Bezvadu piespraužamie mikrofoni - BY-XM6-K5 - 2.4GHz Dual-channel Wireless Microphone Type-C Android iPhone 15 1+1 w/ charging box - ātri pasūtīt no ražotāja

BOYA BY-XM6-K5 ir 2,4 GHz divkanālu bezvadu mikrofona sistēma, kas sastāv no viena raidītāja un viena uztvērēja. Tā nodrošina augstas kvalitātes skaņu mobilajām ierīcēm ar USB-C pieslēgvietām. Ideāli piemērots vlogu veidošanai, satura radīšanai, tiešraidei, ierakstīšanai u. c.

BY-XM6-K5 - 2.4GHz Dual-channel Wireless Microphone Type-C Android iPhone 15 1+1 w/ charging box

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

18544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

43655
BY-XM6-K5
6974700652866
Boya

Jauns

24.04 - 04.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 05.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 05.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 04.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

2,4 GHz tehnoloģija nodrošina augstas kvalitātes skaņu BY-XM6-K5 nodrošina augstas precizitātes, profesionālu skaņu, precīzi atveidojot toni 2,4 GHz digitālā frekvencē. Sistēma izvairās no TV un radioviļņu radītiem traucējumiem, jo darbojas 2,4 GHz frekvenču joslā, kas pārraida stabilus un bez traucējumiem raidītus signālus ar diapazonu līdz pat 100 m. Pateicoties lielākam darbības attālumam un akumulatora darbības ilgumam līdz 7 stundām, lietotāji var uzņemt plašākus un plašākus kadrus, nebaidoties, ka tie iztrūks, un ar vienu uzlādi var filmēt visu dienu.

Mobilajām ierīcēm ar USB-C pieslēgvietu BY-XM6-K5 komplekta uztvērējs (RXU) ir paredzēts mobilajām ierīcēm ar USB-C portu. Raidītāju var pieslēgt automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei. Nav nepieciešami papildu kabeļi, lietotnes vai Bluetooth, vienkārši pievienojiet ierīci un sāciet darbu. Funkcija ar 3,5 mm austiņu izeju uz uztvērēja ļauj jums pārraudzīt ierakstu reāllaikā, lai nodrošinātu, ka vienmēr skanat lieliski. Uztvērējs ir aprīkots arī ar mono / stereo izvades iestatījumu, kas ļauj jums izolēt katra cilvēka dialogu un pēcapstrādes laikā pielāgot katra līmeni atsevišķi.

Neparasts bezvadu mikrofons Pateicoties spilgtam un viegli salasāmam OLED displejam uz raidītāja un uztvērēja, lietotāji var precīzi regulēt signāla pārraidi. Turklāt raidītājā ir iebūvēts daudzvirzienu mikrofons, tāpēc lietotāji var piestiprināt raidītāju pie apkakles, lai uztvertu skaņas, bet skaņas uztveršanai raidītāja MIC IN ieejas ligzdā var pievienot arī lavalier mikrofonu. BY-XM6 sērijas raidītājiem katrā komplektācijā ir pilns piederumu komplekts, piemēram, laviermikrofons un lādēšanas kabeļi, kas ir ekonomiski izdevīga izvēle.

BY-XM6 K5 ir aprīkots ar pārnēsājamu, bet jaudīgu uzlādes futrālīti, kas ļauj to viegli pārnēsāt ārpus telpām. Pateicoties iebūvētajam jaudīgajam akumulatoram, uzlādes futrālis ļauj pilnībā uzlādēt raidītāju bez jebkāda kabeļa. Turklāt uzlādes korpusā esošais enerģijas indikators ļauj viegli pārbaudīt akumulatora ietilpību, kā arī uzlādes statusu.

BY-XM6 K5 Ultrakompaktā 2,4 GHz divkanālu bezvadu mikrofonu sistēma

  • Divu kanālu bezvadu mikrofona sistēma, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu
  • Uzlabotā 2,4 GHz signāla pārraides tehnoloģija nodrošina stabilu signālu ar diapazonu līdz 100 m bez šķēršļiem.
  • Nav nepieciešams papildu APP vai kabeļi, mikrofonu var pieslēgt automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei.
  • Raidītāji nodrošina līdz 7 h darba laiku un ir aprīkoti ar viegli salasāmu, spilgtu un informatīvu OLED displeju.
  • Uztvērējs piedāvā mono/Steeo izejas iestatījumu, austiņu izeju un ir piemērots viedtālruņu, planšetdatoru, datoru un iPad Pro vai Air USB-C pieslēgvietai.
  • Komplektā ietilpst daudzvirzienu lavaliermikrofoni un citi pilnvērtīgi aksesuāri, tāpēc tas ir ekonomiski izdevīga izvēle
  • Komplektā ir pārnēsājams uzlādes futrālis
  • Divkāršojiet darba laiku
Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnisUSB-C

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse