Videokameru mikrofoni - Rode VideoMic Pro Plus Video mikrofons - perc šodien veikalā un ar piegādi

<a href="https://rode.com/support/autorizētie-tirgotāji?badge=LV-8951853B"><img src="/themes/leodigital/img/rode_logo.png" alt="RODE autorizētais tirgotājs" width="100" height="46" />RØDE tirgotāja ID: LV-8951853B

Product Video
 
 

Rode VideoMic Pro Plus Video mikrofons

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

26545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

24101
MROD088
0698813004980
Rode
RODE Authorized Dealer

Jauns

04.05 - 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.05 - 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.05 - 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.05 - 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
265.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Rode VideoMic Pro

RØDE VideoMic Pro ir jauns papildinājums tirgū labāko kameras mikrofonu kategorijā. Tas ir īsts Shotgunmikrofons, kas paredzēts lietošanai kopā ar videokamerām, DSLR kamerām un portiestatāmiem audioieraksta iekārtām kā primārā un atskaites skaņas avots.

VideoMic Projoprojām ir aprīkots ar savā klasē labāko Rycote Lyre balstiekārtas sistēmu, un tas uzlabo esošo VideoMic Pro kapsulu/līnijas cauruli un Windshield, kā arī piedāvā virkni jaunu funkciju.

Automātiskā barošanas funkcija (ar spraudņa strāvas pieejamību) ir ideāli piemērota "skrien un šauj" filmētājiem, automātiski izslēdzot mikrofonu, kad tas ir atvienots no kameras.

Iebūvēta akumulatora durtiņa padara akumulatora nomaiņu pavisam vienkāršu - turklāt tā nepazudīs.

VideoMic Provar darbināt ar pilnīgi jauno un iekļauto RØDE LB-1 litija jonu uzlādējamo akumulatoru, 2 x AA baterijām vai nepārtraukti, izmantojot Micro USB.

Digitālā pārslēgšana - nodrošinās lietotājam maksimālu skaņas signāla uztveršanu avotā, samazinot pēcapstrādes un rediģēšanas laiku.

Digitālā pārslēgšana ietver:

  • 2 pakāpju augstfrekvenču filtrs, lai samazinātu zemās frekvences, piemēram, satiksmes vai gaisa kondicionēšanas sistēmas radīto troksni.
  • 3 pakāpju pastiprinājuma regulēšana ar 20 dB funkciju - izstrādāta, lai uzlabotu DSLR vai bezspoguļa kameru audio kvalitāti.
  • Augstfrekvenču pastiprināšana pastiprinās augstās frekvences, uzlabojot ieraksta detalizāciju un skaidrību
  • Drošības kanāls, kas palīdz nodrošināt, lai signāls negaidītu svārstību gadījumā netiktu pārrauts.

Specifikācijas

<table cellspacing="0" cellpadding="0">Akustiskais principsLīnijas gradientsAktīvā elektronikaJFET impedances pārveidotājsKapsula0.55"Polārais raksts<img title="" src="http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-supercardioid.png" alt="Superkardioīda" width="40" height="40" />Adreses tipsGalsFrekvenču diapazons20Hz - 20kHz (izvēlēts HPF @75Hz/150Hz)Izejas pretestība200ΩMaksimālais SPL133dBSPLMaksimālais izejas līmenis7,7 dBu (@ 1kHz, 1% THD 1KΩ slodzē)Jutība-33,6 dB re 1 volts/paskāli (21,20 mV @ 94 dB SPL) /- 2 dB @ 1kHzEkvivalents trokšņa līmenis (A-svērts)14dBABarošanas iespējas<img title="" src="http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-internal.png" alt="Iekšējā baterija" /><img title="" src="http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-usb.png" alt="USB kopnes barošana" /><img title="" src="http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-AA.png http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-AA.png" alt="AA baterija" />Svars122gIzmēri111mmH x 66mmW x 170mmDIzvades jauda<img title="" src="http://cdn2.rode.com/images/specs/spec-minijack.png" alt="Minijack izeja" />Garantija1 gads
Produkta veidsVirzītie mikrofoni
MikrofoniKameras mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse