvert ieejas signālus. Ir pieejami vairāki citi raidītāji. Padomājiet par HU9 rokas mikrofonu (skatiet papildu piederumus), papildu TX9 raidītāju un XLR9 XLR raidītāju. (Pēdējie divi minētie ir pieejami pēc pieprasījuma). Jūs varat kontrolēt abus kanālus atsevišķi. Lūdzu, skatiet teikumu “tehniskās specifikācijas”.

Tehniskās specifikācijas

Gan TX9 raidītājs, gan RX9 uztvērējs darbojas 96 dažādos kanālos. Jūs izvēlaties kanālu ar bulttaustiņiem. Ja vēlaties, varat izmantot lietotājam draudzīgo izvēlni, lai automātiski savienotu TX9 un RX9. Ir arī iespēja izvēlēties kanālu (A vai B), un jūs varat ieslēgt un izslēgt abus kanālus atsevišķi uztvērējā. Izvades skaļums ir regulējams arī abiem kanāliem atsevišķi. RX9 uztvērēja izvēlnē varat izvēlēties 'bloķēšanas' funkciju, kas novērš uztvērēja nejaušu izslēgšanu. Varat arī atlasīt opcijas “stereo” vai “mono”. Ja izmantojat vienu mikrofonu, iesakām izvēlēties stereo. Ja izmantojat divus mikrofonus, ieteicams izmantot mono. Abu kanālu skaņa tagad tiks ierakstīta divos atsevišķos kameras kanālos (A un B / pa kreisi un pa labi). Izmantojot šo opciju, ir viegli pielāgot audio līmeņus un sadalīt abu kanālu skaņu.

Arī TX9 raidītājam ir dažas ērtas regulējamas opcijas. Padomājiet par bloķēšanas, skaņas izslēgšanas un RF funkciju. Jūs varat iestatīt pēdējo uz zemu (9mW), vidēju (20mW) un augstu (30mW).
Saramoniskais komplekts RX9 + TX9 ir uztvērējs un raidītājs ar krawatowym mikrofonu, kas iekļauts bezvadu audio pārraides sistēmā UwMic9. UwMic9 sistēmu raksturo daudzpusība un uzticamība. Audio signālu bezvadu pārraides iespēja starp ierīcēm novērtēs plašo operatoru, reportieru un vlogerzy klāstu. Sistēma ļauj darbināt ierīces divās grupās, 96 pārraides frekvencēs. Kopējais sistēmas elements ir uztvērējs Saramonic RX9 abu kanālu skaņu celiņu uztveršanai. Uztvērējs ir aprīkots ar diviem izejas mini ligzdām (3.5 milimetros) ar drošības slēdzeni, lai novērstu nejaušu kabeļa atvienošanu. Uztvērēju var savienot ar ierakstīšanas ierīci un austiņām pārraidītā signāla klausīšanai. Raidītājam ir viena standarta ieejas mini ligzda (3,5 milimetri), lai pievienotu mikrofonu vai citu skaņas avotu. Ieeja ir aprīkota ar drošības slēdzeni, lai novērstu nejaušu kabeļa atvienošanu. Uztvērējs un raidītājs ir izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija. Viegli nolasāms LCD displejs un vadības pogas ļauj ērti lietot ierīci pat tad, ja valkā cimdus. Intuitīvas izvēlnes un sinhronizācijas līdzekļi atvieglo lietošanu un ātrāku darbu ar sistēmu. Abas ierīces tiek piegādātas divu AA bateriju komplektos. Komplekts ārpus raidītāja un uztvērēja ir:
Saramoniskais komplekts RX9 + TX9 ir uztvērējs un raidītājs ar mikrofonu krawatowym, kas iekļauts bezvadu audio pārraides sistēmā UwMic9. UwMic9 sistēmu raksturo daudzpusība un uzticamība. Audio signālu bezvadu pārraides iespēja starp ierīcēm novērtēs plašo operatoru, reportieru un vlogerzy klāstu. Sistēma ļauj darbināt ierīces divās grupās, 96 pārraides frekvencēs. Kopējais sistēmas elements ir uztvērējs Saramonic RX9 abu kanālu skaņu celiņu uztveršanai. Uztvērējs ir aprīkots ar diviem izejas mini ligzdām (3,5 milimetri) ar drošības slēdzeni, lai novērstu nejaušu kabeļa atvienošanu. Uztvērēju var savienot ar ierakstīšanas ierīci un austiņām pārraidītā signāla klausīšanai. Raidītājam ir viena standarta ieejas mini ligzda (3,5 milimetri), lai pievienotu mikrofonu vai citu skaņas avotu. Ieeja ir aprīkota ar drošības slēdzeni, lai novērstu nejaušu kabeļa atvienošanu. Uztvērējs un raidītājs ir izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija. Viegli nolasāms LCD displejs un vadības pogas ļauj ērti lietot ierīci pat tad, ja valkā cimdus. Intuitīvas izvēlnes un sinhronizācijas līdzekļi atvieglo lietošanu un ātrāku darbu ar sistēmu. Abas ierīces tiek piegādātas divu AA bateriju komplektos. Komplekts ārpus raidītāja un uztvērēja ir:

MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse