Mikrofoni - Saramonic Shotgun Microphone Vmic Recorder - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 1x Vmic;
  • 1x 3,5 mm kabelis;
  • 1x lietošanas instrukcija;
  • 1x iepakojums

Saramonic Vmic Recorder ir profesionālas kvalitātes mikrofons, digitālais audio ierakstītājs. Ierīce ir paredzēta lietotājiem ar kamerām, kuri novērtē augstu mobilitāti, vienlaikus saglabājot augstas kvalitātes skaņu.

Saramonic Shotgun Microphone Vmic Recorder

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

19944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

32620
ART02793
4897040884839
Saramonic

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saramonic Vmic Recorder ir vienvirziena kondensatora mikrofons ar superkardioīdo virziena raksturlīkni. Vmic Recorder ir īpaši izstrādāts DSLR kamerām un videokamerām. Vmic Recorder metāla korpuss garantē augstu uzticamību. Vmic Recorder metāla korpuss garantē augstu uzticamību. Vmic Recorder var viegli uzstādīt uz kameras, izmantojot auksto statīvu vai vītņsavienojumu. Vmic Recorder var savienot ar kameru, izmantojot komplektā iekļauto kabeli. Izmantojot adapteri (skatīt papildu piederumus), Vmic Recorder ir piemērots arī viedtālruņiem. Lai izmantotu Vmic Recorder, ievietojiet divas AA baterijas (nav iekļautas komplektā).

Iebūvētais Vmic ierakstītājs

Vienkārši ievietojiet Vmic Recorder microSD karti, lai droši ierakstītu skaņu. Tas var būt noderīgs kā papildu dublējums, ja skaņa nav pareizi ierakstīta jūsu kamerā. Vmic Recorder var izmantot arī bez kameras. Skaņa tiek ierakstīta patstāvīgi, lai vēlāk jūs varētu to no atmiņas kartes izņemt un apstrādāt pats.

Lietošana Vmic Recorder

Vmic Recorder ir neaizstājams vispārējai skaņas ierakstīšanai studijā un uz vietas. Ar komplektā pievienoto vējstiklu Vmic Recorder var izmantot arī ārpus telpām. Ierīcei ir zema griezuma filtrs, lai filtrētu skaņas ar frekvenci, kas zemāka par 150 Hz. Lai novērtētu skaņas kvalitāti tiešraidē, varat pievienot austiņas tieši pie Vmic Recorder.

Produkta veidsVirzītie mikrofoni
MikrofoniKameras mikrofoni
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock