Rigu aksesuāri - Tilta 15 mm LWS Arca Manfrotto dubultās pamatplāksnes komplekts - melns TA-DBPK-B - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Duālais Arca/Manfrotto kombinētais uztvērējs
  • Dual Arca/Manfrotto ātrās noņemšanas plāksne
  • Integrētas LWS 15 mm stieņu skavas
  • 1/4"-20 un 3/8"-16 pamatnes vītnes
  • Bloķējoša bļodiņa pamatne
  • Uzliekamās plāksnes konstrukcija
  • Izturīga alumīnija konstrukcija

Tilta 15mm LWS Arca Manfrotto Dual Baseplate Kit - Black TA-DBPK-B

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

12945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

29266
TA-DBPK-B
0810076277783
Tilta

Jauns

iespējams pēc 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iepazīstinām ar 15 mm LWS LWS Arca Manfrotto Dual Baseplate - ideālu daudzfunkcionālu pamatplati filmu veidotājiem, kuri regulāri izmanto gan Manfrotto, gan Arca savienojuma veidus.

Līdzīgi kā citas mūsu atbalsta sistēmas, šī pamatplate kalpo kā stabils pamats jūsu kameras sistēmai, ļaujot jums paplašināt savu platformu, uzstādot uz stieņiem balstītus piederumus, piemēram, sekojošās fokusēšanas motorus vai matēšanas kastes.

Jaunajā divfunkcionālajā dizainā ir iebūvēts Arca uztvērējs, kas balstīts uz DJI standartu, ļaujot lietotājiem ātri pārslēgties starp Ronin S sērijas Gimbal un šo pamatplati.

Pamatplatei ir arī Manfrotto uztvērējs, kas ir ideāli piemērots pārslēgšanai starp statīvu un citām Manfrotto balstītām atbalsta sistēmām, piemēram, mūsu Tilta Float rokas atbalsta sistēmu.

Šim Manfrotto uztvērējam ir jaunais Snap In dizains, kas ļauj lietotājiem iestiprināt Manfrotto plati uztvērējā, nevis izmantot tradicionālos bīdāmos mehānismus.

Tas nodrošina tādu pašu drošu savienojumu, taču tagad to ir daudz ātrāk piestiprināt vai noņemt, kas ir īpaši noderīgi situācijās, kurās nepieciešams tūlītējs pāreju no statīva uz rokas statīvu, piemēram, realitātes šovos vai dokumentālajās filmās.

Pamatplāksne ir saderīga ar Tilta Standard Dovetails, un to var piestiprināt pie dažādām balsta sistēmām, izmantojot 1/4-20 un 3/8-16 vītni gan pamatplāksnes apakšā, gan mūsu balsta plāksnes apakšā.

Pamatplāksnes komplektā ietilpst dubultā Manfrotto/Arca ātrās noņemšanas plāksne.

Savietojamība ar citu ražotāju ARCA un Manfrotto ātrās noņemšanas plāksnēm nav garantēta.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock