Synco LAV-S6 Lavalier microphone

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
40961
6972391287763
Synco

Jauns

Pamācība, kā izvēlēties mikrofonu

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Uzlabotās tehnoloģijas nodrošina labāku skaņu

Izmantojot CVC trokšņu samazināšanas tehnoloģiju, zemas frekvences troksnis tiek ievērojami samazināts. Un ar SYNCO audio dekodēšanas tehnoloģiju SYNCO Lav-S6 spēj apstrādāt audio un nodrošināt izteiksmīgāku skaņu. Tas ir labi piemērots cilvēka balss ierakstīšanai, un tas skaņu atspoguļotu oriģināli.

Attiecas uz dažādām ierīcēm

Ar 3,5 mm TRS/TRRS savienotāju un 6,3 mm adapteri SYNCO Lav-S6 Lavalier mikrofons ir saderīgs ar viedtālruņiem, DSLR, videokamerām, audio ierakstītājiem, mikseriem, klēpjdatoriem, personālo datoru utt. Tā kompaktais izmērs un kārtīgais kabelis padara to par labu. lieliski piemērots ikdienas skaņu ierakstīšanai.

Unikāls TĀLRUŅA/KAMERAS režīms

Lav-S6 piedāvā divus speciālus režīmus dažādām ierīcēm. PHONE režīms ir paredzēts viedtālruņu sērijām, savukārt CAMERA režīms ir paredzēts kameru sērijām, piemēram, kamerām, ierakstītājiem, audio mikseriem un klēpjdatoriem, viena poga, lai pārslēgtu režīmu. Lūdzu, izvēlieties pareizo režīmu, kas atbilst jūsu ierīcei, lai iegūtu vislabāko efektu.

Uzņemiet plaša diapazona skaņu

Izmantojot 360° daudzvirzienu kondensatora kapsulu, SYNCO Lav-S6 Lavalier mikrofons uztver skaņu ar frekvenču diapazonu no 60Hz līdz 19kHz vienādi no visiem virzieniem un nodrošina izcilu veiktspēju detaļu uztveršanā, lai sniegtu oriģinālo skaņu. Tas garantē, ka viss, kas atrodas jūsu redzeslokā, tiks iemūžināts.

Audio ierakstīšana lielos attālumos

Ar 6 metru/19,7 pēdu audio kabeli, kas izgatavots no prettraucējumu materiāla, Lavalier atloka mikrofons nodrošina ātru un stabilu digitālā balss signāla pārraidi. Garais kabelis palīdz ierakstīt skaidru un asu skaņu dažādās ainās, īpaši gariem kadriem, piemēram, intervijām, konferencēm, tiešraidēm, mācībām, YouTube video emuāram.

MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisTRRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.