Mikrofoni - Joby microphone Wavo Mobile - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Profesionāls strēlmaņu mikrofons
  • Superkardioīda ieraksta shēma un augstfrekvences filtrs
  • LED indikators, 3,5 mm un USB-C savienojums
  • Piemērots lietošanai gan ar kamerām, gan datoriem
  • Akumulatora darbības laiks līdz 30 stundām

Joby microphone Wavo Mobile

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

4446 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

43468
JB01643-BWW
0817024016432
JOBY

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izstrādāts, domājot par viedfonogrāfiem, Wavo Mobile mikrofons paceļ stāstu stāstīšanu nākamajā līmenī.

Būsim patiesi, mūsu viedtālruņa mikrofons nav labākais. Tāpēc JOBY izveidoja Wavo Mobile. Šis vieglais, kamerā iebūvētais mikrofons uzlabo skaņas kvalitāti, neapgrūtinot ierīci. Tas ir ļoti vienkārši lietojams — vienkārši pievienojiet vienu no diviem komplektā iekļautajiem kabeļiem (TRS kamerai vai TRRS viedtālrunim), un jūs esat zelts! Turklāt tam nav nepieciešams akumulators… tātad jūs varat nogalināt visu dienu.

Kā satura veidotājs varat atrasties trokšņainos apstākļos, taču Wavo Mobile ir tikai jūs. Ar savu kardioidālo virzienu modeli Wavo Mobile mikrofons uztvers tikai jūsu balsi, slāpējot skaņas no citiem virzieniem. Tātad, neatkarīgi no tā, vai jūs konkurējat ar cilvēku pūļiem, skaļām automašīnām vai traucošiem viļņiem, šis mikrofons padara jūsu balsi izteiksmīgu un skaidru.

Vai vēlaties uzzināt šī mikrofona slepeno ieroci? Rycote Lyre® tehnoloģija! Tas nodrošina izcilu triecienu absorbciju. Tas nozīmē, ka varat staigāt, skriet, lēkt vai griezties, un Wavo neuztvers skaņu, ko rada jūsu kustība.

Wavo Mobile ir iekļauts arī mirušā kaķa vāciņš. Wavo™ Mobile Windjammer® ievērojami samazina nevēlamo vēja radīto troksni, ko rada vēsmas, ventilatori vai ventilācijas atveres.

Lai Wavo Mobile piestiprinātu pie ierīces, skavas vai kameras, vienkārši izbīdiet to caur aukstās kurpes stiprinājumu un pagrieziet pulksteņrādītāja virzienā, līdz tas ir stingri nofiksēts. Pēc tam iesildiet savu balsi un sāciet ierakstīšanu!

Lai tas būtu daudzpusīgs un ātrs, JOBY piedāvā arī divus dažāda veida adapterus, kurus var kombinēt ar Wavo mikrofoniem. Ja vēlaties izmantot Wavo Mobile ar savu klēpjdatoru, varat atsevišķi atrast Wavo USB adapteri, kas, pateicoties tā plug-and-play risinājumam, ļauj viegli pievienot mikrofonu un TRS austiņas tieši datoram vai klēpjdatoram. gatavs doties.

Ja atrodaties ceļā un vēlaties vienkāršāk pārvaldīt zvanus, tiešraides vai IG dzīves ar draugiem, jūs varētu interesēt Wavo 3,5 mm kabeļu sadalītājs, lai klausītos audio izvadi reāllaikā, izmantojot spraudņa austiņas. pēc jūsu izvēles bez papildu skaļruņiem.

Iekļauts:

  • JOBY Wavo Mobilais mikrofons
  • Trieciena stiprinājums
  • TRS kabelis
  • TRRS kabelis
  • Wavo Mobilais telefons Windjammer Kott
Produkta veidsVirzītie mikrofoni
MikrofoniKameras mikrofoni
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock