UGREEN 3.5mm Male to Dual 3.5mm Female Headset Splitter White 30619

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40883
30619
6957303836192
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

UGREEN sadalītājs ļauj vienlaikus pievienot austiņas vai skaļruņus un mikrofonu vienai mini ligzdas klēpjdatorā. Abas ligzdas ir intuitīvi apzīmētas ar austiņu un mikrofona ikonām, tāpēc jums nav nekādu problēmu ar piederuma pievienošanu.

Pateicoties UGREEN sadalītājam, spēles laikā varat ērti sarunāties ar saviem mīļajiem, uzņēmumiem vai citiem spēlētājiem. Tie nodrošina augstas kvalitātes skaņu un kristāldzidru pārraidi.

Kolektors ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs pret nelieliem mehāniskiem bojājumiem, t.i., lūzumu vai nodilumu. Īpašs pastiprinājums jutīgākajās vietās pasargā kabeli no pārrāvuma.

  • Pieslēdziet 2x mini ligzdu 3,5 mm (sievietēm) ar 3,5 mm mini ligzdu (vīriešiem)
  • Materiāls TPE + alumīnijs
  • Garums 20 cm
  • Saderība Lielākā daļa austiņu un mikrofonu ar 3,5 mm mini ligzdas savienotāju
  • Krāsa melnpelēka

3.5 mm mini jack splitter for headphones with a microphone

The UGREEN splitter allows for simultaneous connection of headphones or speakers, and microphone to one mini jack socket in your laptop. Both jacks have been intuitively marked with headphones and microphone icons, so you don't have any problems with connecting an accessory.  

Listen to music and make calls

Thanks to the UGREEN splitter, you can conveniently talk to your loved ones, business or other players during the game. They provide high quality sound and crystal clear transmission.

High quality of workmanship

The manifold is made of high quality materials, resistant to minor mechanical damage, i.e. breakage or abrasion. Special reinforcement in the most sensitive places protects the cable from breaking.

ModelAV141
Plug2x mini jack 3,5 mm (woman) to mini jack 3,5 mm (men)
MaterialTPE + Aluminium
Lenght20 cm
CompatibilityMost headphones and microphones with 3.5 mm mini jack connector
ColourBlack-grey
Savienojumi3.5mm splitter

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.