Zoom H5 skaņas ierakstītājs Handy Recorder 311109

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

24545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

27654
311109
4515260013210
Zoom

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
245.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Zoom H5 skaņas ierakstītājs Handy Recorder 311109

Iekļauts APH-5 piederumu komplekts Zoom H5 ierakstītājam — visi nepieciešamie piederumi, kas nepieciešami, lai sāktu lietot H5 ierakstītāju gan ārā, gan iekštelpās. Komplektā ietilpst

  • AD-17 strāvas adapteris ar USB kabeli,
  • RCH-5 vadu tālvadības pults
  • matains vējstikls.

Zoom H5 Handy ir kompakts, pārnēsājams, pārnēsājams digitālais ierakstītājs, kas spēj ierakstīt četros celiņos un kurā ir maināma, modulāra mikrofonu sistēma. . Ierakstītājs tiek piegādāts ar XY mikrofona kapsulu, un tas ir savietojams ar esošo H6 moduļu līniju, tostarp izvēles bise mikrofonu un XLR/TRS ievades moduļiem.

Iekļautais XY stereo mikrofona modulis nodrošina divus saskaņotus vienvirziena kondensatora mikrofonus, kas iestatīti 90 grādu leņķī, un tajā ir iebūvēta trieciena stiprinājuma sistēma un maksimālais SPL 140 dB. Turklāt ierakstītājs ir aprīkots ar divām ieejām ārējiem avotiem, kas ļauj vienlaikus ierakstīt ar komplektā iekļauto stereo XY mikrofonu kopā ar četriem ievades kanāliem. Katru ieeju var kontrolēt ar savu analogā pastiprinājuma pogu, un tai ir arī -20 dB spilventiņš.

Ierakstītājam ir arī LCD ekrāns un sānos uzstādīta pārslēgšanas vadība, lai pārvietotos pa izvēlnes opcijām. Tas nodrošina ātru piekļuvi transportēšanas funkcijām, piedāvājot fiziskas vadības pogas tieši zem ekrāna, kā arī ērti saglabā ierakstīto audio ārējās SD kartēs.

Papildus noņemamai X/Y kapsulai ierakstītājs tiek piegādāts arī ar putuplasta vējstiklu, 2 GB SD karti, divām AA baterijām, USB kabeli, WaveLab LE (lejupielādēt), Cubase LE (lejupielādēt) un cieto disku. plastmasas korpuss.

Funkcijas:
  • Ietver noņemamu X/Y kapsulu (XYH-5) ar palielinātu signāla ietilpību un triecieniem piestiprinātus mikrofonus, lai samazinātu darbības troksni.
  • Saderīgs ar Zoom H6 ievades kapsulām un papildu kapsulām, tostarp SGH-6 bise mikrofona kapsulu un EXH-6 divkāršo XLR/TRS ieejas kapsulu
  • Četru celiņu vienlaicīga ierakstīšana
  • Liels aizmugurgaismojuma LCD displejs
  • Ieraksta tieši SD un SDHC kartēs līdz 32 GB
  • Līdz 24 bitu/96 kHz audio ar BWF saderīgā WAV vai dažādos MP3 formātos
  • Divas mikrofona/līnijas ieejas ar XLR/TRS kombinētajiem savienotājiem, katrs ar atlasāmu fantoma jaudu un -20 dB spilventiņu
  • Analogā stila pastiprinājuma vadīklas katrai ievadei
  • Aizsargstieņa tipa pārsegi novērš pastiprinājuma vadības ierīču nejaušu pārvietošanos
  • Spraugas barošana (2,5 volti)
  • Iebūvētie efekti, tostarp zema līmeņa filtrēšana, saspiešana un ierobežošana
  • Hromatiskais uztvērējs un metronoms
  • Automātiskās ierakstīšanas, iepriekšējas ierakstīšanas un dublēšanas ierakstīšanas funkcijas nozīmē, ka jūs nekad nepalaidīsit garām šo ideālo attēlu.
  • MS dekodēšana
  • Vairāku celiņu līdz stereo iekšējai sajaukšanai
  • Normalizēt, dalīt un apgriezt rediģēšanu
  • Balss piezīme un līdz 99 atzīmēm par ierakstu
  • A/B cikla atskaņošana
  • Mainīgs atskaņošanas ātrums un mainīgs tonis, neietekmējot atskaņošanas ātrumu
  • Daudzkanālu un stereo USB audio interfeiss personālajam datoram/Mac/iPad ar cilpas funkciju
  • Uzmontējams uz DSLR vai videokameru ar papildu HS-01 Hot Shoe Mount adapteri
  • Izmanto divas standarta AA sārma vai NiMH uzlādējamās baterijas
  • Vairāk nekā 15 stundu darbības ar sārma baterijām

Vispārīgi
Ierakstīšanas līdzekļiSD karte: 16 MB līdz 2 GB
SDHC karte: 4 GB līdz 32 GB
DisplejsFona apgaismojums LCD (128 x 64 pikseļi)
Jaudas prasībasAA izmēra (LR6) akumulators x 2
Maiņstrāvas adapteris (AD-17 (DC5V/1A/USB tips, pēc izvēles))
USB kopnes barošana

Parocīgs ierakstītājs Zoom H5

Mūsu produkti nepārtraukti attīstās, lai atbilstu to veidotāju vajadzībām, kuri tos izmanto. Ar H5 Handy Recorder tradīcija turpinās. H5 nodrošina četras vienlaicīgas ierakstīšanas celiņus un, tāpat kā mūsu vadošais H6, var izmantot visas Zoom maināmās ievades kapsulas, ļaujot izvēlēties labāko mikrofonu katrai ierakstīšanas situācijai. Elastīgais un jaudīgais H5 nodrošina visu, kas nepieciešams, lai izveidotu vairāku celiņu ierakstus, audio video un vismodernākās apraides, apraides un elektroniskās ziņu apkopošanas.

Skaļāk. Tuvāk. Tīrāk.
X/Y ierakstīšana ļauj aptvert plašu apgabalu, taču joprojām skaidri un precīzi uztver skaņas avotus centrā, padarot to ideāli piemērotu visu veidu tiešraides stereo ierakstīšanai. XYH-5 X/Y mikrofona kapsula, kas iekļauta H5, nodrošina divus saskaņotus vienvirziena kondensatora mikrofonus, kas iestatīti 90 grādu leņķī. Tie ir ievietoti uzlabotā amortizatorā, kurā ir izmantoti izturīgi ārējie mikrofona vadi un gumijots materiāls, lai izolētu ierīci no H5 korpusa un tādējādi samazinātu vibrāciju un darbības troksni. XYH-5 dizains ļauj arī H5 apstrādāt skaļākas skaņas nekā jebkurš cits Handy Recorder modelis: 140 dB SPL, precīzāk, līdzvērtīgs sreaktīvo lidmašīnu no mazāk nekā 200 pēdu attāluma — ļaujot tvert skaļākas, tuvākas un tīrākas skaņas nekā jebkad agrāk.

Piecas maināmas mikrofona kapsulas, kuras var nomainīt tikpat viegli kā kameras objektīvi

XYH-5 X/Y KAPSULA
Mikrofona kapsula XYH-5 X/Y nodrošina divus saskaņotus vienvirziena kondensatora mikrofonus, kas iestatīti 90 grādu leņķī leņķis. Šie mikrofoni ir ievietoti uzlabotā amortizatorā, kas izmanto izturīgus ārējos mikrofona vadus un gumijotu materiālu, lai samazinātu vibrāciju un darbības troksni, padarot XYH-5 ideāli piemērotu atrašanās vietas videogrāfiju un tiešraides/podcast apraides lietojumiem. XYH-5 dizains ļauj tam apstrādāt arī īpaši skaļas skaņas — precīzāk sakot, 140 dB SPL (kas atbilst reaktīvo lidmašīnu skaņai mazāk nekā 200 pēdu attālumā), padarot to ideāli piemērotu dzīvā roka skaņu tveršanai. koncertiem un elektronisku ziņu apkopošanai.

MSH-6 MS CAPSULE
Laipni lūdzam “Mid-Side” ierakstā, kas ir pilnīgi jauns precizitātes līmenis jūsu spējā formas skaņa. MSH-6 kapsulā ir divi mikrofona elementi — uz priekšu vērsts vienvirziena mikrofons (“vidējais”) un sāniski vērsts divvirzienu mikrofons (“Sānu”). Kopā ar H5 iebūvēto MS dekoderi tie uzņem pilnībā ar mono saderīgu stereo attēlu, ko faktiski var pielāgot pēc ierakstīšanas — ideāli piemērots filmu, video un televīzijas projektiem.

XYH-6 X /Y KAPSULA
XYH-6 kapsulā ir izmantoti divi leņķī novietoti augstas kvalitātes vienvirziena mikrofoni, kas ir jutīgi pret signāliem, kas nāk no priekšpuses, bet mazāk jutīgi pret signāliem, kas nāk no sāniem un aizmugures. X/Y ierakstīšana ir optimāla, ja vēlaties aptvert plašu apgabalu, tomēr joprojām tvert spēcīgu attēlu centrā, padarot to par ideālu izvēli visu veidu tiešraides stereo ierakstīšanai.

SGH-6 SHOTGUN. KAPSULA
Izvēles SGH-6 Shotgun Capsule pievieno H5 profesionālas kvalitātes augstas virziena mikrofonu, radot ideālu audio iestatījumu filmām, video, tiešraides kinoteātriem un ENG (elektroniskās ziņu vākšanas) lietojumprogrammām. Trīs elementi, kas apvienoti ar digitālo signāla apstrādi SGH-6 iekšienē, nodrošina parastā bises mikrofona ļoti virziena uztveršanas jaudu tikai uz pusi mazākā vienībā — ideāli piemērots dialoga un stāstījuma ierakstīšanai bez uzmācīgas mikrofona ainā.

EXH-6 DUAL XLR/TRS KOMBO KAPSULA
Pieslēdzot papildu EXH-6 Dual XLR/TRS kombinēto kapsulu, varat iegūt vēl divas ieejas. Tas ļauj savienot līdz pat četriem diskrētiem signāliem no ārējiem mikrofoniem, instrumentiem, mikseriem vai pārnēsājamiem mūzikas atskaņotājiem, lai pilnībā realizētu savu audiovīziju. Tas ir visas profesionālas ierakstu studijas iespējas, kas atrodas jūsu plaukstā.

Iespējas un izejas
Papildus standarta transportēšanas vadības ierīcēm (apstāties, atskaņot /pauze, ierakstīšana, attīšana atpakaļ un ātri uz priekšu), H5 priekšējais panelis piedāvā īpašas ierakstīšanas aktivizēšanas pogas katram ierakstam, kas atskaņošanas laikā darbojas kā skaņas izslēgšanas slēdži. Hold slēdzis atspējo visas priekšējā paneļa pogas, lai novērstu nejaušu darbību ierakstīšanas laikā. H5 var piestiprināt pie kameras siksniņas vai, izmantojot mūsu izvēles Hot Shoe stiprinājumu, tieši piestiprināt pie DSLR vai videokameras.

H5 nodrošina arī visu nepieciešamo, lai izveidotu savienojumu ar ārpasauli. . Divkāršās kombinētās XLR/TRS ieejas, kas spēj apstrādāt gan mikrofona, gan līnijas līmeņa signālus, ļauj pieslēgt ārējos mikrofonus un līnijas līmeņa ierīces, piemēram, mikserus, portatīvos mūzikas atskaņotājus, efektu procesorus un elektroniskās klaviatūras — pat elektriskās ģitāras vai basus, kas aprīkoti ar aktīvo elektroniku. . Katrai H5 ieejai ir sava pastiprinājuma kontroles poga, kas atrodas zem aizsargstieņa, kas novērš nejaušu kustību apstrādes laikā. Komplektācijā iekļautā XYH-5 X/Y kapsula nodrošina arī sekundāro ieeju stereo mikrofona vai līnijas līmeņa signāla pievienošanai, izmantojot ⅛" mini tālruņa ligzdu. H5 atbalsta +4 dB (profesionālu) ieejas līmeni un izmanto to pašu augstu kvalitatīvi priekšpastiprinātāji kā mūsu vadošais H6, nodrošinot izcili skanīgus ierakstus visās skaņas vidēs.

Ir arī daudz izvades iespēju. Īpaša Line Out ar regulējamu skaļumu ļauj nosūtīt stereo audio izvadi no H5 pie videokameras vai citas ierīces mikrofona ieejas, neizmantojot vājinātāja kabeli. Turklāt ir atsevišķa austiņu izeja ar īpašu skaļuma regulētāju. Varat izmantot abas izejas vienlaikus, lai novirzītu audio uz savu DSLR, vienlaikus uzraugot austiņas. Ir arī iebūvēts skaļrunis ātrai piekļuvei atskaņošanai un USB ports, kas ļauj H5 izmantot kā audio interfeisu jūsu datoram vai iPad.

Barošana un krātuve< /b>
Ir nepieciešamas tikai 2 AA baterijas — vai nu sārma, vai atkārtoti uzlādējamas NiMH sarkans jaudai. Lietojot sārma baterijas, H5 darbosies vairāk nekā 15 stundas, pat ierakstot nepārtraukti. Varat arī izmantot papildu maiņstrāvas adapteri, lai H5 darbinātu bez baterijām. H5 ieraksta tieši SD un SDHC kartēs līdz 32 gigabaitiem. Maksimālais ierakstīšanas laiks ir atkarīgs no karteslielums un faila veids; piemēram, komplektācijā iekļautajā 2 GB SD kartē var ievietot aptuveni četrpadsmit stundas stereo 320 kb/s MP3 failus, trīs stundas stereo 16 bitu / 44,1 kHz WAV failus vai stundu stereo 24 bitu / 96 kHz WAV failus.

Failu veidi
H5 var darboties divos dažādos režīmos — izvēlieties stereo divu celiņu stereo ierakstīšanai vai vairāku celiņu ierakstu četru celiņu ierakstīšanai (vai nu stereo pāros, vai atsevišķos mono celiņos) — un tas tver audio divos visbiežāk izmantotajos failu formātos: WAV un MP3.

H5 ierakstītie WAV faili var būt 16 vai 24 biti ar iztveršanas ātrumu 44,1, 48, vai 96kHz*. Tiem tiek automātiski pievienots laika zīmogs un tādējādi tie ir saderīgi ar Broadcast Wave Format (BWF), ļaujot veikt precīzu sinhronizāciju video pēcapstrādes laikā. Lai gan MP3 faili ir nedaudz zemāki precizitātē, tie ir daudz mazāki nekā WAV faili, tāpēc tos ir vieglāk nosūtīt pa e-pastu un publicēt sociālo tīklu vietnēs, ļaujot ātri un vienkārši kopīgot savus darbus visā pasaulē.
* Pieejams 96 kHz iztveršanas ātrums. tikai stereo režīmā

Signāla apstrāde
H5 iebūvētie efekti ļauj uzlabot ierakstus. Saspiešana un ierobežošana kompensē ievades līmeņa svārstības, savukārt zemais filtrs palīdz novērst vēja troksni, pūšanu un cita veida zemas frekvences dārdoņu. Ir pat iebūvēts metronoms un hromatiskais/ģitāras/basa skaņotājs.

Citas funkcijas
Taču H5 funkciju saraksts ar to nebeidzas. Frāžu apmācībai ir pieejama atskaņošanas cilpa, augstuma maiņa un mainīgs atskaņošanas ātrums (bez augstuma maiņas). Iepriekšēja ierakstīšanas funkcija, kas saglabā H5 nepārtrauktu ierakstīšanu fonā, saglabājot iepriekšējās divas sekundes, pirms nospiežat RECORD.

Ir automātiskās ierakstīšanas funkcija, kas ļauj automātiski sākt ierakstīšanu, kad noteikts līmenis tiek noteikta skaņa un līdzvērtīga automātiskās apturēšanas funkcija, kas pārtrauc ierakstīšanu, kad skaņa nokrītas zem lietotāja noteiktā līmeņa, vai nu uzreiz, vai līdz 5 sekundēm vēlāk. Un tad ir Backup-Record — galvenais drošības tīkls.* Tas ļauj H5 automātiski ierakstīt dublētus stereo ierakstus ar par 12 dB mazāku ieejas pastiprinājumu. Pat ja jūsu sākotnējais ieraksts ir izkropļots, iespējams, ka rezerves versija būs laba!
* Tikai 44,1 un 48 kHz WAV faili.

Jūs pat varat izmantot savu H5 kā audio interfeisu kopā ar funkcija Loop Back, kas ļauj viegli pievienot stāstījumu mūzikas atskaņošanai. Vienkārši pievienojiet H5 savam datoram vai iPad**, izmantojot USB, palaidiet savu iecienītāko DAW vai izmantojiet komplektācijā iekļauto Wavelab LE programmatūru,
un sāciet veidot šedevru.
** Nepieciešams Apple Camera Connection Kit.
/>
Funkcijas:
– tiek izmantota maināmu ievades kapsulu sistēma, ko var nomainīt tikpat viegli kā kameras objektīvu.
– Ietver noņemamu X/Y. kapsula (XYH-5) ar palielinātu signāla kapacitāti un triecieniem piestiprinātiem mikrofoniem, lai samazinātu darbības troksni
– Savietojams ar visām tālummaiņas ievades kapsulām
– Četru celiņu vienlaicīga ierakstīšana
– Liels aizmugurgaismojuma LCD
– Ieraksta tieši SD un SDHC kartēs līdz 32 GB
– Līdz 24 bitu/96 kHz audio ar BWF saderīgā WAV vai dažādos MP3 formātos
– Divas mikrofona/līnijas ieejas ar XLR/TRS kombināciju savienotāji, katrs ar atlasāmu fantoma jaudu un -20 dB spilventiņu
– Analogā stila pastiprinājuma vadīklas katrai ieejai
– Aizsargstieņa tipa pārsegi novērš pastiprinājuma vadības ierīču nejaušu pārvietošanos
– Plug- jaudā (2,5 volti )
– Iebūvētie efekti, tostarp zema līmeņa filtrēšana, saspiešana un ierobežošana
– Hromatiskais uztvērējs un metronoms
– Automātiskās ierakstīšanas, iepriekšējas ierakstīšanas un rezerves ierakstīšanas funkcijas nozīmē, ka Nekad nepalaidīsit garām šo ideālo uzņemšanu
– MS dekodēšana
– Vairāku celiņu līdz stereo iekšējai sajaukšanai
– Normalizēšana, sadalīšana un apgriešana
– Balss piezīme un līdz 99 atzīmēm par ierakstu
– A/B cilpas atskaņošana
– Mainīgs atskaņošanas ātrums un mainīgs tonis, neietekmējot atskaņošanas ātrumu
– Daudzkanālu un stereo USB audio interfeiss personālajam datoram/Mac/iPad ar cilpas atpakaļfunkciju
– Montējams uz DSLR vai videokameru ar papildu HS-01 Hot Shoe Mount adapteri
– Izmanto divas standarta AA sārma vai NiMH uzlādējamās baterijas
– Vairāk nekā 15 stundu darbības ar sārma baterijām

Piegādes saturs:
– Zoom H5 Handy Recorder
– Lietošanas rokasgrāmata
– XYH-5 X/Y mikrofona kapsula
– SD karte (2 GB)
– AA izmēra (LR6) akumulators x 2
– USB kabelis
– Putuplasta vējstikls
– Lieta
– Steinberg Wavelab LE programmatūras lejupielāde

Ierakstīšanas datu nesējs:

SD karte
16 MB līdz 2 GB, SDHC karte: 4 GB līdz 32 GB
Displejs
Izgaismots LCD (128 × 64 pikseļi)



Mikrora tips
Vienvirziena
Jutība
-45 dB, 1 kHz pie 1 Pa
< dt>Ieejas pastiprinājums
-∞ līdz 52 dB
Maksimālā skaņas spiediena ievade
140 dB SPL
MIC/LINE IN
dt>
Savienojums: 1/8" stereo mini ligzda
Ieejas pastiprinājums
- ∞ līdz 52 dB
Ievades pretestība
2 kΩ vai vairāk
Spraugas barošana
Atbalsts 2,5 V
Rezerves ierakstīšana
dt>
-12 dB mazāks nekā iestatītais L/R ieejas pastiprinājums
IEEJAS 1/2
Savienotāji: XLR/TRS kombinētās ligzdas (XLR: 2. kontakts karsts / TRS: uzgalis karsts)
Ievades pastiprinājums (PAD OFF)
-∞ līdz 55,0 dB
Ievades pastiprinājums (PAD ON)
-∞ līdz 35,0 dB
Ieejas pretestība
1,8 kΩ vai vairāk
Maksimālais ievades līmenis
+22 dBu (PAD ON)
Fantoma jauda
+12V/+24V/+48V
Ekvivalents ievades troksnis (EIN)
-120 dBu vai mazāk



Savienojums
1/8" stereo mini ligzda
Nominālais izvades līmenis
-10 dBm
Izejas slodzes pretestība
10k Ω vai vairāk



Savienojums
1/8" stereo mini ligzda
Izvades līmenis
20 W +20 W uz 32 Ω slodze
Iebūvēts skaļrunis
400mw 8 Ω mono
STEREO REŽĪMS
WAV (saderīgs ar BWF)
< dt>Iztveršanas frekvence
44,1/48/96 kHz
Bitu pārraides ātrums
16/24 (Stereo)
Maksimālais vienlaicīga ierakstīšanas celiņu skaits
2
MP3 iztveršanas frekvence
44,1 kHz
Bitu pārraides ātrums
48/56/64/80 /96/112/32/160/192/224/256/320 kbps
MULTITRACK REŽĪMS
WAV (saderīgs ar BWF)
Iztveršanas biežums
44,1/48 kHz
Bitu pārraides ātrums
16/24 (mono/stereo)
Maksimālais vienlaicīga ierakstīšanas celiņu skaits
6 (L/R + INPUT 1/2 + L/R rezerves)



Klase
USB 2.0 High Speed
Audio interfeisa darbība
Vairāku celiņu režīms
Klase
USB 2.0 liela ātruma
Iztveršanas frekvence
44,1/48kHz
Bitu pārraides ātrums
16/24 biti
Ieejas/izejas
4/2
Audio interfeisa darbība
Stereo režīms: klase: USB 2.0 pilna ātruma
Iztveršanas frekvence
44,1/48kHz
Bitu pārraides ātrums
16 biti
Ieejas/izejas
2/2
Iespējama darbība ar USB kopnes barošanu (iPad darbība tiek atbalstīta tikai stereo režīmā)
AA izmēra (LR6) akumulators × 2
Maiņstrāvas adapteris
AD -17 (DC5V/1A/USB tipa) (pēc izvēles) USB kopnes barošana
Produkta veidsIeraksta iekārtas
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Zoom H5 skaņas...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Zoom H5 skaņas...
Šo nomas Zoom H5 skaņas... vari iegādāties ar atlaidi par: € 262.65 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.